Chci se zeptat nemate nekdo na aute ,dival sem se ze jsou docela za prijemnou cenu ,ale zajimala by me kvalita a zpracovani ,urcite to nebude stejnej level jako HR,Koni a pod. zajimala by me zivotnost?
JOM urcite ne!! FK bych taky rekl ze nebude az tak super, mozna supersport neco vydrzi, ale to je tezky, nekdo ti rekne ze je super, nekde ze je to smejd. Ja se pred casem rozhodoval nad stejnou veci, nakonec jsem koupil KW s pevnym snizenim a nemuzu si stezovat. Supersport na moje stal 9500 a KW 13500 a ten rozdil jsem ted rad ze jsem priplatil
chimerra píše:nevim presne co myslis zivotnosti, ale co mi rikali zkusenosti tak KW je jedna ze spicek v podvozku a o kratke zivotnosti se mluvit neda...
je to spicka to jsem nezpochybnil,ale nemaji takovou zivotnost jako HR a Bilstein.vlaste bilstej dodava tlumice pro HR co mam zkusenosti tak vim ze KW by si zaslouzilo po dvou sezonach repas.Bilsteiny jsme nechavali delat po ctyrech tot ma zkusenost.v zadnem pripade nerikam ze jsou spatne.
Ja mam KW variantu 2 a jsou 4 roky stare, nalitano skoro 40 tis.(ne mnou)
Tvrdost na minimum a porad mi padaj zuby, tak mi prijde, že jsou OK Loni jsem je zkusil zavrit a bylo to jako by tam byly trubky misto tlumičů
takze koukam podle zkusenosti zatim zadny kladny hodnoceni .. chci se zeptat na ty bilstein vyrabeji se typy ktery sou snizeny a neni potreba kupovat pruziny a nechat pouze seriovky ?
snuky píše:takze koukam podle zkusenosti zatim zadny kladny hodnoceni .. chci se zeptat na ty bilstein vyrabeji se typy ktery sou snizeny a neni potreba kupovat pruziny a nechat pouze seriovky ?
snizeni ti urcuje pruzina.tlumic pouze v pripade ze ma stelovatelnou misku.tech Bilsteinu je vice druhu podivej se na jejich nabidku nekdo je tu nabizel
snuky píše:takze koukam podle zkusenosti zatim zadny kladny hodnoceni .. chci se zeptat na ty bilstein vyrabeji se typy ktery sou snizeny a neni potreba kupovat pruziny a nechat pouze seriovky ?
muzes koupit Bilstein B12 ( kombinace tlumicu B8 a HaR pruzin) a nebo pokud mas snizene auto staci ti nizsi a tuzsi tlumice Bilstein B8 )
myslí to asi že má komplet podvoek supersport tlumiče + pružiny
Já mám jinak origo tlumiče a na nich pružiny supersport 40/30 a jsem max. spokojen a alu 17
Ahoj borci, přemyšlim o nějakem podvozku a zajima mě vaš nazor nebo zkušenosti na podvozek od firmy V-MAXX a WEITEC????? Chci na e36 cupe sniženi 50/20 a zajima mě jestli to jsou dobre značky. Vim že Kw nebo HR jsou dobre ale to už je dost peněz jedině že by ho někdo uměl sehnat levněji. Diky Ondra
kamikaze5100 píše:Ahoj borci, přemyšlim o nějakem podvozku a zajima mě vaš nazor nebo zkušenosti na podvozek od firmy V-MAXX a WEITEC????? Chci na e36 cupe sniženi 50/20 a zajima mě jestli to jsou dobre značky. Vim že Kw nebo HR jsou dobre ale to už je dost peněz jedině že by ho někdo uměl sehnat levněji. Diky Ondra
V-Maxx urcite nedoporucuji pokud to nechces jen aby to vypadalo ale i trosku slouzilo, Weitec neni spatna volba, ale komplet podvozek je za podobnou cenu jako KW, jan tam je snizeni 60/40 nebo 40/40 na pevnych podvozcich