Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Servis vozu BMW „AutoPupik“ Pavel H / Madu - Praha

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Panaque »

Rád bych se s Vámi podělil o nedávnou zkušenost s čerstvě otevřenou dílnou „PavelH / Madu / Pupici“.
Objednal jsem se s tím, že potřebuji vyměnit zadní brzdové obložení… :cry:

Ač se mi (jsem totální analfabet ve čtení v mapě) na poprvé nepodařilo servis najít, po krátkém telefonátu jsem dorazil v 8h ráno na místo určení. Byla mi nabídnuta káva a ihned jakmile jsem zajel na dílnu, se zvedalo… :satisfied:

Zadek byl totálka ale k mému údivu, předek byl úplně na plech taky…
Vzhledem k tomu, že jsem předesílal pouze opravu zadku s pakničkami k ručce, neměli kluci skladem díly na předek… Co mě překvapilo, byl jejich postoj k celé věci. Zvedli telefon a do pěti minut byly díly objednány a zařízen i dovoz!!! Prostě žádné prodlevy. :smile2:

Nejvíce mě ale potěšila možnost mého nakukování klukům pod ruku… I když jsem je stále otravoval s různými laickými otázkami typu „a proč je tam toto“ „a na co je tohle“ neztratily ani na chvilku přátelskou tvář a vše mi polopaticky vysvětlily. :pivo:

Navíc i z pohledu laika, můžu potvrdit, že dělali věci nad standard, jako bylo například očištění starých částí (nejen drátěným kartáčem ale i velice precizně do detailu smirkovým papírem) a následné ošetření všemi možnými olejíčky a měděnými nástřiky atp. :driver:

Další velmi positivní věc, kterou jsem v žádném servisu doposud nezažil, byla naprostá transparentnost při nákupu dílů i kalkulaci ocenění provedené práce. Navíc výsledná cena provedených oprav byla více než skvělá! :cool2: :cool2: :cool2:

Sečteno podtrženo, chlapi se nemají ani v nejmenším za cokoli stydět a jejich profesionální přístup by mělo odkoukat 99% servisů zde v Praze.
Tímto tedy velice děkuji PavelH, Madu a jeho tatínkovi, za opravu pro mě snad nejdůležitější části mého vozu!!!

:Poklona: :respect: :Poklona: :respect: :Poklona:
pepus

#2 Příspěvek od pepus »

take jsem spokojeny zakaznik :)
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Maxiczech píše:Tak to gratulace k novému, zdá se skvělému servisu na naše autí. :tongue:
Aby to takhle chtělo klukům zvostat i do budoucna. :wink:

Bude muset, jinak ji dame nadpisku nedoporucujeme a to si urcite netroufnou :lol:

Jinak ja jsem s Pavlem H. taky spokojenej a Madu nám vyšel také vstříc.
Takže good luck.
George_D
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od George_D »

Leni nechavala opravit E30 a když pominu nesrovnalosti, které se vysvětlili a posral to někdo jinej, tak po opravě, kdy stářím a žhavim katem upadl výfuk, tak fajn jednání, sice maj kuci asi dost prace a trošku se to táhlo, přístup byl ale super. Madu dojel i s platákem E30 odvezl, vše opravil i to co nebylo v plánu za super cenu, nechal Leni šáhnout i na ovládání zvedáku a já se objednal na nějaké menší opravičky také. Včera jsme dali okružní jízdu cca 70-100km a autí šlape jak má, tímto děkujeme za zprovoznění a snad se prodá už jako pojízdné bezproblémové autí :wink:
Takže díky kucí a jan tak dál 8)
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
castro
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od castro »

Musim taky velice kladně ohodnotit jejich práci a hlavně špičkovej a nadstandartní přístup.. :Poklona:
100RM

#6 Příspěvek od 100RM »

Bol som u "Pupíkov" minuly tyzden, menili tlumice, pruziny, ulozenia, lozisko kardanu, svetla, olej ...

Nemam jedineho kriveho slova, vyborna prace, odvedena na to, kolko toho bolo velice rychle a kvalitne. Cena dielov takisto v pohode, lepsiu by som nenasiel. Maximalne ocenujem, ze im nevadilo ze sa im tam motam, kecam im do toho a tak.

Hosi, mate moje maximalne doporucenie !!! Diky !
7er. True definition of luxury. Yours.
davidj
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od davidj »

Také musím pochválit dnešní snahu na mé "rozbité přední nápravě" ..... kluci , doufám , že mě cenovka nezlomí ...však víte , je po Vánocích :D
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Panaque »

Prostě jsou to BORCI!!!!

Dnes mi Madu zaklepával lemy:

Obrázek

Tímto moc moc děkuju!!!

PS: Byl jsem u předání hotové opravy vozu, za nemalou částku se strávenými více jak 20 hodinami práce... Přístup byl naprosto skvělý!!!

Pánové držej laťku hodně vysoko!!!
EsoRimr

#9 Příspěvek od EsoRimr »

Jj u tech lemu sem byl a ten vuz sem tam vyzvedaval ja. Popravde tech hodin bylo neco pres 40 a až na pár mušek ktery jeste doladime, mam auto jak z tovarny. Všechny ty maličkosti v interieru co me tak štvaly až po vymlaceny tlumiče, uloženi...(radši se nebudu rozepisovat) Sou opraveny, všechno funguje a BC nehlasí blbosti :potlesk: . Vlastne az ted od koupe(cca 1rok a neco) mam opraveny řízení a tlumiče a musim říct že řídim uplne jiny auto, přesnejší, klidnejší, no proste bomba.
Takže vam kluci taky moc dekuju!!
Jo a jelikoz sem dostal cenu za práci jako platící člen, tak cejtim závazek a musim si zaplatit členství :oops:
Vlastne to Panaque na míste okomentoval, že mi na aute chybí nálepka :D takže to brzy napravím

MOD Killca: odstranena zbytecna citace
davidj
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od davidj »

Tak musím taky s troškou do mlýna :)
Pavel mě "dělal" komplet přední nápravu na mé E46-ce. Opravdu je to teď zase moje staré ( v tom dobrém slova smyslu ) dobré bawko . Super přístup , jednání a v neposlední řadě cena .
Jelikož mě na autě dělal jen Pavel , tak moc a moc děkuju Pavle 8)
Promiň Madu :lol:

Jen tak dál kluci .............
Rendis

#11 Příspěvek od Rendis »

sladký řečičky... :D Ale teď vážně...musím moc poděkovat za včerejší opravu předního tlumiče na M5.Hlavně MADUovi za jeho silácký výkon,který byl bohužel potřeba.A ani Pavel nezůstal stranou jak by si mohl někdo myslet.
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
Black-Light

#12 Příspěvek od Black-Light »

Takže dnes jsem se vrátil od Pupíků a jsem spokojen.
Práci ohodnotit zatím nemůžu, jelikož se měnila převodovka a je k tomu potřeba vyměnit i spojku, kterou už jsem ale z časových důvodů nestihl nechat udělat, takže se bude dodělávat za pár týdnů.
Nicméně můžu hodnotit techniky.
Auto mi opravoval Madu a jeho táta a jednání příkladné. Ještě jsem neviděl servisáka, který by se mnou jednal tak slušně a hlavně trpělivě nebo jak to nazvat. Madu vše mile vysvětlí, zasvětí do problému a jedná s člověkem naprosto narovinu a furt vymýšlí různá alternativní řešení. Jeho táta zase suprově asistuje, když mě dovezl, odvezl.. paráda.
Po tom co kluci dělali nájezd na dílnu a do toho Bimmer jsem měl takové všelijaké pocity co se domluvy týká, ale teď jak jsou v zápřahu, tak jsem skutečně s jejich lidskou stránkou navýsost spokojen.
Doufám, že podobně tu budu moci psát i po pár týdnech, kdy se oprava auta dorazí.
Takže dávám jedničku s hvězdičkou a hlavně doporučení, ať při stejném jednání se zákazníkem (klubákem) kluci, resp. Madu a jeho táta (Pavla jsem nepotkal) zůstanou!
VaclavC
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od VaclavC »

Pripojim se k pochvalam, jednani vstricne, vse vysvetli, prace odsypa. Urcite doporucuji (je-li to tady jeste treba ;-).
Susi

#14 Příspěvek od Susi »

Zkusím se moc nerozpovídat, tak uvidíme.. :)

Před 3tis. km mi začalo něco ťukat v motoru.
Po krátké době jsem se rozhodl pro opravu a dopadl jsem asi tak:
- v jednom neautorizovanym servise BMW mi řekli, že je špatnej vanos.
- v autorizovanym BMW mi řekl servisák, že je podpálenej výfukovej ventil, že asi musí dolů hlava...
-Pupíci mi po chilce poslechu řekli co s tim je - sundali dekl na motoru, dotáhli volnou svíčku a bylo opraveno.

Je mi jasný, že touhle referencí zároveň říkám, jakej jsem trouba, že si koupím auto a nezkontroluju svíčky, ale to je mi teď celkem jedno.
Důležité je, že pan Horáček a Dubský (starší, mladší :) ) jsou Ti, kterým budu svoje auto v budoucnu svěřovat a nikomu jinému!!
Mají to zkrátka v malíku, což se mi už po několikáté potvrdilo.

Jen tak dál, pánové. :wink:
100RM

#15 Příspěvek od 100RM »

Tak mi nezostava nic ine len napsat zase maximalnu pochvalu ;-) Nefungoval ventilator v sedme, podla predchadzajucich prognoz to mala byt oprava na 2-3 dni (zhodenie palubky, rozobratie topeni ...). Nicmene pan Madu to po nahliadnuti do par manualov zmakol za 4,5 hodiny, cim tromfol aj typkov z Bimmers Forum, ktorym to trvalo 5 hodin. Ventilator fici jak sfin a ja si uz neparim prdel vo vyhicovanom aute, takze hosi - prace A1 ;-)
Přílohy
:-)  Tak a je to v prdeli :-D
:-) Tak a je to v prdeli :-D
10072008914 (Medium).jpg (74.25 KiB) Zobrazeno 4694 x
Mirek

#16 Příspěvek od Mirek »

Taky pridam jednu velmi pozitivni:

Na tatove E46 strikal z motoru olej jak z necek (nakonec se ukazalo, ze kolem drzaku olej. filtru), cepy a silentbloky na predni naprave byly uplne mrtve a svitila kontrolka airbagu.
Sveril jsem auto Pavlovi a vratilo se mi jak nove:
- motor pretesnen, je cely umyty a krasny, nikde ani kapka, v kufru cekalo stare tesneni, abych se podival, jak bylo kaput
- vymeneny ramena a silentbloky na predni naprave
- na diagnostice smazana chybova hlaska pytle, sdelen duvod chyby (predpinac pasu ridice - jiz se neprojevilo) a nastaven servisni interval 25 tisic km
- vymenen olej (samozrejme jsem pod kapotou objevil i stitek s typem oleje, datem vymeny a kilometrazi pristi vymeny), olejovy filtr, vzduchovy filtr a kabinovy filtr

Cena, rychlost i kvalita odvedene prace perfektni. A co je pro me nejdulezitejsi: duvera. Presne vim, co mi Pavel na aute udelal a jak to probihalo.

Za poslednich nekolik let jsem se po mizernych zkusenostech se servisy stal part-time mechanikem, ale Pupikum po tehle zkusenosti sverim svoje auto kdykoliv a bez obav.
Pavel H

#17 Příspěvek od Pavel H »

Máme novou plničku pro výměnu brzdové kapaliny, nutnou pro systémy s ABS, DSC, ASC apod.
Nabízíme slevu na následující měsíc (do 15.9.2008) ve výši 35%, výměna vás tedy přijde na 1300 i s DPH včetně kapaliny nejvyšší specifikace. Zaručujeme profesionální výměnu. Měření bodu varu brzdové kapaliny provádíme po dobu akce zdarma.
Pokud máte zájem, pište na níže uvedený email, případně volejte.
Rado1

#18 Příspěvek od Rado1 »

Trochu na vylepsienie skore...
Technicku stranku veci nedokazem posudit, som lama, co sa tyka aut.
Ale som s nimi velmi spokojny, co sa tyka dohadovania terminu, vysvetlenia, co vsetko na tom treba urobit, co bolo urobene, ake s tym boli problemy, co sa este na aute naslo a co s tym dalej. Taktiez mi odstranili 2 zasadne prusery po predoslych servisoch, kde to auto bolo.
Myslim, ze im zachovam vernost, aj ked musim zlozito riesit, kto ma od nich odvezie a kto k nim privezie...
stormer

#19 Příspěvek od stormer »

Samozřejmě jsem také spokojeným zákazníkem :) Ten řád a pořádek....to je pravda.....a hlavně vám to ulehčí práci a budete se o to víc moct věnovat Baworákům ;))))
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Pyron »

Já se také přidávám k pochvalám směřující pupíkům. Od první minuty do poslední, kdy jsem byl u nich s autem, se ani jeden nezastavil. Odstranili dříve "neodstranitelné" závady na klimatizaci, což pobavilo nás všechny (klimatizaci mám mimo provoz kvůli chybějící hadici, kterou Madu s Pavlem našli strčenou vedle motoru :roll: ) Jediný problém skutečně souvisí s cestou k nim a zpět - i když jsem tam auto nemusel nechávat. S tím ale nikdo nic nenadělá. Ještě jednou díky.
PS: ten mail mají opravdu nějaký zakletý, ani jeden můj mail k nim nedorazil, i když jsem si s Pavlem o tom psal. Zkrátka vypadám jako SPAM 8)
PS2: telefon jim skutečně funguje
Odpovědět