Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
servis v autoimport mach čb
zlatas píše:ahoj,máte někdo kušenosti s touto firmou nikoli jako dealerem,ale jako se servisem? mají tam mnohem nižší enu za servis,než ve značkové acr.. chci vědět jestli dělaj dobře.rychle,jestli auto nezašpiní apod..díky za rady a postřehy..
majitelé naší společnosti k němu jezdí na servisy s X5 (7ks) poměrně dlouho a jsou spokojení, já se tam chystám taky. Co tam budeš řešit za servis ? Já chci 3. výměnu oleje atd na e60 4/2009
já tam chci nechat udělat podvozek na E90..mám nakoupenej komplet dostavbovej kit M podvozku,tlumiče,pružiny,uložení,stabíky,prostě celou sadu a chci to tam nechat dát..potrpím si na čistotu a proto mám strach z různých garážmistrů,ikdyž proti nim nic nemám.. u Macha dělaj jenom drahý auta,tak doufám,že se podle toho k nim chovaj..psaly mi,že se snaží držet úroveň a kvalitu značkového servisu,tak snad ano...
Birkoff píše:Teď mi měnili přední okno na E39. Naprosto v pohodě, podle předchozí domluvy. Jinak u nich beru originální díly - dobrá domluva/ochota.
řeším ložisko na LZ kole a u Macha mi řekli, že se musí měnit celý náboj na ZADNÍM kole .. ale na zadním kole jde měnit jen ložisko..
Ale když diagnostiku tak jen tam !!
talio2 píše:Birkoff píše:Teď mi měnili přední okno na E39. Naprosto v pohodě, podle předchozí domluvy. Jinak u nich beru originální díly - dobrá domluva/ochota.
řeším ložisko na LZ kole a u Macha mi řekli, že se musí měnit celý náboj na ZADNÍM kole .. ale na zadním kole jde měnit jen ložisko.. u e90 lci
Ale když diagnostiku tak jen tam !!