Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

TUNNING OPEL VEKTRA - M5-CLK

upravené vozy :)
Zpráva
Autor
Whizkyn
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Whizkyn »

Nevím nevím nevím. Ale každopádně to muselo stát hodně pěněz. Co vy na to? http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=leswckzehpow
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od angel_1 »

ma to neco do sebe :-) me se neco na tom libi, nebo ne, ale kazdopadne je to zajimave a docela povedeny napad :-)
fines

#3 Příspěvek od fines »

No přijde mi to jako takovej nic moc mutant... Je to takový bez osobnosti, kterou by měl podle mě mít každej showcar.
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od MattyX Moderátor »

je to takovej mischmasch ze to vlastne nijak nevypada :-D proste tri auta v jednom :-D ale jakoze udelany je to pekneee ;)
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
xxRobertoxx

#5 Příspěvek od xxRobertoxx »

Každopádně véééélmi šikovné ručičky
Wickerman

#6 Příspěvek od Wickerman »

xxRobertoxx píše:Každopádně véééélmi šikovné ručičky

Taky souhlasim :wink:
eric
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od eric »

Exemplární případ,jak totálně znehodnotit auto,i když vectry asi není ani moc škoda :lol: .Absolutně vyhozený prachy do luftu,zadní lemy jsou aspoň podle fotky křivě vytažený,ta přední haupna z boku taky zrovna moc nesedí,akorát ten interiér ten je tedy krásnej a ta barva taky,to musel bejt ranec??!Jsem zvědavej,kdo dá bezmála 300litrů za auto,který mu už nemůže normálně projít technickou,sběratelská hodnota absolutně žádná a v povědomí tunerů nebude mít dotyčný taky žádný obdiv,když už někdo koupí takhle hotovou a profláklou káru.No pomáhej aláh prodávajícímu,řekl bych,že to spíš prodá na náhradní díly :lol:
xxRobertoxx

#8 Příspěvek od xxRobertoxx »

eric píše:Exemplární případ,jak totálně znehodnotit auto,i když vectry asi není ani moc škoda :lol: .Absolutně vyhozený prachy do luftu,zadní lemy jsou aspoň podle fotky křivě vytažený,ta přední haupna z boku taky zrovna moc nesedí,akorát ten interiér ten je tedy krásnej a ta barva taky,to musel bejt ranec??!Jsem zvědavej,kdo dá bezmála 300litrů za auto,který mu už nemůže normálně projít technickou,sběratelská hodnota absolutně žádná a v povědomí tunerů nebude mít dotyčný taky žádný obdiv,když už někdo koupí takhle hotovou a profláklou káru.No pomáhej aláh prodávajícímu,řekl bych,že to spíš prodá na náhradní díly :lol:

Kecat umí každý :evil:
Chtěl bych vidět tvé výtvory?? A tomu co to dělal určitě nešlo o to aby na tom vydělal.
zavarenec
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od zavarenec »

eric píše:Exemplární případ,jak totálně znehodnotit auto,i když vectry asi není ani moc škoda :lol: .Absolutně vyhozený prachy do luftu,zadní lemy jsou aspoň podle fotky křivě vytažený,ta přední haupna z boku taky zrovna moc nesedí,akorát ten interiér ten je tedy krásnej a ta barva taky,to musel bejt ranec??!Jsem zvědavej,kdo dá bezmála 300litrů za auto,který mu už nemůže normálně projít technickou,sběratelská hodnota absolutně žádná a v povědomí tunerů nebude mít dotyčný taky žádný obdiv,když už někdo koupí takhle hotovou a profláklou káru.No pomáhej aláh prodávajícímu,řekl bych,že to spíš prodá na náhradní díly :lol:

A dyt má víceméně pravdu... :roll:
xxRobertoxx

#10 Příspěvek od xxRobertoxx »

zavarenec píše:

mě jde jen o to, že ten,kdo to dělal, udělal kus práce!! a jestli je něco křivé, nebo né, to je druhá věc.
je mi jasné, že by ste to udělali líp :D
Lion
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Lion »

Pěkně udělaný, mě se to líbí. Tuning je jinej svět a tam ani nejde o to jestli Vectra už pak neni Vectra. Vznikne z toho prostě něco jinýho dle představ tunera. A pokud se takovej člověk ukáže mezi svýma lidma na nějakém tuning srazu, jeho srdce zaplesá, když mu to lidi začnou chválit. Tím si rovněž kompenzuje strávené hodiny práce a utracené peníze. Já bych to nezatracoval. :wink: Určitě je to lepší jak někde vysedávat v hospodě, kouřit, hrát automaty, nebo v dnešní době velice populární brát drogy. 8)
Helldiver

#12 Příspěvek od Helldiver »

Typek co to spravil je urcite borec, ale teraz to kazdopadne predava a teda musi ratat s tym ze za to zrejme moc nedostane kvoli uz vyssie spominanym veciam - pre normal cloveka je to absolutny nezmysel, pre hocijakeho priaznivcu znacky takisto a tuner si to zrejme nekupi, lebo podstata tuningu je ta ze clovek si to auto vytuni sam. Proste je to uplne nepredajne auto.
Warman

#13 Příspěvek od Warman »

Lion píše:Pěkně udělaný, mě se to líbí. Tuning je jinej svět a tam ani nejde o to jestli Vectra už pak neni Vectra. Vznikne z toho prostě něco jinýho dle představ tunera. A pokud se takovej člověk ukáže mezi svýma lidma na nějakém tuning srazu, jeho srdce zaplesá, když mu to lidi začnou chválit. Tím si rovněž kompenzuje strávené hodiny práce a utracené peníze. Já bych to nezatracoval. :wink: Určitě je to lepší jak někde vysedávat v hospodě, kouřit, hrát automaty, nebo v dnešní době velice populární brát drogy. 8)

Mohu jedině souhlasit :palec:
DFender

#14 Příspěvek od DFender »

xxRobertoxx píše:

mě jde jen o to, že ten,kdo to dělal, udělal kus práce!! a jestli je něco křivé, nebo né, to je druhá věc.
[/quote]

Jak víš že to dělal sám? 8O .. nemohla to třeba za těžký prachy dělat dílna? ... A nic ve zlym Roberto, ale to jestli je něco křivý nebo ne je kupodivu dost podstatná věc a ne až ta druhá :wink:
xxRobertoxx

#15 Příspěvek od xxRobertoxx »

DFender píše:
xxRobertoxx píše:

Jak víš že to dělal sám? 8O .. nemohla to třeba za těžký prachy dělat dílna? ... A nic ve zlym Roberto, ale to jestli je něco křivý nebo ne je kupodivu dost podstatná věc a ne až ta druhá :wink:[/quote]

já píšu že to dělal sám???? 8O
a tady jde podle mne o nápad a kus práce, ale to tady nevysvětlím lidem, co umí tak akorát max. nasadit jiné kola a nedrželi nářadí v ruce, protože ti by takové pičoviny nepsali a ocenili by to, ať to má takové, nebo makové!!
a až někdo z vás kritiků něco takového dokáže a dostane se svou prací na čelní stranu časáku, tak může něco řešit.
podle mě, je ten co to dělal borec a vy kritici mu nesaháte ani po paty!!
Už se těším na ty reakce, jak každý máte dílnu a takové veci děláte denně :D
DFender

#16 Příspěvek od DFender »

xxRobertoxx píše:a tady jde podle mne o nápad a kus práce, ale to tady nevysvětlím lidem, co umí tak akorád max. nasadit jiné kola a nedrželi nářadí v ruce, protože ti by takové pičoviny nepsali a ocenili by to, ať to má takové, nebo makové!!

:roll: koukám ty dokonce i víš s kým se bavíš a co kdo dělá a umí 8O ... No comment
xxRobertoxx

#17 Příspěvek od xxRobertoxx »

DFender píše:
xxRobertoxx píše:a tady jde podle mne o nápad a kus práce, ale to tady nevysvětlím lidem, co umí tak akorát max. nasadit jiné kola a nedrželi nářadí v ruce, protože ti by takové pičoviny nepsali a ocenili by to, ať to má takové, nebo makové!!

:roll: koukám ty dokonce i víš s kým se bavíš a co kdo dělá a umí 8O ... No comment

jak říkáš No comment, taky to tu balím - máte BMW - kdo je víc?
Lion
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Lion »

No tak chlapi nehádejte se. :wink: Holt 100 lidí, 100 chutí. Z principu šlo jen zhodnotit jak komu se upravené auto líbí. Je uplně jedno, kdo mu to dělal. To auto je svým způsobem výjmečné svým vzhledem a o to tady šlo. :wink:
xxRobertoxx

#19 Příspěvek od xxRobertoxx »

to je jasné, někomu se líbí, někomu né, já bych to do garáže taky asi nechtěl, ale snažil jsem se vysvětlit co to muselo být za práci, než to auto vzniklo a je jedno, jestli to dělal sám, nebo mechoši - určitě se zapotili!
eric
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od eric »

xxRobertoxx píše:to je jasné, někomu se líbí, někomu né, já bych to do garáže taky asi nechtěl, ale snažil jsem se vysvětlit co to muselo být za práci, než to auto vzniklo a je jedno, jestli to dělal sám, nebo mechoši - určitě se zapotili!

Hele nemel debility typu "je jedno,jak to sedí a jak to dotyčný udělal",podstata tuningu je kvalita práce,nápad a celkový vzhled,slícování,lak atd.Jako nejhorší,co může bejt je,když takovejhle tuzer napatlá jednotlivý díly na sebe,hlavně všude kila laminátu ke kterýmu mu neseděj kola,buď jsou zapadlý,nebo moc vylezlý,neřeší spáry mezi jednotlivými díly,má idiotsky vytažený lemy,což je umění je vytáhnout opravdu dobře a né těma levnejma vytahávačkama atd.,to je prostě amateřina.Jako koho třeba na naší tuningový scéně musí každej obdivovat je např. týpek,co poskládal tu voranžovou schade myslí AK-47,to je tak precizní práce a ať se koukneš na jakýkoliv detail tohoto auta,tak je dopilovanej do nejmenšího detailu,nad tím může smeknout i kterákoliv automobilka,navíc dotyčnému se podařilo vše spojit i s celkovým dokonalým dojmem sporťáku.Takže buď se označuj rovnou za tuzéra,anebo si ujasni,vo co v tomhle oboru jde.Jó a k tý poznámce s tím nasazením kol,když má někdo a to je asi většina lidí tady auto,se kterým tak nějak musí jezdit v denním provozu,tak si nemůže ani tenhle druh extrémního tuningu dovolit,nejsme v německu a tady se s tím dá jezdit tak leda na podvalníku.Takže v klidu,nikdo nebrojí proti tunerům,ale rozum do hrsti :wink:
Odpovědět