Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Parkovací senzory - fuč e39

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
corle

#1 Příspěvek od corle »

Dnes 2.4 na 3.4. mě na praze 3 nějaký idiot ukradl všechny parkovací senzory i s lištama z e39. Odřezal kabely tak blbě, že bude potíž dát nové. Jeden senzor stojí 2.500,- jsou tam čtyři a jedna lišta stojí 500,- takže mám starost za 11.000,- plus nastříkání. Není to poprvé co mě takhle někdo očesal. Před třema nedělema si někdo vzal sklo ze zrcátka spolujezdce a to stojí cca 2.000,- Přísahám, že pokud bych ho drapnul, tak by zas byla kauza jako hrom. Bobil bych ho hajzla. Prosím Vás všechny, kdyby jste někdo měl funkční čidla a chtěl je prodat, tak zavolejte, nebo pošlete SMS. Domluvíme se. Díky tel: 608 701 927
Lukke

#2 Příspěvek od Lukke »

Lidi jsou fakt neskuteční zoufalci... :roll:
martas11

#3 Příspěvek od martas11 »

Mě zase před pár dny nějakej zoufalec ukradl sklíčko zrcátka.Naštěstí ho odborně demontoval a neurval mi konektory.Až si ho nasadí,tak zjistí,že nevyhřívá nic moc :lol: Donutil mě tedy si koupit za 250 kč nový :) I tak to nasere.Dnes se prostě krade vše :twisted:
corle

#4 Příspěvek od corle »

martas11 píše:Mě zase před pár dny nějakej zoufalec ukradl sklíčko zrcátka.Naštěstí ho odborně demontoval a neurval mi konektory.Až si ho nasadí,tak zjistí,že nevyhřívá nic moc :lol: Donutil mě tedy si koupit za 250 kč nový :) I tak to nasere.Dnes se prostě krade vše :twisted:

to mě udělal taky před nějakou dobou. Ono není problém ho demontovat, jde to rychle a snadno. Jen pro informaci v BMW stojí to normální 2,500,-Kč a to zatmavovací 7,500,- toto mě bylo sděleno v Auto Base. Tyhle lidi bych věšel za koule do průvanu.
VaclavC
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od VaclavC »

Hm, sklo do zrcátka už jsem taky jedno kupoval. Že jim to stojí za to, já za něj sice vypláznu 2,5k za nový, ale ten mamrd za to přece nemůže dostat víc než pár stovek ...
martas11

#6 Příspěvek od martas11 »

VaclavC píše:Hm, sklo do zrcátka už jsem taky jedno kupoval. Že jim to stojí za to, já za něj sice vypláznu 2,5k za nový, ale ten mamrd za to přece nemůže dostat víc než pár stovek ...

Řekl bych,že tihle zoufalci to mají na svoje auta,než na kšeft :)
VaclavC
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od VaclavC »

By mne zajímalo, jak si to sami pro sebe ospravedlní .... koukat do zrcátka, o kterém vím, že jsem ho někomu ukradl ...
martas11

#8 Příspěvek od martas11 »

VaclavC píše:By mne zajímalo, jak si to sami pro sebe ospravedlní .... koukat do zrcátka, o kterém vím, že jsem ho někomu ukradl ...

Takoví lidi to neřeší.Zlámat jim hnáty.
Odpovědět