Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Brutalně predělané BMW e36!!!!!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
tomuhle se už dá říct tuning, ty lidi co tohle udělaj do toho mnohdy narvou minimálně jednou tolik peněz co je třeba hodnota celýho auta a předělaj ho fakt k nepoznání a to auto je originál
. Něco jinýho je když si někdo koupí favála nabastlí na to ty nejlevnější plasty, plecháče stříkne do stříbřenky, zrcátka ála čínskej M3look a hned je z něho velkej tuner

-
- Kontaktovat uživatele:
hej husty auto říkám vám tohle je jedinecnej kus koho z vás by tady napadlo takhle upravit auto jste zadelany do svejch serii nerikam ze to nevypada zle to rozhodne ne ale je to ohrany radeji vidim na silnici kdyz uz to neni Mko tak aby to alespon bylo nejak zajimavy a tohle potkat tak cumim jak puk jeste hodinu a porad bych na to myslel
mates1970: No pokec je o pokecu, řeší se tady všechno možný, jen né věci co jsou spojeny s BMW, na to jsou ostatní sekce, jako pokec o BMW, technická sekce... A co se toho přesunu týče, tak to můžou jenom moderátoři...
Jinak k tomu autu. Vůbec se mi to nelíbí, možná kvalitně odvedená práce, za neskutečný peníze, ale podle mě dost nevkusný a navíc úplně k hov*u, s tím autem můžeš jezdit maximálně po výstavách... Tuningu vůbec nefandim, ale viděl jsem hezčí předělávky... Ani tam nemá foto motoru, by mě zajímalo co má pod kapotou, když má napsaný označení 320 a udává 250PS...

Jinak k tomu autu. Vůbec se mi to nelíbí, možná kvalitně odvedená práce, za neskutečný peníze, ale podle mě dost nevkusný a navíc úplně k hov*u, s tím autem můžeš jezdit maximálně po výstavách... Tuningu vůbec nefandim, ale viděl jsem hezčí předělávky... Ani tam nemá foto motoru, by mě zajímalo co má pod kapotou, když má napsaný označení 320 a udává 250PS...

Hlavne si myslim ze to auto asi bude mit problem projit STK, ale taky jsem videl lepsi prestavby treba z e36 na e46 a to fakt bylo pekne udelany! Snazil se to delat tak aby to fakt vypadalo jako origo e46. A to presunuti jsem mysle ze bych v odeleni tuning zalozil novy tema s tam tim odkazem, ale pokud by tohle puvodni nekdo z adminu presunul byl bych rad.