Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Replika BBS-Dare LM
-
-
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
BMWIIIPower píše:MattyX píše:taky by to chtelo vedet za jake situace se to stalo ... ale todle je vymeteni otevrenyho kanalu apod...
Spíš jde o to,jak se to kolo na 1. fotce rozpadlo...a límec netknutý (nekopnutý)Jste nikdy neviděli nakopnutý disk?šiška,nebo po obvodu praskne,ale že by se takhle rozpadlo...
porad neni jasny za jake situace se to stalo , jestli auto udelalo deset salt a pak dopadlo na kola nebo proc vlastne... asi nejel po silnici netrefil diru a najednou se neoddelil stred od limce...
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
-
roman320 píše:Jenom tak pro srandu se to kolo asi nerozleteloNeco takovyho se povedlo kamosovy s origo alpinama tak ze vyletel ze zatacky zadkem napred pres patnik asi ve 120, byla to prava zatacka a presne takhle dopadlo pravy zadni kolo:)
Znova:tady ten límec nevypadá poničenej...to vypada spíš jako by jen jel zatáčkou a kolo se rozlouplo...a zadním pak ve smyku do něčeho vrazil..KDYŽ UŽ JSME U TĚCH TEORII

-
MattyX píše:BMWIIIPower píše:MattyX píše:taky by to chtelo vedet za jake situace se to stalo ... ale todle je vymeteni otevrenyho kanalu apod...
Spíš jde o to,jak se to kolo na 1. fotce rozpadlo...a límec netknutý (nekopnutý)Jste nikdy neviděli nakopnutý disk?šiška,nebo po obvodu praskne,ale že by se takhle rozpadlo...
porad neni jasny za jake situace se to stalo , jestli auto udelalo deset salt a pak dopadlo na kola nebo proc vlastne... asi nejel po silnici netrefil diru a najednou se neoddelil stred od limce...
Tak ve velký rychlosti to určitě nebylo,natož pak salta,zcela utržené kolo zůstalo totiž v podběhu..Dejme tomu,že najel příčně na obrubák,zadní kolo by tomu odpovídalo,ale co to přední?Jak je kurva možný,že se takhle rozpadne...
-
bože to je jako stavět z hovna
víte snad někdo co se stalo,to kolo určitě nevzalo klasickou českou díru a tím pádem vzniklo toto.To téma jsem na vw klubu přečetl už dříve,ale nikdo tam ty repliky nemá aby mohl poreferovat z vlastní zkušenosti,pouze někdo vygoogloval pár obrázků a všichni se z toho podělali.Mimochodem jsem psal dovozci,bohužel mi ještě neodepsal takže mám holt smůlu a tyto pěkné kolesa za třetinovou cenu orig.mít asi nebudu. 

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
-
Sweden píše:bože to je jako stavět z hovnavíte snad někdo co se stalo,to kolo určitě nevzalo klasickou českou díru a tím pádem vzniklo toto.To téma jsem na vw klubu přečetl už dříve,ale nikdo tam ty repliky nemá aby mohl poreferovat z vlastní zkušenosti,pouze někdo vygoogloval pár obrázků a všichni se z toho podělali.Mimochodem jsem psal dovozci,bohužel mi ještě neodepsal takže mám holt smůlu a tyto pěkné kolesa za třetinovou cenu orig.mít asi nebudu.
Proč tak složitě,když se valí na aukru a za DESETINU ceny originálů
http://auto.aukro.cz/alu-kola-18-5x120- ... 15503.html