Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW diagnostika - plzeňsko

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
Ernesto

#1 Příspěvek od Ernesto »

Zdravím.
Poraďtě chlapi, kdo mi udělá v Plzni a v okolí diagnostiku na E36? Mám neoblíbený problém s kontrolkou airbagu - asi kontakt pod sedačkou spolujezdce. Popřípadě, zda nevíte o někom, kdo by mi to opravil v Plzni a okolí. Díky
MrScully

#2 Příspěvek od MrScully »

Zagoogluj "Miroslav Vodrážka", trvalé bydliště sice ve Lhotě, ale bydlí a opravuje v Červeném Hrádku, hlavně asi E36, E34 a podobné starší auta. Má výbornou diagnostiku a je prej šikovnej. Já u něj byl jednou před pár dny a měl jsem z toho dobrý dojem. Je ukecanej, ale evidentně ví, co dělá :) A cenově je to normálka, nic přestřeleného.
starML Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od starML Člen Klubu »

To nebude kontakt pod sedačkou, ale senzor v sedačce. Přečti si http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... highlight= a potom pochopíš, o co jde. Pan Vodráška je skutečně dobrej, ale Ty potřebuješ buď nový senzor nebo vyřadit tu detekci obsazení sedačky spolujezdce ve všemi důsledky, které popisuji v tom vlákně výše. Ten senzor je taková fólie s plochou o něco menší než sedák, takže spíš práce pro čalouníka a potom smáznout chybu, aby zhasla ta kontrolka. Jen smazat závadu nepomůže, naskočí to znova.
Pietro
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Pietro »

Takže: ad Vodrážka - dělá vše, ale spíš novější, googlovat neni třeba, 602 444 845

ad sedačka: jednou se někomu u kamarádova ex auta povedlo ukopnout konektor pod sedadlem spolujezdce, takže dečka to nemusí být na sto pro, ale spíš stejně bude...

ad smazání chyby: napadají mi jen na území PM další min 3lidi, co to odmáznou, kdyby Míra opět nestíhal, kdyžtak SZ...

Měj se.
Ernesto

#5 Příspěvek od Ernesto »

Ahoj. Díky za tipy a informace. Za panem Vodrážkou určitě zajedu. Nejspíš svůj problém pořeším ošizením čidla odporema diodou, ale rád bych, aby mi v případě nehody airbagy vystřelily. Jestli někdo sedí na sedačce vedle či nikoliv, je mi jedno.
Odpovědět