Objednal jsem se s tím, že potřebuji vyměnit zadní brzdové obložení…

Ač se mi (jsem totální analfabet ve čtení v mapě) na poprvé nepodařilo servis najít, po krátkém telefonátu jsem dorazil v 8h ráno na místo určení. Byla mi nabídnuta káva a ihned jakmile jsem zajel na dílnu, se zvedalo…

Zadek byl totálka ale k mému údivu, předek byl úplně na plech taky…
Vzhledem k tomu, že jsem předesílal pouze opravu zadku s pakničkami k ručce, neměli kluci skladem díly na předek… Co mě překvapilo, byl jejich postoj k celé věci. Zvedli telefon a do pěti minut byly díly objednány a zařízen i dovoz!!! Prostě žádné prodlevy.

Nejvíce mě ale potěšila možnost mého nakukování klukům pod ruku… I když jsem je stále otravoval s různými laickými otázkami typu „a proč je tam toto“ „a na co je tohle“ neztratily ani na chvilku přátelskou tvář a vše mi polopaticky vysvětlily.

Navíc i z pohledu laika, můžu potvrdit, že dělali věci nad standard, jako bylo například očištění starých částí (nejen drátěným kartáčem ale i velice precizně do detailu smirkovým papírem) a následné ošetření všemi možnými olejíčky a měděnými nástřiky atp.

Další velmi positivní věc, kterou jsem v žádném servisu doposud nezažil, byla naprostá transparentnost při nákupu dílů i kalkulaci ocenění provedené práce. Navíc výsledná cena provedených oprav byla více než skvělá!

Sečteno podtrženo, chlapi se nemají ani v nejmenším za cokoli stydět a jejich profesionální přístup by mělo odkoukat 99% servisů zde v Praze.
Tímto tedy velice děkuji PavelH, Madu a jeho tatínkovi, za opravu pro mě snad nejdůležitější části mého vozu!!!