Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

SOTEA Ostrava

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
flexible

#1 Příspěvek od flexible »

Totalni grc,grc,grc a banda dyletantu v cele s pritroublym Hudcem. Velkym obloukem se takovemu necemu vyhnout. Kdyby frajeri z Bavor vedeli kdo si na vrata dava jejich logo ,tak by uz sem neposlali ani jedno auto. Jeste ted je mi zle,jak si na to vzpomenu.
Alois

#2 Příspěvek od Alois »

:lol: novinka..

Topic už tady je myslím, někde..
Bzuker

#3 Příspěvek od Bzuker »

nějaká zajímavá příhoda z natáčení? :D taky to tam dobře znám..
flexible

#4 Příspěvek od flexible »

Bzuker píše:nějaká zajímavá příhoda z natáčení? :D taky to tam dobře znám..
...velmi zajimava.
Alois

#5 Příspěvek od Alois »

A myslíš, že to má nějaký smysl, to co tu píšeš? :roll:

Poděl se tady o svojí zkušenost, jinak nepiš radši nic..
flexible

#6 Příspěvek od flexible »

Jj,jen jsem nemel cas.Takze,zacatkem prosince se mi vysrala elektronika na e39. Svitilo nivo,nesel central,neslo el.zavirani kufru.nenastavovaly se xenony,nesel ostrik svetel atd.,bylo toho vic.Rikam si to bude nejaka picovina hodim to do Sotei i kdyz jsem tam na servis nikdy nebyl.Pan Hudec to se mnou sepsal a ze se behem 2-3 dni ozve.Samozřejmě se nikdo neozval.Naslledovalo nekolik telefonatu a jen jedna odpoved,ze se na tom dela a ze zatim nevi cim to je.Pred vanocema mi pak bylo receno ,ze ma do 10 ledna servis dovolenou a jestli pry potrebuji jezdit tak mi auto slozi a muzu si ho neopravene vzit zpet. Rikam,nebudu prudit a necham ho tam. V lednu jsem znovu volal co a jak. Bohuzel jsem mel zase smulu-mechanik byl nemocny. Tohle se opakovalo do konce ledna,kecy kecy vymluvy a sliby.Musim zduraznit,ze pri nekterych telefonech jsem mel pocit ,ze pana sefa velmi obtezuji....hnus,ble.Zacatkem unora jsem zjistil,ze uz auto v servisu neni...ze ho museli odvezt na diagnostiku do Cartecu....samozrejme ,ze v Cartecu o nicem nevedeli.Takze dalsi den znovu do Sotei kde ze to me auto vlastne je.Nakonec z pana Hudce vypadlo ,ze ho odvez nekam do Senova,k nekomu kdo by to mel opravit.Ten nekdo byl clovek s polskym prizvukem, pajeckou v ruce v oplocene garazi kde na place stalo par nejakych vraku a mezi nema pod nanosem snehu a s otevrenym oknem moje auto...no maras ,to co jeste fungovalo se urcite jeste vic dokurvilo..Jak jsem to videl udelalo se mi zle.Zajel jsem do Sotei zrusit zakazku a odvezt si zbytek auta. Po 2 mesicich jsem ziskal zpet auto jeste v horsim stavu nez bylo pred tim. Takova je ma prvni a posledni zkusenost se Soteou.Mozna umi vymenit olej a rozebrat auto,ale to je tak vse.Nechapu ,jak se muze majitel firmy-servisu takhle chovat.Cele to nakonec dopadlo tak ,ze jsem behem dvou dnu sehnal kluka, ktery dal auto behem 1tydne do 100% stavu,doposud vse funguje jak ma.Tuto prihodu jsem sepsal velmi Light,takze si urcite dovedete predstavit jak mi bylo...nepreji nikomu!!!!
VELMEN

#7 Příspěvek od VELMEN »

Tak to vážně masakr co dnes může fungovat za hnoje co si říkají servis... :roll:
caknakis

#8 Příspěvek od caknakis »

jak člověk čte něco takového, tak se mu chce napůl brečet, napůl blít, ale úplně nejvíc ze všeho takové zmrdy zrušit......

Fakt bych takovédle "lidi" nahnal do dobytčáku, odvezl na ostrov a pustil tam na ně jednoho norského pána....
Alois

#9 Příspěvek od Alois »

Mám podobnou zkušenost, asi tak 2x po sobě.. ještě prodal mé díly, které pak sháněl, nakonec jsem s ním vydrbal i já, jak on se mnou, poslední fakturu jsem mu nezaplatil..

Už jsem to tu někde psal, jsou to zmrdi, obloukem se vyhnout..
Nowic
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Nowic »

To je neskutecny jaky dokazou bejt lidi svine :evil: :evil:
E64 650i 2007 270kw 367hp
------------------------------------------------
ex: E93 335i 2009 225kw 306hp
ex: E65 745i 2002 245kw 333hp
ex: E36 Touring 328iA 1995 142kw 190hp
------------------------------------------------
http://www.msdetailing.cz
MUF_IV

#11 Příspěvek od MUF_IV »

Mojemu kamosovi kdysi čorli auto byl to ještě žralok 5er, hadejte kde se našlo..
pepinek
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od pepinek »

pan hudec je pekne prase ktere pomlouva za ucelem sebe prospechu .pomlouva co vubec neni pravda .mnel by se za takovy servis stydet!!!!!!!!!!
Killca

#13 Příspěvek od Killca »

Zamykam duplicitni tema, puvodni tema zde, prosim dalsi zkusenosti (i pokracovani v teto diskuzi) psat sem http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ight=sotea
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Odpovědět