Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Dobrý/nejlepší pneuservis Praha?

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
D_o_S

#1 Příspěvek od D_o_S »

Ahoj,

prosím o doporučení dobrého pneuservisu v Praze, spíše toho nejlepšího :) Jde mi o uskladnění pneu, aby tam nestály vysoké stojany, no prostě max. 4 kola na sobě.

Aby tam měli dobrou vyvažovačku (Hunter GSP9700, Hofmann Geodyna Optima)

Abych u toho mohl být při přezouvání.

No aby tam bylo čisto a používali kvalitní materiál (závaží, atd.)

Dík za tipy
libovka

#2 Příspěvek od libovka »

:lol: :lol: :lol:

A nechtěl bys aby ti kola na noc přikrejvaly,pouštěly jim večerníček a občas s nima zatočily aby nevyšly ze cviku?
D_o_S

#3 Příspěvek od D_o_S »

libovka píše::lol: :lol: :lol:

A nechtěl bys aby ti kola na noc přikrejvaly,pouštěly jim večerníček a občas s nima zatočily aby nevyšly ze cviku?

Jo, to bych byl rad :lol:

Ja bych si je nejradsi prezouval a uchovaval doma, ale zatim je zbytecny luxus investovat do vyvazovacky, zouvacky a zvedaku...

Zatim mam vybrano Pneu Prochazka (tam me znervoznuje obrazek s uskladnenim pneu), auto Jarov (kde nedelaj BMW, ale uz jsem tam jednou byl a docela spokojenost, ale nemohl jsem u toho byt, takze...) a pneu mracek, maj Hofmann Optima, snad nejlepsi vyvazovacku, tak se tam pujdu mrknout...
Poldav6

#4 Příspěvek od Poldav6 »

Perfektni zkusenost mam s pneuservisem kousicek od Rican - je v Tehove. Na miste pracuje majitel se svym bratrem a pripadne zamestnanci.. Neni to nic velkeho ala Safranek, ale cenove je na polovine a proti odvedene praci nemam kriveho slova. BMW delaji celkem bezne (od starych po X6), vi jak kola vyvazit..
Myslim, ze pneu neschovaji a kola nemyji (v takovych tech myckach jako ma Safranek).
Ale jsou velice peclivi... V pripade zajmu SZ.
Karlos745i
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Karlos745i »

Pneuservis Mráček co je u Ládví tak ten na 100% doporučuju dělaj tam jedni z nej lidí co se týče gum a je tam i třícař a jeden co jezdí nějakou skupinu v rally. 8)
jarda

#6 Příspěvek od jarda »

Mně zatím nikdy nezklamal pneuservis Vulkán, jen nevím jak to je s tím uskladněním.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Nowic
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Nowic »

Já jezdim do Pneu GPO a jsem nadmíru spokojenej :wink: Navíc tam mám i docela zajímavý kontakty .. tak kdyby někdo něco potřeboval ... :)
E64 650i 2007 270kw 367hp
------------------------------------------------
ex: E93 335i 2009 225kw 306hp
ex: E65 745i 2002 245kw 333hp
ex: E36 Touring 328iA 1995 142kw 190hp
------------------------------------------------
http://www.msdetailing.cz
paveld
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od paveld »

U Vulkána jsem byl pokaždý taky spokojený, jen maji trochu vyšší ceny. Poslední dobou jezdím nejčastěj do Pneu Schubert do Počernic.
Trhyy

#9 Příspěvek od Trhyy »

Souhlas, Schubert je asi jeden z nej pneuservisů v praze, hlavně přístupem k lidem
weNTyll

#10 Příspěvek od weNTyll »

Musim taky pochvalit pneu Schubert. Gumy, prace, rovnani alu, se vsim jsem spokojen.
libovka

#11 Příspěvek od libovka »

Jo jo pneuservis Schubert je dobrej. Já jezdím do pneuservisu Červený v Radotíně.Konkrétně BMW má v krvi a jelikož umí i motopneu tak je partnerem BMWmotoklubu.
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Jojo, Červenýho doporučuju... Akorát teda momentálně nejbližší volný termín má až za 14 dní, vypadal docela zdrble, když jsem za ním včera byl.
jurasis

#13 Příspěvek od jurasis »

Já jedině Schubert... Rozumný přístup a přitom profesionalita... Vždycky dostanu minimálně to, pro co jsem přijel a vždycky mám pocit, že platím nějak málo... :idea:
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
madu
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od madu »

Poldav6 píše:Perfektni zkusenost mam s pneuservisem kousicek od Rican - je v Tehove. Na miste pracuje majitel se svym bratrem a pripadne zamestnanci.. Neni to nic velkeho ala Safranek, ale cenove je na polovine a proti odvedene praci nemam kriveho slova. BMW delaji celkem bezne (od starych po X6), vi jak kola vyvazit..
Myslim, ze pneu neschovaji a kola nemyji (v takovych tech myckach jako ma Safranek).
Ale jsou velice peclivi... V pripade zajmu SZ.

můžu potvrdit, kluci umí .. veliká spokojenost i s rovnáním kol a s uskladněním nebude asi problém... umí i moto co se týče pneu a vyvážení a nakonec i čištění interiérů za super peníze ... šikovné ručičky
Odpovědět