Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Uzivatel Tomas-BMW

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
elgroso

#1 Příspěvek od elgroso »

Zdravím, máte někdo špatnou zkušenost s koupí dílu či jednáním uživatele Tomas-BMW?

Domluvili jsme se, že mi pošle díl. Ve své bláhovosti jsem díl zaplatil předem. Až na drobné zdržení (dvou dnů) mi nakonec napsal, že díl v sobotu minulého týdne poslal.

Díl mi ani dnes nepřišel, na poště jsem byl, žádná zásilka na mé jméno v systému pošty není, ve schránce žádné upozornění z pošty není a nebylo.

Na SZ nereaguje nebo sem nechodí, nevím co si o tom mám myslet. Chápu, že se mohla stát chyba, ale nemám rád jednání mrtvého brouka. Nejde mi o těch "málo peněz" (i když je musím vydělat nebo získat jako každý jiný), ale o to, že nemám díl a nemůžu auto zkompletovat a celá věc se mi neustále protahuje.

Měl jsem za to, že si na klubu můžeme věřit.
blackjack

#2 Příspěvek od blackjack »

Od Tomáše jsem bral pružiny a klimakompresor na e36, dohoda docela v pohodě, jel jsem si pro to osobně, předával zřejmě otec, takže jsem se nepotkali. Klimakompresor jsem zatím neměl možnost zkusit, pořád se mi tu valí, zadní pružiny jsou na autě bez problémů, možná jsem čekal že bude auto vzadu trochu výš, ale to nemá s referencemi na prodejce nic společného...

Takže já problém neměl... Snad se to brzo vyjasní jako nedorozumění. Asi bych také bláhově očekával, že se klubákům dá věřit a věřím že většině ano...
Obrázek
darklord

#3 Příspěvek od darklord »

To ze na poste nieco tvrdia este nezmanena ze to je pravda. Mne takto idioti nedodali balik z USA, takze som dvakrat musel platiti predrazene postovne. 3x do tyzdna som chodil na postu a vzdy ma poslali prec, a nakoniec to vratili nazad s tym ze som si to nevyzdvihol.
elgroso

#4 Příspěvek od elgroso »

.. počítám, že takovej brajgl mezi CZ zásilkami mít nebudou. Nevím, nechci nikoho obviňovat ani hájit. Fakt je takový, že zásilku nemám a pošta tvrdí, že jí nemá..
lp

#5 Příspěvek od lp »

Ať ti dá číslo zásilky.Potom se dá dohledat.
elgroso

#6 Příspěvek od elgroso »

.. takže situace se vyvinula tak, že balík byl poslán v pondělí (místo udávané soboty) a pošťák hodil do schránky oznámenku o uložení balíku včera (čtvrtek). Díl (včetně smluveného bonusu) jsem tedy se zpožděním dostal, dnes vyzvednul a po jeho prozkoumání je díl v pořádku.

Tímto bych chtěl Tomášovi moc poděkovat za jeho ochotu i vstřícnost, i když průběh obchodu jsem čekal více pohodový. Nevadí, důležitý je výsledek.

Případně se omlouvám za svůj neopodstatněný výpad a věřím, že se tato záležitost nikoho příliš nedotkla.

Za mě tedy ve skrze s Tomášem pozitivní zkušenost, jen bych pro příště uvítal četnější komunikaci a správné uvedení dnu poslání (aby kupující netápal, kdy může očekávat díl).

Konec hlášení!
Don

#7 Příspěvek od Don »

ono balik prineses treba v sobotu, ale odjizdi v pondeli ;)
jinak kdyz jsem sel na nasi postu s cislem baliku tak mi rekli, ze neexistuje :) pritom jim tam uz tyden lezel
posta je masakr
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Ja postu absolutne nechapu... Naposledy z osmi baliku ztracenych 6, v nedeli jsem posilal pet a ted mi volali, ze maji nejaky bordel v tom, ktery kam ma vlastne jit. Jako by na nich nebyla adresa. Demence totalni a ja jsem 100 km od Phy, takze tam ani nemuzu dojet.
elgroso

#9 Příspěvek od elgroso »

.. jasně, tak jsem si to vykládal, že balík odjíždí v pondělí. Nicméně za tři dny (včetně pondělí) by snad u adresáta být mohl, z toho pramenilo mě rozčarování. Nakonec to bylo za čtyři dny.

To je fuk, za mě tedy uzavřeno.

Jinak s poštou problémy ve skrze nemám.. :-) Většinou i to, co jde na druhý konec republiky Brno - Sokolov, je tam do druhého dne max do dvou.

Přeji všem, ať se jim problémy s poštou vyhýbají! :-)
hurvajs77

#10 Příspěvek od hurvajs77 »

mam bohate zkusenosti s postou a spatne. Na balik 3 dny? To spise tak tyden. Poku je to uplne normalni balik. Hodne by Ti pomohlo podaci cislo, pak je posta schopna zjistit kde je. Ono je take mozne, ze se pani dorucovatele ani neobtezovali hodit upominky do schranky. Dost casto se mi stavalo, ze jsem dostal az tu posledni. Bohuzel Ceska posta, se ridi podle zakona, ze ona nemusi nic... :D
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E61 530xd - stolen :-(
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

hurvajs77 píše:Hodne by Ti pomohlo podaci cislo

No vidíš, v případě těch reklamací, o kterých jsem psal já, jsem sledovací číslo měl. Měsíc bylo u všech shodně ve sledování uvedeno, že zásilka byla přijata na poště "tam a tam" a datum přijetí, nic dalšího. Ani interní sledovací program Pošty neukazoval nic jiného. Přesto se jeden z těch balíků našel pár dní po vyřízení reklamace na zemi asi 300 m od bydliště adresáta. Tohle mi hlava prostě nebere.
Odpovědět