Pro mě už AuTec taky není co býval.
S odchodem pana Kořínka jsem od nich přestal cokoli kupovat.
Hlavně teda díky jedné negativní zkušenosti. Jeden prodavač - nebudu ho jmenovat, pro mě je to prostě prodavač ( asi v tom oboru vyučenej - nic víc ) mě vodil 3 tejdny za nos. Bylo to díky jeho totální neschopnosti komunikovat s dodavatelem.
Jemu totiž řsdělili, že bude díl v centrálním skladu v Německu ( nějakej Dyngolfing - neznám přesně jméno města

- to není důležitý )
v pátek XX.XX.2007 a ten pan prodavač mi řekl, že to teda v pátek bude. Já na to spoléhal. Už jsem měl auto kvůli tomu 3 tejdny na heveru.
Tak jsem mu pro jistotu v pátek volal, že si pro to k večeru přijedu. A ten pán mi řekl, že mi říkal, že to bude v pátek, ale v Dyngolfingu. Já myslel, že ho pojedu zabít. Prej, že mi to tak říkal. Kdyby mi to před tím říkal, tak se ho logicky zeptám, kdy to bude mít on v AuTecu. K čemu by mi byla informace, že to maj v Německu ?!!! Navíc po 3 týdnech ?!!!
Tak jsem mu řekl, že mě to dál nezajímá.
No a pak mi další pátek ( to už bylo po 1 měsíci od objednání a 3 předchozích urgencích ) volal, že prej "zázraky se dějí" - že to pro mě má. Tak jsem mu řekl, ať si to strčí do prdele, že už jsem mu minulej pátek jasně řekl, že to nechci. Že si pro to dojedu do Německa sám a bude to hned. A hlavně - nikdo si tam nedovolí mě vodit za nos a pak ze mě ještě dělat debila, kterej si nepamatuje co mu kdo říkal do telefonu. No a tak jsem se navíc dostal černou listinu lidí, kteří si něco objednali a nevyzvedli.
Takže nakonec to je vlastně ten kurevskej ten důvod proč mě tam už nikdy neuvidí - jsem na pranýři - je tam na nástěnce moje současná fotka ( s plnovousem / bez, příčeskem / bez,.. ), telefon, adresa, rodný číslo,..., jméno manželky za svobodna,...
EDIT:
Jak píšu na začátku - náhradní díly už v AuTecu nekupuju - servis neposuzuju, s tím nemám žádnou negativní zkušenost.
Když byl v prodeji ND pan Kořínek, Kopinec, tak to bylo asi milionkrát lepší jak teď. Ti dva už tam nejsou, byli nahrazení lidmi, kteří jim ve své práci nesahají ani po kotníky.
Mimochodem, pan Kořínek teď dělá v Renocaru. Když cokoli potřebuju, tak rozhodně kontaktuju jen jeho. Pro mě je to o lidech. Pokud se pan Kořínek zase přesěthuje do AuTecu, tak zas bude pro mě AuTec místem, kde kupuju ND na BMW. Teď -- ani, kdyby mě na kolenou prosili.
O panu Stehlíkovi není třeba vést žádnou debatu, neznám člověka, kterej by na něj nadával. Ale ten snad taky už není změstnancem AuTecu. On je homologační technik pro ČR, ne.