Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Autoservis Brno Blažovice

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
giovanny

#1 Příspěvek od giovanny »

Musím napsat slova chvály na člena klubu pod nickem Patulec.. Na zakladě tel domluvy jse se vypravil do jejich servisu Brno -Blažovice ,,těsně u Brna se mi z předního kola začaly ozývat nepříjemné kovové zvuky,,bohužel až do jejich servisu jsem nedorazil :( ,, Volal jsem tedy že mám problem ochotně přijel se svou odtahovkou dovezl mě do servisu ,, jelikož je zaneprázněn a nemohl mě odvézt sám ochotně mi obtelefonoval několik známých s odtahovkama,,, za 30 min přijel jeho známý bez řečí mi moje Pajero naložil ,a po naložení domluvených náhradních dílů///podotýkám že mi udělal velmi dobré ceny i některé věci dal zdarma/// a jeho chování a jednání bylo mimořádně solidní a férové :D :D ,, ,,odtahovka mě stála 120km domů 2200kč a dal jsem řidiči flašku trnkové slivovice,,

Závěrem chci říci že Brnáci jsou KABRNÁCI a tyto lidi které jsem viděl poprve v životě můžu jen doporučit Chlapi dííík
Odpovědět