Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
vymena oleje praha
Ahoj,
potrebuji vymenit olej v BMW 335i E90.
Shanim nekoho, kdo to udela kvalitne - kdo na to bude mit spravne naradi (hlavici na mnohohran olejoveho filtru, momentak, atd.)
Lokalita: Praha
Slysel jsem o Snejkovy, ten se ale asi spis zabyva elektro diagnostikou?
Madu - poslednich par referenci nic moc...
Tak napiste, pripadne do SZ s nejakym blizsim kontaktem (mail, web, atd.)
Dik.
potrebuji vymenit olej v BMW 335i E90.
Shanim nekoho, kdo to udela kvalitne - kdo na to bude mit spravne naradi (hlavici na mnohohran olejoveho filtru, momentak, atd.)
Lokalita: Praha
Slysel jsem o Snejkovy, ten se ale asi spis zabyva elektro diagnostikou?
Madu - poslednich par referenci nic moc...
Tak napiste, pripadne do SZ s nejakym blizsim kontaktem (mail, web, atd.)
Dik.
-
KKarlos111 píše:si to delam sam.za pul hodky nemam co delat a nemusim nikoho platit
Dik, to mi ale moc nepomuze...
Nemam hever, 20ti hran (nebo kolik to je) na olejovej filtr, ani momentak...
V zadnym pripade nechci, aby to nekdo delal "baj voko"
Proste tak, jako v origo servisu, akorat s tim, ze mu budu stat za zadkem a koukat... olej + filtr si donesu sam...
Premyslim o SUPER CAR SERVICE nebo Sportgarage, tam by to snad mohli zmaknout?
Nebo nekdo nejaky jiny doporuceni? Pripadne zkusenosti s vyse uvedenymi?
-
Servis Vinoř ...
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=91914
nebo Madu(Pupíci), nevím proč by neměli zvládnout výměnu oleje
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=91914
nebo Madu(Pupíci), nevím proč by neměli zvládnout výměnu oleje

E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
ex E36 316iCompact
-
- Kontaktovat uživatele:
Si myslím, že nikoho nemůže sehnat kvůli tomuto...
Kdysi jsem si chtěl taky nosit své věci a všude mi řikali, že to neudělají s mýma věcma - přeci jenom za 20minut práce si nemůže říct mechanik slušný peníze tak se mu to nevyplatí dělat vůbec. A vydělává jako každý řemeslník taky na materiálu.
D_o_S píše:olej + filtr si donesu sam...
Kdysi jsem si chtěl taky nosit své věci a všude mi řikali, že to neudělají s mýma věcma - přeci jenom za 20minut práce si nemůže říct mechanik slušný peníze tak se mu to nevyplatí dělat vůbec. A vydělává jako každý řemeslník taky na materiálu.
Ahoj,
dik za tipy, asi zkusim nejdriv tu Vinor, mozna Sportgarage...
Ohledne penez - zaplatim klidne za celou hodinu, to neni problem...
Kdyz jsem menil olej prvne, bylo to v JTP servisu ve Stodulkach, ten uz asi neexistuje? Byl jsem tam spokojenej, meli vsechno naradi a tak... Ale kdyz jsem jel minule kolem, uz tam po servisu nebylo ani pamatky, tak nevim...
dik za tipy, asi zkusim nejdriv tu Vinor, mozna Sportgarage...
Ohledne penez - zaplatim klidne za celou hodinu, to neni problem...
Kdyz jsem menil olej prvne, bylo to v JTP servisu ve Stodulkach, ten uz asi neexistuje? Byl jsem tam spokojenej, meli vsechno naradi a tak... Ale kdyz jsem jel minule kolem, uz tam po servisu nebylo ani pamatky, tak nevim...
Ahoj,
tak jsem byl dneska u BW Motors - hloubetin.
Volal jsem rano, ze prijedu cca za hodinku. Jestli u toho muzu bejt - ze ano. Jestli si muzu donest vlastni veci - taky OK, ale ze za olej neruci.
Prijel jsem tam plusminus presne. Na recepci privitani OK, maj tam takovou tu modrou ctecku na klice. Sepsali nejake nalezitosti, auto si prevzal mechanik, zavezl, a pak me pustili na dilnu.
Nelibilo se jim, ze pouzivam Mobil1, ze do BMW jedine Castrol, ze je to i na vicku... no Porsche ma na vicku Mobil1, Mercedes taky Mobil1, Nissan GTR taky Mobil1... navic Mobil1 co pouzivam (vs castrol edge) hreje o 10C min ze zkusennosti, je doporucovanej na BITOG, takze nehodlam menit... ale moc jim to nevadilo...
Kecal jsem tam s mechanikem, vsechno mi ukazoval, vysvetloval. Pote prisel nekdo z vedeni (asi?), tak jsem s nim probral par veci (desticky, CDV). Auto meli na zvedaku, zadna "prace na podlaze". Servis cisty.
Co se tyce kvality prace, zdalo se mi to dobry. Olej z toho vypousteli asi 30 min, do posledni kapky. Mechanik postupoval logicky (nejdriv povolil filtr, aby olej odkapal, pak vypustny sroub...). Kdyz videl, jak se o to staram (vcera jsem to lestil, motor vycisteny) tak si obzvlast daval zalezet (kdyz vytahoval filtr, oblozil ho hadrama, abych nemel olej na motoru). Samozrejme, postupoval dle TIS, sroub na vane i filtr dotazen na 25NM, o-krouzky pred pouzitim naolejovany, atd...
Cena: prace stala 1100, takze jako v autorizovanym servisu.
Co se tyce vybaveni dilny, rekl bych se normalni. Co jsem to tak okukoval tak jsem z toho moc nepoznal (asi to neni Stahlwille, Snap-On...). Vyvazovacku tam maj nejakou beznejsi (autorizak ma vetsinou Hofmann nejlepe Optima, ja radsi teda Hunter GSP9700 Road Force). Jestli maj podobnou geometrii jako vyvazovacku tak nevim jestli bych to tam daval (samozrejme vybava jenom pulka uspechu, pak zalezi na tom, kdo to obsluhuje), ale zas az tak moc se nevyznam...
Celkovy dojem teda dobry, hlavne ze u toho clovek muze bejt...
tak jsem byl dneska u BW Motors - hloubetin.
Volal jsem rano, ze prijedu cca za hodinku. Jestli u toho muzu bejt - ze ano. Jestli si muzu donest vlastni veci - taky OK, ale ze za olej neruci.
Prijel jsem tam plusminus presne. Na recepci privitani OK, maj tam takovou tu modrou ctecku na klice. Sepsali nejake nalezitosti, auto si prevzal mechanik, zavezl, a pak me pustili na dilnu.
Nelibilo se jim, ze pouzivam Mobil1, ze do BMW jedine Castrol, ze je to i na vicku... no Porsche ma na vicku Mobil1, Mercedes taky Mobil1, Nissan GTR taky Mobil1... navic Mobil1 co pouzivam (vs castrol edge) hreje o 10C min ze zkusennosti, je doporucovanej na BITOG, takze nehodlam menit... ale moc jim to nevadilo...
Kecal jsem tam s mechanikem, vsechno mi ukazoval, vysvetloval. Pote prisel nekdo z vedeni (asi?), tak jsem s nim probral par veci (desticky, CDV). Auto meli na zvedaku, zadna "prace na podlaze". Servis cisty.
Co se tyce kvality prace, zdalo se mi to dobry. Olej z toho vypousteli asi 30 min, do posledni kapky. Mechanik postupoval logicky (nejdriv povolil filtr, aby olej odkapal, pak vypustny sroub...). Kdyz videl, jak se o to staram (vcera jsem to lestil, motor vycisteny) tak si obzvlast daval zalezet (kdyz vytahoval filtr, oblozil ho hadrama, abych nemel olej na motoru). Samozrejme, postupoval dle TIS, sroub na vane i filtr dotazen na 25NM, o-krouzky pred pouzitim naolejovany, atd...
Cena: prace stala 1100, takze jako v autorizovanym servisu.
Co se tyce vybaveni dilny, rekl bych se normalni. Co jsem to tak okukoval tak jsem z toho moc nepoznal (asi to neni Stahlwille, Snap-On...). Vyvazovacku tam maj nejakou beznejsi (autorizak ma vetsinou Hofmann nejlepe Optima, ja radsi teda Hunter GSP9700 Road Force). Jestli maj podobnou geometrii jako vyvazovacku tak nevim jestli bych to tam daval (samozrejme vybava jenom pulka uspechu, pak zalezi na tom, kdo to obsluhuje), ale zas az tak moc se nevyznam...
Celkovy dojem teda dobry, hlavne ze u toho clovek muze bejt...
Mechoši si za to můžou sami, kdyby to většina podle toho TISu dělala, tak by jim nikdo za tou prdelí nemusel stát a hlídat je. A když ho takhle nechají stát dvakrát, tak potřetí už jim bude důvěřovat a získají stálého zákazníka.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé