Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
rucne myti - carwash / brno
tak musim jednoznacne doporucit cisteni auta v brne na palackeho tride 77, konkretne pana hrdlicku. tepovani, cisteni, myti i voskovani udelal poradne poctive na 1. praci dela doslovne s lakou k autum (nebo mozna k bmw, tezko rict:) ceny se mi zdaji docela ok.
kdyz tak info na webe http://www.rucnimyti.kvalitne.cz/main.html
kontakt +420 777 614 842
jenom treba tam spravne trefit:) vzdy dojedu o dvur driv nebo pozdeji:)
kdyz tak info na webe http://www.rucnimyti.kvalitne.cz/main.html
kontakt +420 777 614 842
jenom treba tam spravne trefit:) vzdy dojedu o dvur driv nebo pozdeji:)
Sry, za delay.....Otevreno maji tusim kazdy den od 8-21 hod, prave to mi sedi, kdyz si zajdes na kafco a nakoupit a mezitim to prelesti, ale doporucuji se predem pobavit s majitelem - byva tam skoro porad - co a jak na tom udelat idealne..posledne jsem po umyti auti zkoumal a nechali mi vzadu na narazniku takovy maly flicky, jakoby smulu nebo co neslo to klasicky dolu..moc se jim do toho nechtelo, ale nakonec jsem odjel bez nich.. Je to asi klasika, delaj dobre ale checknout to je dobry pokazdy...
Pocitam, ze na klubu jini nez puntove, jako ja, na auti nejsou
Pocitam, ze na klubu jini nez puntove, jako ja, na auti nejsou

Uz se to ke me doneslo, jeho praci jsem videl nekolikrat zdokumentovanou a opravdu krasa
.... kamos se ted k nemu chysta, tak jsem zvedavej s cim prjede z5..
Na moji je zatim lak oki, jak je skrabanec tak lakuju
, takze spis jen myju, myjes, myjeme....
, zvlast v tech srackach co ted pokryvaji silnice a budou cim dal vic..

Na moji je zatim lak oki, jak je skrabanec tak lakuju

a že o ničem newím ....
... kdy hodlá dojet??? nemám na dárky tak by mohl třeba hned zejtra
[/quote]...lol..tak to jsme uz dva..popravde to vzeslo tak, ze jsme zacali debatovat o tom "boruseni" laku, jak to s tim vlastne je, jestli to ubira mocnost nebo ne...podle me kdyz to prebrousis tak tomu, i po rozlesteni - byt minimum, neco ubere
...ale Magic by se tam mel casem ukazati s novym mazlem
MOD Killca: odstranena zbytecna citace

-
- Kontaktovat uživatele:
Já mohu vcelku doporučit v Liberci dole pod Tipsport arénou cca v srpnu jsem nechával umejt ještě starou mazdu co jsem měl a ikdyž to mělo každý dveře jiný fakt si s tim vyhráli interier si dělám sám jelikož s mladou v autě děláme různý věci a nepotřebuju aby na to koukal někdo jinej tak si to radši vytepujem sami 

tak potreboval jsem auto rychle umyt a navoskovat, nemel jsem cas neco vymyslet (puvodne jsem chtel napsat klubakovi pavlovi) a zavezl jsem auto na carwash... inu hodne zmen
1, jsou platci dph, takze ceny o 19% up
2, vede relativne mlady klucina
3, samotne umyti na urovni, aby se nereklo..
4, voskovani jiz radeji pomlcim...
zaver, jiz neodporucuji, nikdy vice...
1, jsou platci dph, takze ceny o 19% up
2, vede relativne mlady klucina
3, samotne umyti na urovni, aby se nereklo..
4, voskovani jiz radeji pomlcim...
zaver, jiz neodporucuji, nikdy vice...
celkem zvláštní. já mám pocit že právě od odchodu pana Hrdličky se tam úroveň mytí a celkovému přístupu hodně zlepšila, jestli máš pocit že poskytované služby typu s dokladem nebo bez? jsou to pravé tak to asi máme jiný náhled. Ono do dnešního dne se na carwashu řeší různé resty, které tam zůstali po p.Hrdličkovi
Zdravim, Carwash neni spatnej. Za pana Hrdlicky jsem byl velmi spokojen jak s pristupem tak s cenou a kvalitou prace ! Nyni mi prijde pristup laxnejsi a prace na ukor zvyseni cen mene kvalitni...
PS: kde sem se minulej tejden musel ale hodne zasmat bylo kdyz jsem byl ve Futuru nakupovat a chtel jsem tam na tom rucnim myti v garazich jen wapkou ostrikat bahno kterym sem si zajebal levej bok a typek na me prej " jo to ostrikame za 2 kilca "
Zaver : 2 kilca za ostrik wapkou VS. kompletni myci program na Shellce na Herspicke... ??? Hmm...
PS: kde sem se minulej tejden musel ale hodne zasmat bylo kdyz jsem byl ve Futuru nakupovat a chtel jsem tam na tom rucnim myti v garazich jen wapkou ostrikat bahno kterym sem si zajebal levej bok a typek na me prej " jo to ostrikame za 2 kilca "

-
- Kontaktovat uživatele:
U toho Hrdlicky je to tak, ze se tam velmi casto stridaji majitele. Jezdim tam za bratrem do autoskla co je vedle, a kdyz vidim co v te mycce ted posledni dobou dela za lidi, asi bych jim svoje auto nesveril.
Ted je tam pry tak mesic zase nekdo jinej, tak to muzete otestovat
MOD Killca: odstraneny prispevky, ktere nebyly k tematu
Ted je tam pry tak mesic zase nekdo jinej, tak to muzete otestovat

MOD Killca: odstraneny prispevky, ktere nebyly k tematu
fredy píše:celkem zvláštní. já mám pocit že právě od odchodu pana Hrdličky se tam úroveň mytí a celkovému přístupu hodně zlepšila, jestli máš pocit že poskytované služby typu s dokladem nebo bez? jsou to pravé tak to asi máme jiný náhled. Ono do dnešního dne se na carwashu řeší různé resty, které tam zůstali po p.Hrdličkovi
ale nejaky doklad neresim... spis zamrzi kdyz tam clovek necha litr a auto se umyje tak, aby se nereklo, ze se nemylo... a o voskovani ani radeji nemluvim, bych musel psat skarede slova.
Před pár dny jsem si nechal docela důkladně vyčistit a navoskovat auto včetně tepování koberců a stropu u firmy TARTE u vjezdu do garáží hotelu Slovan a musím říct, že předčili moje očekávání. Nenašel jsem nic, co bych mohl vytknout a to bývám v těchto věcech docela puntičkář. Foto dám možná do klubových aut, jestli se rozhoupu udělat tam nové téma s mým vozem.
No moje zkušenost s těmito myčkama je špatná.....jsou dokonce hovada co ti myjou auto i kola jednou houbou a to je na zabití...jednou v životě před dovčou jsem si nechal v brně pod kefírem umýt ručně porsche a kdybych věděl,že to vede nějakej smradlavej arabáč či ind tak ani omylem. Když ženská vzala do ruky jakoby drátěnku jakože mi odstraní mušky tak jsem na ni tak zařval, že se malem posrala
říkám ji normální čistou houbou a pořádně si ji prosím vás vypláchněte. Na konec to utřeli mastnou jelenicí takže po autě samej flek pro mě prostě nikdy víc! Ale nechtěl jsem si kazit dovolenou tak jsem jim hodil 250 a rychle pryč.Takže jedině sám nebo u člověka ,kterýmu věřím.