Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Vysočina-klubáci kam jezdíte??

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
Dencoy

#1 Příspěvek od Dencoy »

Zdar všem,

jelikož jsem čerstvý majitel 530DA E 39 a chtěl bych na svém mazlovi provést pár prvních preventivních věcí,jako je výměna oleje a běžná kontrola,tak bych rád od někoho slyšel nějaké doporučení kam by se nechalo zajet,někam kde to opravdu někdo zná a ne jenom řeči tipu Jedna bába povídala apod.Uvítal bych nějaký slušný servis v okolí Pelhřimova,Jihlavy apod.Hledám spíše servis ne zrovna s nejmodernějšími mašinkami apod.,ale spíše servis kde budou o BMW něco vědět a různé zákroky na našich mazlíčcích budou provádět s láskou,citema trpělivostí.
Malým,popř.servisu ze strany nějakého zdejšího klubáka se nebráním!!!!

Díky všem za rady.... :wink:
E65DRIVER

#2 Příspěvek od E65DRIVER »

já jsem taky z kraje vysočina....a jezdim s autem až do Brna... Křenová ulice... Autoservis Klika... auto bych jinam nedal...Kdo to tam zná, tak potvrdí...
mano

#3 Příspěvek od mano »

v okolí vysočiny je vyhlášenej přes BMW Čermák v Jihlavě dělá všechno od třeba e30 po e65
Dencoy

#4 Příspěvek od Dencoy »

Díky moc,vypadá to nadějně a slibně.

Jelikož jsem čerstvý majitel BMW a rád bych mu dopřál kvalitní servis tak se radši poptávám.

Kdyby jste měl někdo,ať už jakékoliv zkušenosti s BMW Čermák Jihlava tak sem s nimi,PLS.

:wink:
Maca

#5 Příspěvek od Maca »

K Čermákovi jezdím už 7 let (E39, Z3, X5) a můžu doporučit. Super domluva, rychlá práce, velký zkušenosti, slušný ceny.
Odpovědět