Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Parkovací senzory - fuč e39
Dnes 2.4 na 3.4. mě na praze 3 nějaký idiot ukradl všechny parkovací senzory i s lištama z e39. Odřezal kabely tak blbě, že bude potíž dát nové. Jeden senzor stojí 2.500,- jsou tam čtyři a jedna lišta stojí 500,- takže mám starost za 11.000,- plus nastříkání. Není to poprvé co mě takhle někdo očesal. Před třema nedělema si někdo vzal sklo ze zrcátka spolujezdce a to stojí cca 2.000,- Přísahám, že pokud bych ho drapnul, tak by zas byla kauza jako hrom. Bobil bych ho hajzla. Prosím Vás všechny, kdyby jste někdo měl funkční čidla a chtěl je prodat, tak zavolejte, nebo pošlete SMS. Domluvíme se. Díky tel: 608 701 927
martas11 píše:Mě zase před pár dny nějakej zoufalec ukradl sklíčko zrcátka.Naštěstí ho odborně demontoval a neurval mi konektory.Až si ho nasadí,tak zjistí,že nevyhřívá nic mocDonutil mě tedy si koupit za 250 kč nový
I tak to nasere.Dnes se prostě krade vše
to mě udělal taky před nějakou dobou. Ono není problém ho demontovat, jde to rychle a snadno. Jen pro informaci v BMW stojí to normální 2,500,-Kč a to zatmavovací 7,500,- toto mě bylo sděleno v Auto Base. Tyhle lidi bych věšel za koule do průvanu.