Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

ukradená SPZ a ujetí od pumpy

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Zpráva
Autor
corle

#1 Příspěvek od corle »

jak hluboko někdo klesne. 20.1.2010 jsem dopoledne zjistil,že nemám přední SPZ. Měl jsem za to,že jsem ji někde při parkování ztratil tím,že všude byla halda sněhu,tak jsem do ní vjel a bylo po SPZ. Vzal jsem tedy velký TP a jel na registr vozidel nechat si vystavit nové SPZ. Ty jsem taky dostal. Dál jsem nic neřešil. 4.3.2010 mě přišel dopis s červeným pruhem, abych se dostavil na MO PČR k podání vysvětlení - důvod ujetí od čerpací stanice. Přišel jsem na policii a místní hodnostář mě požádal o občanku a papíry od auta. Vše jsem mu dal a čekal co bude dál. Po chvilce si mě zavolal a natočil kemě monitor a pustil krátké video z kamer čerpací stanice, které snímají prostor u stojanů. Hned jak se to spustilo jsem viděl na první pohled moje auto. Kvalita záznamu není nijak vysoká. A on nato - je to vaše auto?! A já jen s otevřenou pusou říkám - na první pohled ano. Pak jsem ho požádál, aby to pustil ještě jednou a pomalu - udělal to. Začal jsem si všímat detailů. Lišta v nárazníku co jsou parkovací čidla byla černá já mám v barvě, měl obyč světla, já mám xenony (měl rozsvíceno) neměl střešní okno a měl M-ková boční zrcátka. Měl al kola a já mám na zimu plecháče.Barva auta je schiffer green a v Praze jsem viděl zatím jen dvě. Trojka co parkuje v Žitné a přítelkyně mi říkala,že viděla ještě pětku. Ale pánové jak říkám na první pohled jako by mě někdo opařil, když není ta kvalita záznamu a vidíte,že barva souhlasí a detail své SPZ, tak to vypadá blbě. Auto řídili dva kluci, tak do 25 let. Když bylo natankováno, tak šup do auta a pryč, Že se to někomu vyplatí - jedna nádrž. Byl jsem i naštvanej,že někdo kdo má toto auto se sníží k tomu, aby kradl naftu. Takže pokud někdy náhodou budete bez přední SPZ neznamená to jednoznačně,že jste ji ztratili. A závěr od policie? Napsal,že auto nepůjčuji a nejsem si vědom,že by někdo jiný s ním jezdil. Tímto to uzavřel se slovy, že mi věří i podle těch rozdílů co jsem mu vyjmenoval a doporučil mi,abych si značku raději přidělal na pevno.
Starosta

#2 Příspěvek od Starosta »

To je hnus, velebnosti :evil: Ale na každou svini se vaří voda...
corle

#3 Příspěvek od corle »

to je svatá pravda, ale absolutně nepochopím, že se jim to vyplatí? Je to sice kvalifikováno jako přestupek páč to nepřesáhne 5 tis. ale toho starání okolo, vybrat stejné auto aspoň trochu maskovat se kvůli kamerám atd ato jen pro pár litrů. To mi hlava nebere. :tutuk:
patriot
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od patriot »

To je ještě hovno ...minulý týden u nás někdo chlápkovi z auta vzal obě R.Z. a dal mu tam jiný :wink:

Tohle mi teprv hlava nebere :roll:
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od MattyX Moderátor »

nekdy se chce cloveku z takovejch veci fakt brecet jako , pak mas z toho zbytecny oplitacky jako nevinnej proste :roll: si vem ze pak nekteri jezdi pro palivo timto stylem :roll:
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
patriot
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od patriot »

A pak si kup na auto za 15t V.I.P. RZ ... :twisted:

Kdyby blbečkové věděli, že né každý újezd do 5ti tis kč. musí být přestupek :lol: (postačí mu škodu sčítat jako pokračující tr. činnost a počkat až to bude přes 5 tis. kč.)
100RM

#7 Příspěvek od 100RM »

Po par rokoch prace na benzinke a rieseni kopy utekov musim konstatovat, ze sa nikdy ziadny "ujizdec" nenasiel ...
7er. True definition of luxury. Yours.
castro
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od castro »

jsem četl o jednom dědulovi na Mělnicku, co si na něj někdo přihlásil svoje auto na které neplatil ručení. ( nějaká škůdka nebo trábik ). Dědek vubec nevěděl kde k tomu autu přišel, v životě ho neviděl. Po všelijakejch obštrukcích a nemožnosti to prostě odhlásit se nasral, nahlásil krádež. Policie po chvíli auto nalezla a on ho nechal za své náklady sešrotovat tomu zmrdečkovi co si to na něj přihlásil.. :-))) taky crazy story
patriot
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od patriot »

Dneska už je všude na pumpách plno kamer, občas jsou to docela i kvalitní záběry, na menším městě každý každého zná ...dost často se to objasní :wink:

Tankovat bez zaplacení stejně jezdí jenom ubožáci .... :twisted: :twisted:
Starosta

#10 Příspěvek od Starosta »

castro píše:jsem četl o jednom dědulovi na Mělnicku, co si na něj někdo přihlásil svoje auto na které neplatil ručení. ( nějaká škůdka nebo trábik ). Dědek vubec nevěděl kde k tomu autu přišel, v životě ho neviděl. Po všelijakejch obštrukcích a nemožnosti to prostě odhlásit se nasral, nahlásil krádež. Policie po chvíli auto nalezla a on ho nechal za své náklady sešrotovat tomu zmrdečkovi co si to na něj přihlásil.. :-))) taky crazy story

Hustodémonsky krutopřísný :lol:
corle

#11 Příspěvek od corle »

100RM píše:Po par rokoch prace na benzinke a rieseni kopy utekov musim konstatovat, ze sa nikdy ziadny "ujizdec" nenasiel ...

tak nějak to vypadalo i PČR, do záznamu ani nedal všechny rozdíly, které jsem mu řekl. Vypadalo to jako, že chce mít už klid. Je mi jasný že pak pošlou Lukoilu papír, že pachatel neznámý a případ se odkládá.
Huska
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Huska »

oživuji toto vlákno a zejména chci varovat brňáky z části Bystrc. Minulý týden mi ukradli v noci obě SPZ. ráno jsem volal 158čku tak mi řekli at se okamžitě dostavím na místní služebnu k podání vysvětlení. Doložil jsem doklady sepsal protokol a zjistil, že za týden se jednalo o desátou krádež SPZ. Se všemi byly spáchány trestné činy. Vyřizování nové SPZ je opruz (auto mám na operativní leasing).

Pokud by jste měl někdo typ jak přidělat SPZ, aby je neukradli budu rád.

PS: uvažoval jsem o vrutech se speciální hlavičkou (ted jsem měl klasiku křížák), ale nikde jsem je nesehnal.
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d :-)
KAMIL740

#13 Příspěvek od KAMIL740 »

co takhle zanytovat ?
patriot
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od patriot »

Když tu značku budou hodně chtít, vemou si si ji stejně. V nejhorším to celé vyrvou, i s rámečkem ....jenom ze vzteku :twisted:
Huska
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Huska »

KAMIL740 píše:co takhle zanytovat ?

nýtek jen do plastového rámečku nic neřeší... potřebuji to přišroubouvat skrz nárazník /výztuhu. Jenže ty kurvy prý chodí s aku šroubovákem :evil:

Hledal jsem i na netu a nic nemůžu najít ... asi si nechám vyrobit bezpečnostní šroub

too Patriot: to máš pravdu, nicméně pro vlastní dobrý pocit musím udělat maximum :wink:

znovu to absolvovat nechci :-/
:-) 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d :-)
jurasis

#16 Příspěvek od jurasis »

Tomáši, nýty jsou i dlouhé... :wink:
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
KAMIL740

#17 Příspěvek od KAMIL740 »

jurasis píše:Tomáši, nýty jsou i dlouhé... :wink:

tak tak :) ja to mel od ty doby co sem ztratil predni znacku na oplu a aby ti to slohli musej mit vrtak na to kazdej jsere a radsi jdou vedle kde nema nic nebo sroubek :D
bergos Člen Klubu
Člen Klubu

#18 Příspěvek od bergos Člen Klubu »

Huska píše:
KAMIL740 píše:co takhle zanytovat ?

nýtek jen do plastového rámečku nic neřeší... potřebuji to přišroubouvat skrz nárazník /výztuhu. Jenže ty kurvy prý chodí s aku šroubovákem :evil:

Hledal jsem i na netu a nic nemůžu najít ... asi si nechám vyrobit bezpečnostní šroub

too Patriot: to máš pravdu, nicméně pro vlastní dobrý pocit musím udělat maximum :wink:

znovu to absolvovat nechci :-/

hele, tak to normálně přišroubuj šroubkem s křížovou hlavou a pak ten kříž sjěď vrtačkou, to už nesundá nikdo... 8)
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
Kami1

#19 Příspěvek od Kami1 »

přidělat texem a obrousit hlavičku do kulata nebo odvrtat drážku pro šroubovák
pak to jde sundat jedině flexou
Huska
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Huska »

oddělávat flexou není zrovna ideální, asi to fakt navrtám (původně jsem nechtěl vrtat do plechu - víka kufru) a dám dlouhé hliníkové nýty.
Včera jsem opět viděl dvě auta bez SPZ na vedlejším parkovišti :-(
Odpovědět