Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
ukradená zrcátka
Zdravím, tak během 4 dnů dvakrát navštívil moje auto v Ostravě sběratel náhradních dílů. Mám celkem pěknou e36 a nějakýmu hajzlovi se zalíbily M-paketové zrcátka (bohužel originál i s vyhříváním). Nejdříve zmizelo jedno zrcátko (sklo) a pak druhý. Každopádně jsem již nucen to hlásit na policii.
Vzhledem k cílené krádeži se dá předpokládat, že dotyčný zloděj je zde registrován... Doufám, že si se nažral ty dobytku a necháš mý auto už napokoji.. Když nemáš prachy na servis BMW tak si kup Felicii a nemusíš KRÁST!!!!
Vzhledem k cílené krádeži se dá předpokládat, že dotyčný zloděj je zde registrován... Doufám, že si se nažral ty dobytku a necháš mý auto už napokoji.. Když nemáš prachy na servis BMW tak si kup Felicii a nemusíš KRÁST!!!!
Smasher píše:Zdravím, tak během 4 dnů navštívil moje auto v Ostravě dvakrát sběratel náhradních dílů. Mám celkem pěknou e36 a nějakýmu hajzlovi se zalíbily M-paketové zrcátka (bohužel originál i s vyhříváním). Nejdříve zmizelo jedno zrcátko (sklo) a pak druhý. Každopádně jsem již nucen to hlásit na policii.
Smasher píše:Pie píše:Vzhledem k tomu, že ti to čóroval na několikrát tak je to někdo z okolí..
Kolik lidí z okolí má nově udělaný M-packetvý zrcátka?
Parchant
No ja právě v Ostravě nikoho s e36 neznám... takže opravdu těžko říct
Žiju tady celkem krátce..
já jsem taky z Ostravy, ale ///M zrcátka nemám a nebudu mít. A strach o auto mám taky, a co až teprve nazuju leťňáky...

Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

Martinéz píše:zacinam si rikat, ze mit hezky netuctovy auto je u nas tak akorat o nervy..
No ono je to celkem jedno, protože když máš třeba Felicii nebo Fabii tak se ti to dříve nebo později stane taky akorát to finnačně tolik nebolí... akorát vzhledem k počtu těchto aut u nás máš větší šanci, že si vyberou třeba jinou a ne tu tvojí...
Fakt tohle není stát, ale divokej západ... když jsem včera seděl na policajtech a poslouchal co všechno se dá dneska přes noc ukrást tak jsem nakonec měl pocit, že jsem na tom ještě dobře...

Mně vzal nedávno kripl jedno mkový zrcátko na hlídanym parkovišti a nic jsme z nich nedostal. Musel jsem dát dvě jiný a na lakováné do diamantschwarz jsem se vysral,ale jeden blinkr z toho kradenýho bliká míň,tak stejně se budou muset přetáhnout dáty . Asi to posral jak to vyrval. Je to bohužel fakt kocourkov tenhle stát..každej si vezme co chce...
-
- Kontaktovat uživatele:
Smasher píše:Pie píše:Vzhledem k tomu, že ti to čóroval na několikrát tak je to někdo z okolí..
Kolik lidí z okolí má nově udělaný M-packetvý zrcátka?
Parchant
No ja právě v Ostravě nikoho s e36 neznám... takže opravdu těžko říct
Žiju tady celkem krátce..
Tak to vůbec nemusí být někdo s BMW..To bude nějakej parchant který to poté prodává na burzách nebo po bazarech..Už se nám taky 2x ztratili zrcátka..
VELMEN píše:Mně vzal nedávno kripl jedno mkový zrcátko na hlídanym parkovišti a nic jsme z nich nedostal. Musel jsem dát dvě jiný a na lakováné do diamantschwarz jsem se vysral,ale jeden blinkr z toho kradenýho bliká míň,tak stejně se budou muset přetáhnout dáty . Asi to posral jak to vyrval. Je to bohužel fakt kocourkov tenhle stát..každej si vezme co chce...
No já se taky vyseru na to kupovat nový zrcátka... jedno nový origoš stojí 2.300.- ... koupím za 400,- ty nejlevnější černý M-look repliky a nechám to tak. Ani do barvy to stříkat nebudu. Bylo by zbytečný někomu kupovat další nový skla

Moc tě to asi nepotěší, ale buť rád, že nechtěl třeba sedačky, nebo kola
Jak to tak sleduju, tak na autě se vyplatí šperkovat a udržovat, jen to, co není vidět... Ostatní nechat zchátrat nebo rozkrást.. :-/
A když u toho někoho chytíš, tak jěště aby si se bál o kejhák, nebo žaloby za ublížení na zdraví...
Tenhle systém mě vážně nebaví.. začal bych u rozlišování krádeže.. Nepochopím proč ukradnout něco malýho je menší přestupek, než ukrást něco velkýho. Prostě 1x až 2x vejprask a pak sekat ručičky!!
Mmm.. Nějak jsem se nechal unýst..
asi by byla půlka národa bez rukou a tim padem na dávkách.
Sakra, co s tim?!
Jinak sorry bylo to spíš OT.

Jak to tak sleduju, tak na autě se vyplatí šperkovat a udržovat, jen to, co není vidět... Ostatní nechat zchátrat nebo rozkrást.. :-/
A když u toho někoho chytíš, tak jěště aby si se bál o kejhák, nebo žaloby za ublížení na zdraví...

Tenhle systém mě vážně nebaví.. začal bych u rozlišování krádeže.. Nepochopím proč ukradnout něco malýho je menší přestupek, než ukrást něco velkýho. Prostě 1x až 2x vejprask a pak sekat ručičky!!

Mmm.. Nějak jsem se nechal unýst..

Jinak sorry bylo to spíš OT.