Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Pozor na autoservis Jeam a autoservis Tomanec

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
Raduz

#1 Příspěvek od Raduz »

Všechny bych chtěl upozornit na tyto 2 servisy v Brně. Pokazilo se mi auto tak jsem ho dal do prvního servisu (Jeam). bylo mě řečeno že mají vše včetně diagnostiky. Po 1 měsící kdy mi neustálě slybovali že mám zavolat další týden nehledě na to že díly na opravu jsem si musel zakoupit a dovést jim sám jsem si pro auto přijel mi auto předali nepojízdné a z mírně promáčklým nárazníkem s tím že si nevý rady. závada prej v čidle kliky. (ve finále jsem se dozvěděl že diagnostiku vůbec nemají)nezaplatil jsem nic nějak jsem to zkousnul a auto odvezl do druhého servisu Tomanec zde mě též ubezpečily veškerou výbavou vč. dignostiky a následovalo obdobné kolečko jako v předchozím servisu. Po dalším měsíci jsem si pro auto přijel a na doporučení ho odvezl dovezl k panu Kopeckému (areal Bomaso) do druhého dne vše opraveno. Na závěr rekapitulace při neodborných zásazích ve zmiňovaných 2 servisech došlo ke zničení: váha vzduchu, čidlo na klice a nevrácení krytu pod motor a převodovku. proto opakuji těmto servisům se zdaleka vyhněte navíc druhý ze servisu zpolupracuje a dokonce sídly společne z firmou ABC tuning což je taktéž velmi prapodivná firma.
castro
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od castro »

MOD: přesunuto
Odpovědět