Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

servis v Č.Budějovicích

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
milanmazic
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od milanmazic »

Osobních několik zkuš.se servisem v Č.B.byl jsem tam asi 4x.Po první špatné zkušenosti jsem je ujistil že o jejich službách se zde zmíním. Zde mi někdo doporučil tento servis ohledně diagnostiky motoru.Zajel jsem tam zvedli auto zjistili netesnost symerinku na tom jsme se dohodli pozdeji.Tvrdili mě že diagnostiku udělají v terénu ale zaměstnanci z místního občerstvení(proklatě dobré kuře)mi potvrdili že mé auto nevyjelo z dílny.Pri vyzvednuti auta po údajně provedeni diagnostiky me bylo receno ze diagnostika byla udelana komprese pry perfektni a kolem motoru vše o.k.Když jsem chtěl protokol o provedené diagnostice tak s jistotou vím že jsem jí nedostal s tím že nemají tiskárnu na mobilní diagnostické zařízení.Asi se jim naměřené hodnoty neukládají do notebooku.Pak jem panu Čížkovi řekl že dvěře nedělali že jsem měl záměrně označené šrouby a nic se s němi nedělo.Hnusně mi odsekával chtěl zavolat karosáře o kterém ani neměl přehled že už v práci delší dobu není.Řekl ať přijedu druhý den.Ten den jsem se už neměl chuť hádat a vše co se mi u nich nelíbilo jsem jim napsal na jejich stránky meilem.Mám dojem že i ten samý den mi dělali levé dveře do kterých mi foukalo(fouká do dnes)Po mém meilu se mi ozval druhý pan Čížek(jde o rodinnou firmu)s tím že se vše dá řešit v klidu a dohodli jsme se na smíru a že bude sjednána náprava.Šlo pak o pana Čížka-zlého a druhého hodného.Zlí policajt a hodný policajt.Přijel jsem tam tedy v jiný den diagnostiku mi prý ten hodný pan Čížek opravdu udělal ale opět bez protokolu tentokrát blízko pantu ve dvěřích se i už dokonce objevil od něčeho vryp který naprosto nic(to jsem měl za to že jsem si poprvé označil šroubky.Pak toho následovalo ještě hodně ale myslím si že pro obraz o tomto servisu je to snad i dostačující.Taky tam už umějí foukat zadní gumy na 3,5 .Koupil jsem tam obyč.pojistné šrouby s tím že budu mít zabezpečené kola a když jsem přijel do garáže a vzal z jiných bezp.ěroubů klíč tak se stotožňovaly.Při reklamaci opět problémy ale peníze vrátili.Už opravdu končím s mytí prdele servisu pod sloganem Než vy nakoupíte mi zalátáme.Vlastně oni mají napsáno OPRAVÍME. Autoservis se nachází kousek od Globusu vím jak se jmenuje ale pro vás nebude problém si to také zjistit
Killca

#2 Příspěvek od Killca »

MOD Killca:
1)upraven nazev na nazev bez hodnoceni
2)ten nazev a adresu sem prosim napis, tak se to tu dela, nekteri uvadeji i telefonni cislo, ale to uz je na tobe
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
milanmazic
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od milanmazic »

Autoopravna Čížek a syn naproti KFC
Odpovědět