Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

CHIP dinan a lesteni kanalu v hlave

upravené vozy :)
Odpovědět
Zpráva
Autor
Keviiin
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Keviiin »

ahoj kluci..nemá náhodou někdo zkušenosti s chipem dinan ?? JEDNA SE o takovou malou cokoladku, ktera se nacvakne místo původní v řídící jednotce... prý je to přizpůsobeno na tovární stav vozidla a já v mém budu delat svody, lestit kanaly v hlave mam tam iridium IK 20, filtr simota, kat nahrazen trubkou a sportovní výfuk..bude to delat bordel ten chip ? nebo ne ? mam radsi zvolit klasicky chip pres napichnutí na pc ??? a chtel bych se zeptat...máte někdo zkušenost s tím vyleštěním sacích kanálů v hlavě ? nevim ted jestli seleští i výfokové.... je znát nárůst výkonu ? jaké změny nastaly po vyleštění ?... MOTOR E36 1.8 IS 1796 CCm myslim ze to je M42 B18 nemylim se?
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od MattyX Moderátor »

Chipy dinan nepridavaji tak neco na vykonu , ale spis narovnavaji a vyhlazuji vykonovou krivku kdy se kroutici moment lehce presouva do nizsich otacek , a odstranuje takovej ten typickej bavorackej kopanec (u sestivalcu cca 3500-4000ot) a narust vykonu neni az tak markantni :) chipu se vali vsude dost na ebay :) jedna kopie stoji asi tak 80kč takže aspon si muzes porovnat kdo za to kolik chce hehe :) vylestenim sacich kanalu nic nepokazis , osobni zkusenost s tim ale nemam ;) jinak ta m42 stejne nepojede tak jako trebas 2.8 :lol:
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Keviiin
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Keviiin »

jako s tím kdo to za kolik chce jsi myslel ze se najdou i podelavky , ktere toto prodavaji ? no nabídl mi to člen klubu ..uz nevím jméno... prý je to z USA..v.šechno mi ted naznačuje, ze to teprve bude obednavat z ebaye.. dodací lhůta je prý přes 14 dní až měsíc..
Keviiin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Keviiin »

jasny no..nepojede..vsak ja dojezdim svoje iso a pudu do M3
CybreX
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od CybreX »

Kanaly jsem si lestil na M43B18, ale nejake zasadni zmeny nepozoruju, lestil jsem saci i vyfukove. Jinak pokud chces lestit kanaly, tak bych nalestil jenom saci, protoze vyfukove se stejne za nejakou dobu zakarbonuji, osobne sem si lestil oboje, protoze bylo casu nazbyt a rikal sem si kdyz uz je hlava venku tak udelam vsechno :)
KAMIL740

#6 Příspěvek od KAMIL740 »

Keviiin píše:jako s tím kdo to za kolik chce jsi myslel ze se najdou i podelavky , ktere toto prodavaji ? no nabídl mi to člen klubu ..uz nevím jméno... prý je to z USA..v.šechno mi ted naznačuje, ze to teprve bude obednavat z ebaye.. dodací lhůta je prý přes 14 dní až měsíc..

hele ja tam primo volal kdyz sem byl ve statech a typek co dlouho zil v nemecku a opravoval am auta me rek ze to neni na eu modely pouze amerika a kanada coz dokazujou i jejich stranky http://www.dinancars.com/warranty.aspx

jinak se daj objednat primo u nich http://www.dinancars.com/shop/
Jamall

#7 Příspěvek od Jamall »

Necpi prachy do ISa tímto směrem, vlož je do oleje, provozních kapalin, sprav nějakou tu rez, kup mu hezké ledvinky a až se vyjezdíš a budeš chtít i přes to vyžší výkon sáhni po R6

Protože:

Filtr jako takový pokud neodstíníš od tepla je k ho… a ztrácíš výkon…tedy jediná možná o 0,5K přidávající varianta je vložka do orig. boxu.

Leštění kanálů, pokud máš venku hlavu budiš, jedině mu pomůžeš. Pokud né, vys… se na to, zbytečné investice…kup pořádné svíčky + aditiva

Nerezové svody, sportovní, nebo už jak koliv nazvané, v tvém případě nic nepřidají

Co se týče čipu, vyhodil jsi katy a dal jiní výfuk, který pracuje s tlakem jinak než série, abys měl co největší přínos z těchto tří úprav najednou potřebuješ firmu, která předělává Ř.J. a má brzdu
Hyena
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Hyena »

Kanaly se uz davno nelesti
KEHO rennsport
Odpovědět