Vlastní blbostí mi vytekla brzdovka z nádobky a nejspíše došlo k zavzdušnění ABS čerpadla, které jak jsem několikrát četl běžným mačkáním pedálů nejde odvzdušnit. Proto sháním servis kde na to mají mašinu? V přerově sem nic nesehnal...
Nebo zajet do BMW? Ale nerad bych vysolil 2 litry za odvzdušnění
To mi teda nepřijde,že by jako šlo to odsávací ABS čerpadlo,to by přeci bylo slyšet jako když zabrzdíš na sněhu a aktivuje se ti abs.
Vím,že tím otočením klíčku do světla kontrolek se otevřou "nějaké" ventilky v tom modulátoru tlaku.
Ale slyšel jsem,že vozy vybavené DSC se už musí odvzdušňovat prostřednictvím diagnostiky kdy se pomocí programu něco otevře.
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Musim s kolegou souhlasit, mam e39 s DSC a mel jsem kompletne rozhozeny brzdy (posilovac, ABS i DSC kompresor byl ven z auta) a slo to i bez diag a odsavacky, ale je pravda, ze to nebylo hned...