Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
SONAX CENTRUM Praha 9 Poděbradská- už nikdy
Tak jsem si chtěl jednou udělat radost, a řekl jsem si že nechám naleštit svého miláčka M5 E39.Přijel jsem na dílnu a řekl že chci kompletní čištění a rozleštění.Bylo mi řečeno 2500,- bez faktury a že to má trvat celý den.S tím jsem počítal.K mému překvapení bylo auto za dvě a půl hodiny hotové.Když jsem k němu přišel, nestačil jsem se divit.Když jsem viděl nedočištěné prahy a lištu na kufru, tak jsem to ještě polknul, ale pak jsem pohledem došel k poškrábané střeše (asi smítko na leštícím kotouči-každý si asi ty kruhy umí představit) a v tom šoku jsem přešel ke kolům (orig M5 E39) na kterých je komplet zničený lak a prosvítá ten černý základ.Každý kdo zná tyhle kola, moc dobře ví jaký problém je s obnovou tohoto laku.Takže shrnutí bylo, zničené kola a poškrábané auto.Ke kolům me bylo řečeno že už to tak bylo, a k vadám laku, co bych prý nechtěl za 2500,-. Takže tomuto místu se vyhnout obloukem!Já teď budu shánět kola...Celý tento příběh se odehrál 28.6.2012.