Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

HALFORDS Letňany

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
slajch

#1 Příspěvek od slajch »

Byl jsem tam již několikrát, prvně na podzim - při výměně za zimáky jsem urval 3 šrouby za pár kaček je ochotně vytáhli. Naposledy začátkem července, na výměnu tlumičů. Clapíci jsou maximálně šikovný a ochotný, koupil jsem přes ně (od Štangla) tlumiče Kayaby s dorazy febi. Při výměně přišel mechanik na to, že je úplně oddělaný horní uložení, který jsme neobjednali: PŮJČIL MI VLASTNÍ AUTO!!!!!!!!! a poslal mě je koupit ke Štanglovi, abych nemusel platit práci 2x. Za výměnu obou chtěli 900Kč !!!. Pro srovnání, Petr z Rajský zahrady chtěl cca 800 za 1.. Výhodou je normovaná práce - víte co zaplatíte předem, nevýhodou (pro větší auta) hodinový ceny práce dle objemu motoru. Ale stejně se to vyplatí na věci, který nezvládnete sami a není potřeba odborníka BMW..

edit by admin: slovo (ne)doporučuji se nesmí v názvu topiku používat.
jarda

#2 Příspěvek od jarda »

Já mám podobnou zkušenost s Halfords v Čestlicích.... nechal jsem si nastavit světla a chtěl jsem smazat chybu airbagu. Vzali mě okamžitě, jejich diagnostika se mi na auto nepřipojila (to zatím žádná krom origo), světla mi nastavili během dvou minut a poslali mě pryč že to nestojí za fakturování :bigups: .... každopádně bych jim tu práci zaplatil rád protože byli rychlí a příjemní..
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
PRAHAV8

#3 Příspěvek od PRAHAV8 »

Já nemám dobrou zkušenost. Práce kvapná, málo platná. Výměna oleje. Mechanici učňové nezkušení. Smíchaly dva oleje dohromady, ani si toho nevšimli. Diagnostika se nepřipojila/ neuměli to. Furd abych jim stál za zadkem. Nedoporučuji servis Halfords v Čestlicích.
slajch

#4 Příspěvek od slajch »

Byl jsem se poradit ohledně špatného výsledku testu tlumičů, který mi po výměně dělali v ATU. Okamžitě mě vzali, test udělali a poté co vyšel stejně (špatně :evil: ) obratem objednali nový a mě na výměnu..
Bohužel se ukázalo, že tlumičema to není - nejspíš špatný péra. Nicméně po mě nechtěli ani káčé a jssme domluveni, až budu mít péra ať se zastavim.. Moc rád tam pojedu znovu, doporučuji osobně pana Kovaříka - už je z něj expert na zadní nápravu u E34 - výměnu tlumičů zvládne za hodinu :D
PRAHAV8

#5 Příspěvek od PRAHAV8 »

Je to firma zaměřená hlavně na Škodovky. Určitě už tam svojí E38 nedám.
vencapencamarty

#6 Příspěvek od vencapencamarty »

Nekolikrat spatna zkusenost, osobne i od znamych, nic neumej sou to ucnove...
bmw4ever
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od bmw4ever »

Já jsem v hallfodrsu často a skoro vždy spokojenost. Základní věci tam umí, dobře poradí nestěžuju si. Nejvíce mě překvapilo cca před rokem jsem tam byl kvůli tomu že mi v e36 sedan M50b25 nefungovalo zamykání jelikož bývalý majitel ztratil oba ovladače DO. tak jsem koupil jiný a dal jim ho ať to namontují. řekli si 500kč a hodinku až 2 hod práce. nakonec se muselo drátovat a rozebírat. volali elektrikáře a jen kolem mého auta se motalo 7 lidí po dobu 5-ti hodin ale vše zvládli na 1*.
A řekli si stejně jen 500kč. takže klobouk dolů pánové.

MOD Killca: tema procisteno od OT, prosim ciste popisovat vlastni zkusenosti, ne domnenky
Odpovědět