Jenom kousek,stačilo by srovnat aby tam nebyla ta hrana a bude to v pohodě,trošku mi to vzadu škrká.Šlo by to tak aby se neponičil lak aby se to nemuselo stříkat?
ahoj Dělal mi asi do 30mm a lak nepoškodil ale zaleži na auti Libor 736430303 je to taky lakyrník v najhorším případě dělal v te mazdě co nekdo psal nahoře ,odvolej se na mne (petr modre kupe bmw lemy)je to v ostrave klidně tě tam zavedu
Chlapy na kolik to tak vyjde kamoš je tady ze Vsetína a potřeboval by ty lemy jen trochu vytáhnout kvůli zadním kolam.No a jak dlouho to trvá nejlepší by bylo dojet tam a počkat si na to.Je mi jedno jestli Ostrava nebo olomouc
A lak by to měl teda vydržet?Já bych to potřeboval jen srovnat,myslím tu hranu,tak aby tam nebyla,to by mělo stačit.A jak to máte s otvírací dobou,tento týden mám volno,tak by to bylo pro mě,ted někdy idealní.
jestli budes stahovat jnm hranu,tak lak neposkodis,ale mel by sis to nahrivat pro jistotu!ja to ted budu tahat o 2cm vzadu a chtel sem se zeptat jesli nemate nekdo z ovy vytahovacku lemu??hm?diky za odp.