Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Jak se (ne)objednat po telefonu u Bychla
Cca před třemi týdny jsem se objednával telefonicky u Bychla na výměnu předního skla.. Byli velice ochotní (zřejmě nejen proto, že od nich máme tři auta), objednali mě na 24.5. s tím, že to bude do odpoledne schnout a že sklo musí objednat (prý kdyby něco, ozvou se 3 dny předem). Ve čtvrtek jsem se tam celý natěšený vydal ještě s otcem, který mě měl odvézt zpět. Jaké bylo však mé překvapení, když mě hledali v jakémsi bloku, o meexistenci skla na skladě nemluvě.. ještě víc mě rozčílilo, jak všichni dělali, že si na telefonát nepamatují..
No byl jsem přeobjednán, došlo k malý materiální kompenzaci v rámci výměny skla a jsem zvědav. Nejvíc mě štve, že jsem ztratil svůj i tátův čas, projel naftu dvěma autama a mohl sem se místo toho učit či věnovat práci kterou jsem nestihl..
Krom bordelu jakej tam mají jsme byli vždy spokojeni, příště to chce prostě asi zavolat pár dní předem a nechat potvrdit či objednat osobně..
No byl jsem přeobjednán, došlo k malý materiální kompenzaci v rámci výměny skla a jsem zvědav. Nejvíc mě štve, že jsem ztratil svůj i tátův čas, projel naftu dvěma autama a mohl sem se místo toho učit či věnovat práci kterou jsem nestihl..
Krom bordelu jakej tam mají jsme byli vždy spokojeni, příště to chce prostě asi zavolat pár dní předem a nechat potvrdit či objednat osobně..
Checker píše:ještě napiš jak si dopadl s to vysněnou výměnou skla a bude to kauza zralá na občansky judo..![]()
ok, ve zkratce.. sklo nemelo znak BMW, jen normal Splintex, guma kolem okna byla otrhana jak do ni kydali sroubovakem a od lepidla, zevnitr taky videt lepidlo na sloupku, ram kolem okna nevymenen prestoze jej objednavali stejne jako tu gumu pred myma ocima.. na fakture nastesti bylo jen to co vymenili, ale platil jsem 16 klacku jen proto, abych to mel "autorizovany a se znakem". Kdekoliv jinde bych byl objednan na druhy den (a nejezdil tam 2x) a podepsal bych jen plnou moc.. u tehle sasku jsem musel cekat az se mi penize vratej od pojistovny..
.. prehlidka ztracenyho casu..

-
- Kontaktovat uživatele:
čau.ja měl prdle předni sklo na e 46.a ve zlině mi to udelali AUTOSKLO DARO- 9,5tis a za tři a pul hodky sem byl doma.Sklo mi dali splintex.musim je pochválit jak s přistupem ke mě a hlavně k autu.muj mechanik je pochvalil za praci když to okuk.stači zavolat a do tři dnu maximalně to udělaji.fakt spokojeny.a to sem řešil přes pojistku skla---všechno vyřidili za mne.
-
-
- Kontaktovat uživatele:
jogurt píše:zatim sem byl ze servisem Bychl spokojen. To ze Ti nedali origo sko bych sel klidne reklamovat i praci pokud je spatne odvedena.
pokud mas auto mimo zaruku, original servis neni povinnej davat original dily. Ja treba driv prodaval do nejmenovanyho Peugeot servisu nerigo dily a casto to nejlevnejsi co se najde a lidi co tam jezdi na "origo" servis a na duveru to dostavaji naplno

Diablo330Ci píše:Jo a hlavne tam vubec neberou telefony a nevolaj zpatky s objednavkou.Jinak kluk na dilech je celkem dobrej.
kluk na dílech v pohodě. volal jsem tam a vždycky měli na dílech obsazeno. nechal jsem číslo na ústředně. do hodinky telefonát a vyšli mi vstříc, jak jen to šlo, takže pozitivní zkušenost!

-
- Kontaktovat uživatele:
u bychla jsem byl včéra a s přijímacím technikem probral možné alternativy. Objednávku zapsal do sešitu přímo předemnou - jméno, typ vozu, typ závady a čas. Jsem objednaný na pondělí, tak dám vědět, ale určitě je lepší se třeba po práci stavit osobně než někam volat. Zatim způsob jednání třeba s porovnáním v autecu se mi zdál několikrát lepší.
Martinéz píše:Cca před třemi týdny jsem se objednával telefonicky u Bychla na výměnu předního skla.. Byli velice ochotní (zřejmě nejen proto, že od nich máme tři auta), objednali mě na 24.5. s tím, že to bude do odpoledne schnout a že sklo musí objednat (prý kdyby něco, ozvou se 3 dny předem). Ve čtvrtek jsem se tam celý natěšený vydal ještě s otcem, který mě měl odvézt zpět. Jaké bylo však mé překvapení, když mě hledali v jakémsi bloku, o meexistenci skla na skladě nemluvě.. ještě víc mě rozčílilo, jak všichni dělali, že si na telefonát nepamatují..
Možná, že jsi vytočil špatný číslo a na druhým konci byl duchapřítomnej borec, kterej tě v klidu objednal.

Bychla nebrat
Šli jsme se šéfem vybírat firemní auto a tak nějak nás v letním dni nenapadlo, že když máme džíny a košili, že si nás hned prodejci zakastovali že jen otravujeme, příště Vám u Bychla doporučuju nejdražší sako co máte a chovat se povýšeně, auto jsme nakonec koupili v Renocaru v Kongresovce od prodejce Sz... Cz něco a ten byl fakt super,lidsky vysvětlil,pomohl a vše OK

Šli jsme se šéfem vybírat firemní auto a tak nějak nás v letním dni nenapadlo, že když máme džíny a košili, že si nás hned prodejci zakastovali že jen otravujeme, příště Vám u Bychla doporučuju nejdražší sako co máte a chovat se povýšeně, auto jsme nakonec koupili v Renocaru v Kongresovce od prodejce Sz... Cz něco a ten byl fakt super,lidsky vysvětlil,pomohl a vše OK
kdybych mel doplnit dalsi negativni zkusenosti s Bychlem za posledni dobu (tentokrat uz se soudobejma autama v ramci inspekce a pak reseni pojistny udalosti), bylo by to skoro na knihu. S mamky autem jsem byl na inspekci po 60kkm, udajne nutne vymenit desky a kotouce, na dotaz se udajne vejdu do 20ky.. po 4 hod neurciteho natahovani 17,5 a nez je vytahnu, rika 24...
Tatku nekdo narval ve Spanelsku, dovezla jej na ucet pojistovny odtahovka az domu a pak rovnou do Bychla.. tam uz melo byt auto 3x opraveno (vzdy jen kdyz se volalo, sami nikdy nevolali) ve frekvenci cca 3tydny az mesic. Vzdy tesne pred vyzvednutim echnik zjistil, ze auto stoji odstavene ne pojizdne a ze nefunguje nejaka RJ, ze se musi znovu volat likvidator atd atd. Pres Vanoce ticho, vcera se melo pro auto po nekolika mesicich jet a ejhle, zamrzla nafta, 2h prace s tim nic neudelaly a zase domu s prazdnou..
Tatku nekdo narval ve Spanelsku, dovezla jej na ucet pojistovny odtahovka az domu a pak rovnou do Bychla.. tam uz melo byt auto 3x opraveno (vzdy jen kdyz se volalo, sami nikdy nevolali) ve frekvenci cca 3tydny az mesic. Vzdy tesne pred vyzvednutim echnik zjistil, ze auto stoji odstavene ne pojizdne a ze nefunguje nejaka RJ, ze se musi znovu volat likvidator atd atd. Pres Vanoce ticho, vcera se melo pro auto po nekolika mesicich jet a ejhle, zamrzla nafta, 2h prace s tim nic neudelaly a zase domu s prazdnou..

-