Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
pochybna e34 na praze 5
CZAirwolf píše:Patriot by mohl proverit SPZ, pokud sedi. Pokud ne, poslal bych tam rovnou policajty...
Sem byl jednou na policajtech, že stojí u kmotříka(v Kunraticích) před barákem 3 měsíce bílá e34(s Brněnskou poznávací značkou) a každý týden vypadá hůř a hůř a oni že je to nezajíma, jen proklepli jestli neni hledaná a že majitele zjištovat nebudou, ať zkusim brněnskou policii, ale že je to asi taky zajímat nebude....., když sem volal do Brna.....řekli mi že je auto v Praze ať se stará Pražská policie.........fakt idioti
-
- Kontaktovat uživatele:
j3ykobim píše:CZAirwolf píše:Patriot by mohl proverit SPZ, pokud sedi. Pokud ne, poslal bych tam rovnou policajty...
Sem byl jednou na policajtech, že stojí u kmotříka(v Kunraticích) před barákem 3 měsíce bílá e34(s Brněnskou poznávací značkou) a každý týden vypadá hůř a hůř a oni že je to nezajíma, jen proklepli jestli neni hledaná a že majitele zjištovat nebudou, ať zkusim brněnskou policii, ale že je to asi taky zajímat nebude....., když sem volal do Brna.....řekli mi že je auto v Praze ať se stará Pražská policie.........fakt idioti
V tu dobu, kdy se dle registru motor.vozidel zjistí, že auto není v pátrání, nikdo ho nehledá, nikomu nepřekáží, nebrání v provozu ..... není důvod hledat majitele, nikdo se s tím zabývat nebude - není prostě důvod, je to naprosto standart. postup, zachovali se správně, slovo idioti je min. nevhodné, ba spíše až trapné ...

Něco jiného je, kdyby bylo auto v celost. pátrání, P ČR je povinna auto zajistit, dohledat majitele - auto předat ... pokud by špatně parkovalo, bránilo v provozu - požádat MP o odtah na placené parkoviště, znovu vyrozumět majitele - auto mu předat až po zaplacení pokuty .. prostě takhle se to dělá

Takovýhle aut stojí desítky/stovky - vždy se jen prověří zda není v pátrání, nebrání v provozu ... jak jsem již uvedl. Polovina z nich není převedena, uznejte sami, že stále dohledávat přes x majitelů toho posledního/aktuálního, to je myslím zbytečný luxus, to by P ČR již v tak hlubokém postavu nedělala nic jiného, než honila majitele "podezřele" zaparkovaných automobilů .... a na ulici by to vypadalo daloko hůře než-li teď, což si myslím nikdo nechceme ..

for 3ykobim
Chtěl bych tě jen požádat o jediné, než příště někoho nazveš opět idiotem, pořádně se nad tím zamysli, né vždy se to hodí, né vždy to je na místě ....

-
- Kontaktovat uživatele:
pohy píše:tak někdo napište patriotovi aď to prověří
Sorry, rád, ale jen na Kladně. Musí se vyplnit účel dotazu,nemůžu tam napsat, že si člen bmwklubu myslí že, je auto odcizené ...A ještě v 25 km vzdálené Praze.
Zajděte na nejbližší služebnu P ČR, oni se na auto podívají, prověří to a bude pokračovat dle směrnic, vlastně jak jsem napsal výše ... Nikdo Vás nepošle pryč, jsou povinni to min. prověřit

patriot píše:j3ykobim píše:CZAirwolf píše:Patriot by mohl proverit SPZ, pokud sedi. Pokud ne, poslal bych tam rovnou policajty...
V tu dobu, kdy se dle registru motor.vozidel zjistí, že auto není v pátrání, nikdo ho nehledá, nikomu nepřekáží, nebrání v provozu ..... není důvod hledat majitele, nikdo se s tím zabývat nebude - není prostě důvod, je to naprosto standart. postup, zachovali se správně, slovo idioti je min. nevhodné, ba spíše až trapné ...![]()
![]()
Něco jiného je, kdyby bylo auto v celost. pátrání, P ČR je povinna auto zajistit, dohledat majitele - auto předat ... pokud by špatně parkovalo, bránilo v provozu - požádat MP o odtah na placené parkoviště, znovu vyrozumět majitele - auto mu předat až po zaplacení pokuty .. prostě takhle se to dělá![]()
Takovýhle aut stojí desítky/stovky - vždy se jen prověří zda není v pátrání, nebrání v provozu ... jak jsem již uvedl. Polovina z nich není převedena, uznejte sami, že stále dohledávat přes x majitelů toho posledního/aktuálního, to je myslím zbytečný luxus, to by P ČR již v tak hlubokém postavu nedělala nic jiného, než honila majitele "podezřele" zaparkovaných automobilů .... a na ulici by to vypadalo daloko hůře než-li teď, což si myslím nikdo nechceme ..![]()
for 3ykobim
Chtěl bych tě jen požádat o jediné, než příště někoho nazveš opět idiotem, pořádně se nad tím zamysli, né vždy se to hodí, né vždy to je na místě ....Ono musíš nejdřív o tom něco vědět, potom soudit
Děkuji
ja osobně bych byl velice rád, kdyby mi policie zavolala že někdo rozebírá mé BMW, ...........zeptala se, jestli už 3-4 měsíce nepostrádám auto s Brněnskou značkou, které se nachází v Praze......
policajti s kterými sem mluvil, byly naprosto neochotný, dávali najevo že je obtěžuju při tlachání a že mi stejně nepomůžou, ať zkusim Brno, ale že tam mi taky asi nepomůžou............taky že nepomohly,........když zjistily, že auto je až v Praze, tak bylo v telefonu slyšet skoro ůleva(ufffff) máme o praci míń...........musíte na pražský kolegy.............. Tak co si mám o nich myslet?........... idioti jsem myslel pro tento konkrétní případ................ policii neodsuzuju............někdo je takovej, někdo zas makovej
-
- Kontaktovat uživatele:
pokud to neni hlasene na PCR jako kradene - coz asi neni tak nechapu co tady brecite ... kdyz vam nekdo slohne auto prvni co udelate je co? nahlasite to na PCR takze pokud by nekde stalo jako tohle, oznamis to tak hned to je jasne
pochybuju ze by majitel ani 3 mesice po urkadnuti nenahlasil kradez a pokud jo tak to auto asi neporebuje a je rad ze se ho zbavil

pochybuju ze by majitel ani 3 mesice po urkadnuti nenahlasil kradez a pokud jo tak to auto asi neporebuje a je rad ze se ho zbavil

-
- Kontaktovat uživatele:
j3ykobim píše:ja osobně bych byl velice rád, kdyby mi policie zavolala že někdo rozebírá mé BMW, ...........zeptala se, jestli už 3-4 měsíce nepostrádám auto s Brněnskou značkou, které se nachází v Praze......
policajti s kterými sem mluvil, byly naprosto neochotný, dávali najevo že je obtěžuju při tlachání a že mi stejně nepomůžou, ať zkusim Brno, ale že tam mi taky asi nepomůžou............taky že nepomohly,........když zjistily, že auto je až v Praze, tak bylo v telefonu slyšet skoro ůleva(ufffff) máme o praci míń...........musíte na pražský kolegy.............. Tak co si mám o nich myslet?........... idioti jsem myslel pro tento konkrétní případ................ policii neodsuzuju............někdo je takovej, někdo zas makovej
Mám zkušenost s vlastním ukradeným autem a s jednáním s Policií. Kromě pána na kriminálce, který byl velmi ochotný a vstřícný byli všichni uniformovaní příslušníci Policie maximálně neochotní a protivní, bylo na nich vidět, jak je strašně obtěžuju, když chcu aby se našlo moje auto a když jim dávám tipy na prověření. V Rosicích mě odkazovali na kolegy v Tišnově a v Tišnově na kolegy v Rosicích.... Je to jen náhoda, že mám stejnou zkušenost jako j3ykobim?
Slavisimo píše:3 mesice stoji s otevrenym sibrem....Klidne bych ji odkoupil a jezdil s ni...je dobra. O to me to vic sere
Cože? To auto tam stojí už 3 měsíce? To je dost a je celkem čistý na tak dlouhou dobu! Každopádně to může být nějakýho studentíka, přece stojí téměř před studentskejma kolejema... Napadá mě varianta, že si auto koupil nějakej klučina, ale ještě nemá papíry, tak to tam zapíchl a čeká až si dodělá autoškolu

EDIT: nebo mu ten šíbr nefunguje, což se taky může stát...