http://www.tlumice-bilstein.cz/
Velice zajímavé ceny.
Měl jsem dozat na tlumiče na e36 na seriový a snížený podvozek
na zaklade Vasi poptavky Vam zasilame nabidku na tlumice perovani Bilstein B4 (plynokapalinove dvouplastove tlumice seriove osazovane pri vyrobe v mnoha modelech vozu) pro vuz BMW E36 318is coupe:
Cena za 1ks predniho tlumice: 1620,- Kc
Cena za 1ks zadniho tlumice: 1180,- Kc
Celkem tedy za sadu na cely vuz 5600,- Kc s DPH
Bilstein vyrabi jeste model B4 pro vozy s M-technik podvozkem, bohuzel je dodavatele nemaji jeste v nabidce, ale predpokladam, ze bychom je i tak dokazali sehnat a ceny by byla nekde cca o 300,- Kc vyssi na jednom ks tlumice nez puvodni nabidka na klasicky podvozek B4 tlumice.
Co se tyce B8, tam je to nasledujici:
predni tlumice 4600,- Kc s DPH za kus
zadni tlumice 2800,- Kc s DPH za kus
Reference na bmw klubu kazdopadne potesi a na oplatku muzeme nabidnout kazdemu, kdo se prihlasi, ze je z BMW klubu 5% slevu - i Vam samozrejme.
Pekny den.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
http://www.tlumice-bilstein.cz/
-
- Kontaktovat uživatele:
V pondělí mě májí přijít komplet bilstein tlumiče a pružiny...tak uvidím ....cena naprosto bezkonkurenční (oslovil jsem 4 ruzné firmy a rozdíly v cenách byly až skoro neuvěřeitelně velký ) , komunikace po mailu s panem Jakovecem naprosto bez problému , ochotně pozjišťoval ceny různých variant a možností . Takže jsem zvědav,a zatím jsem naprosto spokojen a doporučuji ...v pondělí dám report jak příjde podvozek ... 

kourk:kdyby nahodou,tak od tohoto tydne mam uz konecne lepe nastavene ceny na cely sortiment Bilstein a co jsem se dival konkretne na Tve auto,tak bych byl,pokud pocitam i cenu po sleve -5% od nich,schopen jeste 4-500kc usetrit oproti jejich cenam.
A at nejsem OT,tak chvili jsme s nimi spolupracovali a bez problemu,takze muzu doporucit.
A at nejsem OT,tak chvili jsme s nimi spolupracovali a bez problemu,takze muzu doporucit.