Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
krádež vozu
čus, nechte to tady, ať je to na očích
mezi 24.12. 14:00 a 26.12. 16:00 mi někdo ukrad z garáže (praha vinohrady) moje E34 520i touring oxfordgrun metalic.
jak vypadá tmavě zelená E34 tour snad ví každej, dvoulitr má jenom jednu koncovku výfuku, byl na patnáctkách plechách s poklicema, , SPZ 1AK 1482, měl pískovaný skla, kód M19Z4305, win WBAHG51080GJ90676.
za informace vedoucí k nalezení vozu vypisuju odměnu 10 tisíc kč.
volejte 158, nebo, pokud je to v praze a okolí, tak rovnou mě 724 133 780, klidně 24/7.
jo a šťastný a veselý.
david
jiank pokud by to někdo z klubu byl ochotnej ňák zvýraznit, tak budu rád, spíš strašim se svojí medůzou na E30, ale teď potřebuju oslovit maximum lidí. a najít ty zmrdy.
mezi 24.12. 14:00 a 26.12. 16:00 mi někdo ukrad z garáže (praha vinohrady) moje E34 520i touring oxfordgrun metalic.
jak vypadá tmavě zelená E34 tour snad ví každej, dvoulitr má jenom jednu koncovku výfuku, byl na patnáctkách plechách s poklicema, , SPZ 1AK 1482, měl pískovaný skla, kód M19Z4305, win WBAHG51080GJ90676.
za informace vedoucí k nalezení vozu vypisuju odměnu 10 tisíc kč.
volejte 158, nebo, pokud je to v praze a okolí, tak rovnou mě 724 133 780, klidně 24/7.
jo a šťastný a veselý.
david
jiank pokud by to někdo z klubu byl ochotnej ňák zvýraznit, tak budu rád, spíš strašim se svojí medůzou na E30, ale teď potřebuju oslovit maximum lidí. a najít ty zmrdy.
-
up. jo a mělo to xenony, dost nezvyk u E34. jak se tam dostaly, o tom až jindy.
jo a k tomu mi taky šlohli 4ks pavučin patnáctek s pneu conti premium contact2 225/60/15 96W tak na 80% a 4 ks matčinejch takovejch těch hnusnejch liťáků na e46, co vypadaj jak plecháče. 7j*16, na nich pneu conti sport contact 205/55/16 9x V tak 60%
jo a aby toho nebylo málo, tak sem mel v kufru jeste kamosovo kolo na motorku, prozmenu bmw, r1150r. jenom rafek bez brzd, byl nakoplej a mel jit na rovnani. ten ze me nebyl zrovna vodvazanej, ale tak nak to pochopil.
jo a k tomu mi taky šlohli 4ks pavučin patnáctek s pneu conti premium contact2 225/60/15 96W tak na 80% a 4 ks matčinejch takovejch těch hnusnejch liťáků na e46, co vypadaj jak plecháče. 7j*16, na nich pneu conti sport contact 205/55/16 9x V tak 60%
jo a aby toho nebylo málo, tak sem mel v kufru jeste kamosovo kolo na motorku, prozmenu bmw, r1150r. jenom rafek bez brzd, byl nakoplej a mel jit na rovnani. ten ze me nebyl zrovna vodvazanej, ale tak nak to pochopil.
no asi si naky smazky sli vykrast garaz, vypacily nouzovej zamek (jedinej zpusob, jak se tam dostat) a vzali to, aby meli cim odvezt kola. ted si tim nekde vozej prdel a pak to prodaj na dily. bylo to v garazi, takze kara odemcena, no ews... pockam do pulky ledna a pak z tech deviti aut, kery me zaujaly na prodej jedno zvolim. zatim budu jezdit fazolitem a za usetrenej benal vyresim zabezpecovacku s propojenim na PCO. a jeste vtipnejsi je, ze matka na svym kompaktu urazila pravy zrcadlo, takze se neda jezdit ani s tim. jeste ze ma kamos jako zalohu maldoboleslavskej žebřiňák. muze ale vsechny tesit, ze ani jedno z budoucich vozidel neni mensi nez 5er a nic neni slabsiho, nez 142kw. a prevazujou osmivalce...
dle pojednani o novejch moznostech muzete usoudit, jak optimisticky dokazou pusobit dva lexauriny;-)
jo fotek z toho samozrejme moc neni, vzdycky sem si rikal, ze si pucim zrcadlo, umeju to a nekam vyvezu, ale nebyl cas. mimo piskovanejch skel a malyho dulku (cca 2x2cm) zvrchu na LP blatniku na tom nic neni. jo a napraskla LP mlhovka, ale pochybuju, ze to umyli a pod tim svinstvem, co sem nasbiral za posledni mesic to videt neni.
tazke spis podezrele hezka E34...
dle pojednani o novejch moznostech muzete usoudit, jak optimisticky dokazou pusobit dva lexauriny;-)
jo fotek z toho samozrejme moc neni, vzdycky sem si rikal, ze si pucim zrcadlo, umeju to a nekam vyvezu, ale nebyl cas. mimo piskovanejch skel a malyho dulku (cca 2x2cm) zvrchu na LP blatniku na tom nic neni. jo a napraskla LP mlhovka, ale pochybuju, ze to umyli a pod tim svinstvem, co sem nasbiral za posledni mesic to videt neni.
tazke spis podezrele hezka E34...
- shadou
- Kontaktovat uživatele:
http://fzcars.webnode.cz/
http://www.fzcars.estranky.cz/clanky/ne ... tour-praha
máš to tam
dej popřípadě vědět jak si dopad . nějaká fotka ?(i hromadná) ,zvláštní znamení,zvláštnost v interieru ....
jsem nemocnej na e34, a koukám na každou kterou potkám
http://www.fzcars.estranky.cz/clanky/ne ... tour-praha
máš to tam
dej popřípadě vědět jak si dopad . nějaká fotka ?(i hromadná) ,zvláštní znamení,zvláštnost v interieru ....
jsem nemocnej na e34, a koukám na každou kterou potkám
BMW je vždy srdeční záležitost -takovej velkej kardiostimulátor !

bez oznaceni vozu, uvnitr polokozka, aut. klima, chybi roletka v kufru a v kufru byla spousta krasnyho haraburdi, ale to asi vyhazeli.
vsecko je tam origo, je to shadowline, uzka kapota a FL zrcadla. vlastne sem se snazil, aby to bylo hodne nenapadny auto. pristi karu striknu na ruzovo se zlatejma pruhama, aby byla videt i z vesmiru...
vsecko je tam origo, je to shadowline, uzka kapota a FL zrcadla. vlastne sem se snazil, aby to bylo hodne nenapadny auto. pristi karu striknu na ruzovo se zlatejma pruhama, aby byla videt i z vesmiru...
-
dostali se ti tam díky odblokovacímu nouzovýmu zámku ?takže přes sekční ,nebo rolovací vrata?jaký značky?horman,kružík,lomax?promin,že sem zvědavej,ale vrata i s odblokovejma zámkama montuju,tak profesní zájem.zatím sem se eště nesetkal s průnikem přes odblok.vždycky spíš nějaká hrubá síla....že by už na to přišli,nebo ten zámeček prostě vyrvali,?
Pokud dojde k odpovědi, bylo by dobré do SZ...
Nemusíme těm zmrdům ještě radit, jako že sem chodí pro vychytávky, o tom ani potom...
Proto si alarm stavím sám, stačí, že mi někdo kopne do auta a do dvaceti vteřin jsem u něj...
Posledně, když mi dva zmetci vymlátili okno, tak ani policajti nechtěli věřit, že jsem operačního volal 2 minuty po činu...
Jinak taky samo držím palec...
Nemusíme těm zmrdům ještě radit, jako že sem chodí pro vychytávky, o tom ani potom...
Proto si alarm stavím sám, stačí, že mi někdo kopne do auta a do dvaceti vteřin jsem u něj...

Posledně, když mi dva zmetci vymlátili okno, tak ani policajti nechtěli věřit, že jsem operačního volal 2 minuty po činu...
Jinak taky samo držím palec...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
-
to auto urco bude jezdit nekde kolem prahy 6 Řepy, na Stodůlkách nebo na zbraslavi, zaregistrovali jsme tam uz driv trochu vetsi shromazdeni takle kradenejch aut, pripadne takovejch zivlu
nejlepsi pro laiky ve svete e34 je asi si pamatovat ten piskovanej kod M19Z4305 na sklech, ktery asi jen tak nevymeni nebo nezeskrabou, jinak to cloveku moc nerekne
nejlepsi pro laiky ve svete e34 je asi si pamatovat ten piskovanej kod M19Z4305 na sklech, ktery asi jen tak nevymeni nebo nezeskrabou, jinak to cloveku moc nerekne
vlevo je matal
a vpravo Killca 

Killca píše:to auto urco bude jezdit nekde kolem prahy 6 Řepy, na Stodůlkách nebo na zbraslavi, zaregistrovali jsme tam uz driv trochu vetsi shromazdeni takle kradenejch aut, pripadne takovejch zivlu
To je jak bermudskej trojuhelnik.. i moje corka tam jezdila nez jsem si ji nasilim musel vzit zpet.
-
Brátn
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
byl jsem pověřen pragdejfem o toto sdělení
cus lidi, tak moje E34 520iT se nakonec nasla. v cajku, akorat vyhodili par peknejch veci, co sem mel pohazeny po interieru. a dokonce projeli jenom pulku nadrze. (asi konecny svedectvi toho, ze M50B20 je v E34 na hovno) tak az ji uvidite nekde courat, tak ne, ze me vytahnete ven a date mi pres drzku;-)
a podekovani vsem, co koukali a obcas si vzpomeli
a nedekuju tem, co mi to ukradli.
cus lidi, tak moje E34 520iT se nakonec nasla. v cajku, akorat vyhodili par peknejch veci, co sem mel pohazeny po interieru. a dokonce projeli jenom pulku nadrze. (asi konecny svedectvi toho, ze M50B20 je v E34 na hovno) tak az ji uvidite nekde courat, tak ne, ze me vytahnete ven a date mi pres drzku;-)
a podekovani vsem, co koukali a obcas si vzpomeli
a nedekuju tem, co mi to ukradli.