Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte tzv. "Normální autoservis" v praze 8???

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
pmaryska

#1 Příspěvek od pmaryska »

Ahoj... dostal sem od kámoše doporučení na jednoho chlapíka z Prahy 8 - Ďáblic, U Parkánu 28... Jméno toho chlapíka na 100% neznám,ale na vizitce má kontakt na emailu jako Komarek Tomáš... nevim jestli je to majitel, nebo přímo ten automechanik....jinak ten servis se jmenuje "Normální autoservis"....

Máte někdo zkušenosti? chtěl bych někde nechat udělat motor...
jurasis

#2 Příspěvek od jurasis »

Zajímavý, na té adrese servis není, je kousek vedle, číslo 30 ( http://www.autosluzby-barvinek.cz/ )... A to je jen pneuservis. Že by domácí kutil ?

http://www.mapy.cz/#x=133222198@y=13616 ... _136181584

A Tomáš Komárek se jmenuje jeden z prodejců dílů v AuTecu na Stodůlkách... Že by shoda ?

Ale jinak o tom nic nevím... :D
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
pmaryska

#3 Příspěvek od pmaryska »

jurasis píše:Zajímavý, na té adrese servis není, je kousek vedle, číslo 30 ( http://www.autosluzby-barvinek.cz/ )... A to je jen pneuservis. Že by domácí kutil ?

http://www.mapy.cz/#x=133222198@y=13616 ... _136181584

A Tomáš Komárek se jmenuje jeden z prodejců dílů v AuTecu na Stodůlkách... Že by shoda ?

Ale jinak o tom nic nevím... :D

no ten můj kámoš mi něco v tom smyslu říkal...že je to jeho koníček, že má jen malou dilničku, atd atd... prý tam jezdí hodně lidí, tak by mě zajímaly nějaký názory a zkušenosti lidí z bmwklubu...teda, pokuď u něj někdo byl :lol:
vitekk

#4 Příspěvek od vitekk »

Me ho doporucil Savka (bmwtuning), na demontaz a montaz automaticke prevodovky. Byl jsem s nim domluveny na cene do 30 tis (vcetne repase prevodovky) a stalo to 45. Cekal jsem na auto mesic a nedostal zadny doklad. Pak jsem to jeste musel nechat u Hendrycha za 9 tis seridit...
janpajer

#5 Příspěvek od janpajer »

pmaryska píše:Ahoj... dostal sem od kámoše doporučení na jednoho chlapíka z Prahy 8 - Ďáblic, U Parkánu 28... Jméno toho chlapíka na 100% neznám,ale na vizitce má kontakt na emailu jako Komarek Tomáš... nevim jestli je to majitel, nebo přímo ten automechanik....jinak ten servis se jmenuje "Normální autoservis"....

Tomáš Komárek už tam neďělá jak je zde napsáno je v Autecu na prodeji ND,ale dříve zde opravdu dělal.
Pokud jsi dostal typ tak jsi ho dostal velmi dobře,protože je to opravdu kouzelník a neznám jedinou stížnost. Sám jsem před X lety dostal typ na tohoto člověka a od té doby jinam nejezdím a jsem vice než maximálně spokojen!
Dělal i před mnoha lety s Jirkou Savkou v Klecanech a tam se mooooc naučil!
Je to U parkánu 28 vjezd do té zběrny surovin,pak už to uvidíš.

René Fuxa 608 159 016 Tomáš už tam není tak mu ani nevolej.
jurasis

#6 Příspěvek od jurasis »

janpajer píše:... protože je to opravdu kouzelník a neznám jedinou stížnost. ...

Řekl bych, že o příspěvek výše máš teda první... :wink:
Jestli to teda není nějaká mejlka...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
janpajer

#7 Příspěvek od janpajer »

jurasis píše:
janpajer píše:... protože je to opravdu kouzelník a neznám jedinou stížnost. ...

Řekl bych, že o příspěvek výše máš teda první... :wink:
Jestli to teda není nějaká mejlka...

Tak to mě vážně mrzí že jsi měl problém,ale co vím já tak jsi opravdu jediný. Určitě není vše 100% to si nemusíme nalhávat nikdo,všude a vždy vznikne někdy nějaký problém,ale já a spoustu mých známých je max. spokojeno.
Nikoho nikam nenutím,ale Rendu musím v tomhle opravdu pochválit to je z mé strany vše!
pmaryska

#8 Příspěvek od pmaryska »

janpajer píše:
pmaryska píše:Ahoj... dostal sem od kámoše doporučení na jednoho chlapíka z Prahy 8 - Ďáblic, U Parkánu 28... Jméno toho chlapíka na 100% neznám,ale na vizitce má kontakt na emailu jako Komarek Tomáš... nevim jestli je to majitel, nebo přímo ten automechanik....jinak ten servis se jmenuje "Normální autoservis"....

Tomáš Komárek už tam neďělá jak je zde napsáno je v Autecu na prodeji ND,ale dříve zde opravdu dělal.
Pokud jsi dostal typ tak jsi ho dostal velmi dobře,protože je to opravdu kouzelník a neznám jedinou stížnost. Sám jsem před X lety dostal typ na tohoto člověka a od té doby jinam nejezdím a jsem vice než maximálně spokojen!
Dělal i před mnoha lety s Jirkou Savkou v Klecanech a tam se mooooc naučil!
Je to U parkánu 28 vjezd do té zběrny surovin,pak už to uvidíš.

René Fuxa 608 159 016 Tomáš už tam není tak mu ani nevolej.

JJ toho chlápka z klecan znám....jeho syn nám vykradl chatu...dole u řeky... teda nevim jestli je tu tohohle chlapa ale někoho z toho servisu... ale musim říct že zbírku BMW tam maj opravdu velikou:-D když tam kolem projíždim tak nestačim slintat:-D
Wita

#9 Příspěvek od Wita »

jak napsal janpajer je to v tom vjezdu u sbernejch surovin. A podle me je ten chlapek chodne velkej fanda do BMW tatik tam jezdi s bawcem a ja kdyz sem tam byls tricou tak rikal ze umi i ostrou etu. a podle toho co rikal tak sem pochopil ze je asi s panem Savkou velkej kamarad.
Takze ja muzu jenom doporucit.
Android666

#10 Příspěvek od Android666 »

wow:)) Ani nevím, jak jsem se sem dostala... ale Tomáš Komárek je můj tatík:)) Takže ho odkážu na tuhle stránku aby věděl jak o něm hezky píšete:)) Jinak je to pravda, v normálním autoservisu dělal, teď už je tam jen Renda:)) Jinak ho teď naleznete v tom Autecu na Stodůlkách:))

Mějte se:))
pmaryska

#11 Příspěvek od pmaryska »

Tak jsem dnes s panem Fuxou mluvil... příští týden se domluvíme na termínu opravy autíčka a hned sem dodám své pocity a reference;)... každopádně už z tel. rozhovoru je to velice příjemný člověk :wink:
janpajer

#12 Příspěvek od janpajer »

pmaryska píše:Tak jsem dnes s panem Fuxou mluvil... příští týden se domluvíme na termínu opravy autíčka a hned sem dodám své pocity a reference;)... každopádně už z tel. rozhovoru je to velice příjemný člověk :wink:

:wink: Určitě budeš spokojenej! Příští týden tam jedu taky na pár maličkostí. Nelekni se na první pohled je to tam divoký když se tam sejde místní ,,partička'' která tam jezdí léta,ale jak jsem říkal o auto je více než maximálně postaráno! Každý se rád a rychle zabydlel a nemůže si vynachválit místní služby které jsou nad poměry ostatních autoservisů.
Odpovědět