Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

člen "kadous"

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
pip

#1 Příspěvek od pip »

Zdravím,
Rád by som tu vzniesol sťažnosť na člena s nickom "kadous".
Kupoval som od neho pred vianocami koberce do E81. Mali byť originál BMW, nové, nepoužité, zabalené. Poštou mi prišli koberce, ktoré rozhodne nové neboli. Boli poškodené a špinavé.
Dohodli sme sa, že s kupnej ceny (55e) mi vráti 500czk - 28.12. 2011. Výsledok žiadny.
Prvé pripomenutie z mojej strany - 6.2. 2012. Dotyčný sa ospravedlnil a znovu si vypýtal číslo účtu. Výsledok žiadny.
Druhé pripomenutie - 20.4. 2012. Tentokrát žiadna odpoveď. Výsledok žiadny.
Neviem či sa tu dá týmto spôsobom niečo vyriešiť, bohužiaľ združenie/klub/fórum iné možnosti riešenia tohto problému neposkytuje.
xyron

#2 Příspěvek od xyron »

pip píše:Zdravím,
Rád by som tu vzniesol sťažnosť na člena s nickom "kadous".
Kupoval som od neho pred vianocami koberce do E81. Mali byť originál BMW, nové, nepoužité, zabalené. Poštou mi prišli koberce, ktoré rozhodne nové neboli. Boli poškodené a špinavé.
Dohodli sme sa, že s kupnej ceny (55e) mi vráti 500czk - 28.12. 2011. Výsledok žiadny.
Prvé pripomenutie z mojej strany - 6.2. 2012. Dotyčný sa ospravedlnil a znovu si vypýtal číslo účtu. Výsledok žiadny.
Druhé pripomenutie - 20.4. 2012. Tentokrát žiadna odpoveď. Výsledok žiadny.
Neviem či sa tu dá týmto spôsobom niečo vyriešiť, bohužiaľ združenie/klub/fórum iné možnosti riešenia tohto problému neposkytuje.

To je pěknej buzerant... moje osobní zkušenost s ním je taky špatná a taky na E46 foru ma stejnou pověst jakou jsi tu nastínil... Všechny ty "nové" věci údajně bere z Polska etc etc... :mad:
hurvajs77

#3 Příspěvek od hurvajs77 »

To se kadous asi spletl a poslal ti omylem jiny balicek anebo mu ten jeho na poste rozbalili, koberecky poslapali, ponicili a zase zabalili a poslali Tobe...

Blbe na tom je to, ze nemuzes verit snad ani lidem z fora... Je to smutne. Ale pevne verim, ze kadous je jen cerna ovce a vyjimka :)
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E61 530xd - stolen :-(
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Pavel

#4 Příspěvek od Pavel »

já mám taky špatnou zkušenost a už to bude 6 let :-)
milas

#5 Příspěvek od milas »

Já zas mám celkem dobrou, nějaký věci jsem od něho taky bral a bylo to bez problémů, ale už je to taky tak 6 let :? od tý doby nevím.....
pip

#6 Příspěvek od pip »

milas píše:Já zas mám celkem dobrou, nějaký věci jsem od něho taky bral a bylo to bez problémů, ale už je to taky tak 6 let :? od tý doby nevím.....

Je nutné si uvedomiť, že to, že mi od niekoho príde vec v stave, ktorý je v súlade so stavom popisovaným sa nedá až tak úplne označiť za vyslovene "dobrú skúsenosť". To nie je nič extra, ale pouhý štandard. A stále je to obojstranná služba. On predáva kvoli peniazom, ja kupujem, lebo potrebujem predmetnú vec.
Ja poviem, že mám s niekym dobrú skúsenosť, až keď sa niečo posere a dotyčný je ochotný problém riešiť, pričom mi vobec nevadí, že sa niečo posralo. To sa stáva. Ovšem prejaviť zodpovednosť v takom prípade je už niečo iné. Nemám rád chamtivý prístup, keď je niekto priposraný aby už-už mal zaplatené, ale akonáhle má pustiť nejakú korunu, nechá sa radšej zabiť.
Každopádne skúsenosť hovorí, že niet nad osobné riešenie problému a keďže s mobilitou po republike nemám problémy, asi zvolím túto variantu aj tentokrát. Len neviem prečo, aby sa človek domohol nejakej spravodlivosti, to vždy vyžaduje takýto postup. :roll:
Ak máte niekto adresu na vyššie spomínaného člena, prosím do sz. Stači aj tel.
Hillock

#7 Příspěvek od Hillock »

pip píše:Ak máte niekto adresu na vyššie spomínaného člena, prosím do sz. Stači aj tel.

když prolezeš forum tak jeho číslo najdeš :wink:

např zdehttp://www.bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=110771&highlight=styl+194

pro ty kola jsem si byl osobně a můžu říct jediné seriozní jednání
kadous

#8 Příspěvek od kadous »

608814355,jelikoz jsi mi celou dobu nedal tel.kontakt a ja nemel cas resit tve SZ klidne ti zavolam a nebo mi posli proste ty koberce zpet coz jsem nabizel jako prvni variantu jelikoz ode me sly neposkozene!!!
pip

#9 Příspěvek od pip »

No dobre. Takže takto:

V prvom rade, cela naša sz-konverzácia (cca 3 stránky vo worde) k stiahnutiu tu - http://ulozto.cz/xKSxb9G/zdravim-docx (v rámci transparentnosti)

Ďalej:

1, Ja nepotrebujem aby si mi volal. Čo potrebujem je, aby si si láskavo splnil svoj záväzok.

2, Tel.čísla som ti dal dokonca hneď dve - slovenske i české (viz. obsah súboru vyššie) a aj keby som ti nedal žiadne, tak to nemá vplyv vôbec na nič. Rovnako tak som ti nepovedal, ako sa volá môj otec alebo aké bolo moje prvé auto, čož sú informácie, ktoré spolu s mojim telefonným číslom nemenia nič na tom, že si mi mal poslať 500czk a nebol si schopný tak urobiť za dobu vyše piatich mesiacov.

3, Nie je mi moc jasné o akom riešení sz hovoríš, keďže tu ide o to, že si mal niečo splniť a neurobil si tak. A pokiaľ ide o to, že si mi neodpovedal na moju poslednú sz, na ktorú jediná tvoja odpoveď mala keď-tak znieť "sry, už ti to fakt pošlem", na to ti stačilo nájsť si čas zhruba 5 sekúnd (toľko mi trvalo tú vetu napísať) a iste pochopíš prečo jaksi neuverím tomu, že máš tak nabitý program, že si nenájdeš čas 5 sekúnd v priebehu mesiaca a desiatich dní, čož je časové rozpätie od poslania onej sz do dneskajška. Mimochodom, za to isté časové obdobie máš na fóre uverejnených 9 správ v rôznych sekciách, ktorých napísanie, som si istý, trvalo o dosť dlhšie.

4, Koberce šli od teba nepoškodené, ale už v druhej sz k veci, celkovo tretej sz (viz. uložený súbor vyššie) si mi bol ochotný poslať nazad 500czk a ani si nevyužil možnosť poslať foto tých kobercov z mojej strany, ktorú som ti ponúkol? To si sa za svoju pravdu moc nepobil...
Každopádne na tom sme sa dohodli a teraz mi tu ideš znovu tvrdiť, že si posielal nové nepoužívané koberce? No ok teda. Priznávam, že je tu istá malá možnosť, že cestou ku mne koberce vyskočili z obalu, usadili sa do nejakého auta, v ktorom zotrvali pol roka, samé sa prepálili cigaretou na dvoch miestach a potom vkĺzli späť do obalu a prišli konečne ku mne. Ale dúfam, že mi nebudeš mať príliš za zlé, ak túto alternatívu udalostí nechám zatiaľ bokom.

5, Nebudem ti posielať nazad koberce, ktoré sú už pol roka v aute, ktoré ani nie je moje. Tak dohoda neznela.

-------------------------------------------------------------------------------------

Nemám už náladu na žiadne tvoje výhovorky, ani nič podobné, takže vzhľadom na vyššie uvedené ti urobím menší exkurz do budúcnosti. Ty máš teraz jeden týždeň (to je od 30. mája 2012 12:00 do 6. júna 2012 - budem dobrák a nechám ti 12-hodinový bonus - 23:59) na to aby mi pristáli peniaze, t.j. 500 korún českých, na účte, čislo ktorého som ti posielal. Inak pristanem ja u teba a vezmem si 500 KC, úroky z omeškania za dobu od 6.2.2012, čož je okamžik mojej prvej výzvy k plneniu adresovanej tebe, náklady za naftu a amortizáciu vozidla, ktoré mi vzniknú v súvislosti s cestou k tebe a náhradu tým strateného času.
Chceš obchodovať a zarábať peniaze? V poriadku. Každá minca má ale dve strany a tou druhou je zodpovednosť za to, čo činíš.

Česť!
kadous

#10 Příspěvek od kadous »

čekam na čislo učtu ktere vazne nemam :oops: :roll:
pip

#11 Příspěvek od pip »

Poslané v sz. Naposledy.
Odpovědět