Systém bezpečnostního značení automobilových oken kódem SBZ OCIS, který byl vyvinut ve spolupráci s Policií ČR.
Objednal jsem si šablony a vše potřebné pro značení skel metodou pískování u společnosti Cebia.
Když vše přišlo ,navštívil jsem autorizovaný servis s oprávněním pro tuto práci.
Měli mi tam označit skla podle šablon a to metodou pískování.
Něco přes hodinu jsem čekal ,pak mi vúz přivezli zpět a bylo mi oznámeno že : ,,Šablony jsou slabé a nemuselo by to dobře dopadnout ,proto jsme zvolili metodu leptáním" (daleko nižší bezpečnostní třída)
Předem mě samozřejmě nikdo neinformoval.
Takže vás všechny prosím kdo budete v budoucnu nechávat takto značit skla kvúli riziku snížení odcizení vozu ,nejezděte na tuto ,,takzvanou pobočkou". Já už mám bohužel smúlu ,ale o tomto autoservisu vás musím rozhodně informovat protože nechci aby někdo dopadl jako já.
Samozřejmě jsem o tomto zážitku informoval společnost Cebia,která byla rozhodně na rozpacích a oznámila mi že takovýto přístup je rozhodně nepřípustný.
A je možné ,že s takovouto pobočkou ukončí spolupráci.Ale pokud ne ,hlavně tam nikdo z vás nejezděte.
Věřím tomu ,že společnost Cebia pracuje řádně a kvalitně ale jak je vidět né každý autorizovaný servis jim dělá dobré jméno.Tohle je rozhodně podvod.
Ještě připomínám ,jméno autoservisu :
Auto Kápl s.r.o.
Malé nepodřice 41
Písek
397 01
MOD Killca: tema prejmenovano
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.