pozor na uživatele KALDA, akorat se naserete a za to to nestojí,
tady na foru rozprodava nějakou pětku, sam o tom autě ví hovno, ale to se da omluvit, ale hlavně se s ním nedá domluvit, psal jsem mu na ABS jednotku, domluvili sme se na ceně 1500kč, pak jsem chtěl ještě čtečku navi, ale ani nevěděl jaka tam je, poslal mailem foto asi po tydnu uhanění, pak cosi špekuloval s cenama a ted mi napsal že tu jednotku nenecha za 1500, že cena je 4000kč, že si obvolal vrakáče a kdesi cosi, tak toto je fakt dohoda se ZMRDEM,
stejnou zkušenost s nim ma i tomascz2 kterej od něj chtěl koupit řadičku a tendle chytrálek z něj akorat udělal debila, řekl mu at si napíše o cenu, ta sem u pak nelibila, pak ju nechtěl poslat ani za jeho cenu, ted zas že ju pošle a neposlal nic,
prostě radši od něj nic nekupovat.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
KALDA - POZOR
KAMIL740 píše:taky sem chtel radicku od nej a byl ojeb v cene napred chtel za 500 a kdyz sem mu napsal ze jo tak zacal vymyslet picoviny ze ma jeste jednoho kupce a ze ten da vic den na to uz byla cena 800 nejde o 300 na ty sere pes ale jde o ojeb a vychcanost taze KALDA![]()
![]()
![]()
a to mi ju včera ještě nabízel za 500

Malotraktor
Tříkolkář
Zaslal: pá červen 26, 2009 5:23 am Předmět:
--------------------------------------------------------------------------------
Ja jsem byl s jeho pristupem spokojen,na cene jsme se dohodli,dily mi po dohode dovezl az ke me domu. Odskouseli jsme a pak se rovnali. Nemuzu absolutne souhlasit s jaroux. Nevim co mezi vama je,ale Kalduv pristup byl jakoby kamaradsky. Hold 100 lidi,100 chuti...
Tříkolkář
Zaslal: pá červen 26, 2009 5:23 am Předmět:
--------------------------------------------------------------------------------
Ja jsem byl s jeho pristupem spokojen,na cene jsme se dohodli,dily mi po dohode dovezl az ke me domu. Odskouseli jsme a pak se rovnali. Nemuzu absolutne souhlasit s jaroux. Nevim co mezi vama je,ale Kalduv pristup byl jakoby kamaradsky. Hold 100 lidi,100 chuti...