Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E 39 Kradnú sa ?
-
Já platím necelejch 6 pětek i s poviným ručením. Mám ALL RISK od Kooperativy. Všechno, co se pojistit dalo.
A, že bych nějak v pohodě opouštěl mazlika.., to teda ne. Přijít o něj bych opravdu asi nezchroupl. Na co jsou ti bankovky od pojišťovny, když za ty prachy co ti daj, už takovýdle auto 100% nekoupíš.
A, že bych nějak v pohodě opouštěl mazlika.., to teda ne. Přijít o něj bych opravdu asi nezchroupl. Na co jsou ti bankovky od pojišťovny, když za ty prachy co ti daj, už takovýdle auto 100% nekoupíš.

-
- Kontaktovat uživatele:
Kostitras píše:Kradnů sa a účinná ochrana je jen garáž.
Tak to se velmi pleteš.... Taková garáž ve městě, nějaká ta řadovka, to je 1 FABka + 1 visací zámek (většinou), práce na pár vteřin, potom zloděj za sebou zavře vrata a má několik hodin na to aby si s autem dělal co chce ... Na ulici tolik času nemá, jsou tam chodci, lidi čumí z oken .... může narazit na hlídku policie atd.
Když garáž, tak v baráku a na zahradě rotwailera...atd

nehpo píše:T613 píše:adam6666 píše:ujebať
![]()
![]()
![]()
to je moc uz
nepochopitelne je to pre jedincov bez vstupu do sekcie: Fórky, pokud možno každý den. Smíchu není nikdy dost.
Tak tak, mi poučení...

2 Max: Šest pětek

2 Patriot: Rotwíka ideálně až do té garáže, aby se tam před ním nemohl schovat, kdyby měl extra rychlý nohy...

.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.