Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

servis v autoimport mach čb

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
zlatas

#1 Příspěvek od zlatas »

ahoj,máte někdo kušenosti s touto firmou nikoli jako dealerem,ale jako se servisem? mají tam mnohem nižší enu za servis,než ve značkové acr.. chci vědět jestli dělaj dobře.rychle,jestli auto nezašpiní apod..díky za rady a postřehy..
talio2

#2 Příspěvek od talio2 »

zlatas píše:ahoj,máte někdo kušenosti s touto firmou nikoli jako dealerem,ale jako se servisem? mají tam mnohem nižší enu za servis,než ve značkové acr.. chci vědět jestli dělaj dobře.rychle,jestli auto nezašpiní apod..díky za rady a postřehy..

majitelé naší společnosti k němu jezdí na servisy s X5 (7ks) poměrně dlouho a jsou spokojení, já se tam chystám taky. Co tam budeš řešit za servis ? Já chci 3. výměnu oleje atd na e60 4/2009
zlatas

#3 Příspěvek od zlatas »

já tam chci nechat udělat podvozek na E90..mám nakoupenej komplet dostavbovej kit M podvozku,tlumiče,pružiny,uložení,stabíky,prostě celou sadu a chci to tam nechat dát..potrpím si na čistotu a proto mám strach z různých garážmistrů,ikdyž proti nim nic nemám.. u Macha dělaj jenom drahý auta,tak doufám,že se podle toho k nim chovaj..psaly mi,že se snaží držet úroveň a kvalitu značkového servisu,tak snad ano...
Joy
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Joy »

Osobně s nima zkušenost nemám, ale žádná horror story kolem mě neproběhla a podle okolních referencí je to jeden z těch lepších servisů. :lookround:
Birkoff

#5 Příspěvek od Birkoff »

Teď mi měnili přední okno na E39. Naprosto v pohodě, podle předchozí domluvy. Jinak u nich beru originální díly - dobrá domluva/ochota.
talio2

#6 Příspěvek od talio2 »

Birkoff píše:Teď mi měnili přední okno na E39. Naprosto v pohodě, podle předchozí domluvy. Jinak u nich beru originální díly - dobrá domluva/ochota.

řeším ložisko na LZ kole a u Macha mi řekli, že se musí měnit celý náboj na ZADNÍM kole .. ale na zadním kole jde měnit jen ložisko..

Ale když diagnostiku tak jen tam !!
talio2

#7 Příspěvek od talio2 »

talio2 píše:
Birkoff píše:Teď mi měnili přední okno na E39. Naprosto v pohodě, podle předchozí domluvy. Jinak u nich beru originální díly - dobrá domluva/ochota.

řeším ložisko na LZ kole a u Macha mi řekli, že se musí měnit celý náboj na ZADNÍM kole .. ale na zadním kole jde měnit jen ložisko.. u e90 lci

Ale když diagnostiku tak jen tam !!
Odpovědět