Zdravim, mam taku otazocku ohladne clena NETOPIER. Poznate ho niekto? mate s nim nejake skusenosti?..Poslal som mu peniaze na ucet za riadenie, potvrdil, ze mu prisli a slubil ze ho posle a od vtedy mi neodpisuje na spravy...mozno je mimo, alebo ja neviem čo, som však už trochu nervozny a bol by som rad keby ste mi napisali osobne skusenosti s tymto predajcom (mal tu už viac veci). Dakujem....
S Alexem jsem uz par veci resil a vzdy naprosto bez problemu a v pohode,vse tak jak slibil.Zkusil bych mu tedy dat jeste chvilku.V druhem telefonu bych na nej mel mit telefonni cislo,ale nerad bych zase rozdaval cizi cisla.
Alexa poznam osobne a neverim tomu ze by to urobil schvalne. Mozno ma nejaky problem, nema pristup k netu atd. Kazdopadne by som sa nebal ze by ta chcel podviest.
ok chalani, nieze by som mu neveril, ale zda sa mi ze sa dlhsie neozyva tak som ostal trochu neisty ....mna to nastastie nejak nenahana, tak este pockam
Hyena píše:Taky sme si vymenili par veci na M3 a az na jednu HD Meyle kost stabiku, ktera se vyjebala po asi 200km vzdycky vsechno v naprostym poradku
Cus majstro, to si sa mi ani nepochvalil, ze ta tycka lehla. Kludne to mozme stornovat, alebo nejak inak vykompenzovat. Je mozne, ze som ju predtym mojou neodbornou montazou nacal :-/
Hyena píše:Taky sme si vymenili par veci na M3 a az na jednu HD Meyle kost stabiku, ktera se vyjebala po asi 200km vzdycky vsechno v naprostym poradku
Cus majstro, to si sa mi ani nepochvalil, ze ta tycka lehla. Kludne to mozme stornovat, alebo nejak inak vykompenzovat. Je mozne, ze som ju predtym mojou neodbornou montazou nacal :-/