Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

řízení M3 3.0 :( pomoc

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Odpovědět
Zpráva
Autor
Nevra
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Nevra »

Zdravíčko

chtěl bych radu ohledně řízení u M3 3.0 r.v 92... Jestli někdo nemá schéma celého řízení??? Zdá se mi že je tam někde nějaká vule:( byl jsem na STK proklepnout přední nápravu a nenašlo se nic. Všechny silenbloky ok i čepy o.k. Jen jedna spojovačka byla horší tak jsem ji vyměnil. Při výměně spojovačky jsem zkoušel axiální a radiální vule hřebenu a zdala se mi že tam nějaká je. Je tam nějaký kroužek - simering ? Který by mohl být vymlacený ? Jsem docela puntičkář a sebemenší zvuk který tam nepatří mě docela dost prudí :) Tím to bych Vás chtěl poprosit o radu event. opravu jak a co s tím.

díky :wink:
Nevra
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Nevra »

Nevra píše:Zdravíčko

chtěl bych radu ohledně řízení u M3 3.0 r.v 92... Jestli někdo nemá schéma celého řízení??? Zdá se mi že je tam někde nějaká vule:( byl jsem na STK proklepnout přední nápravu a nenašlo se nic. Všechny silenbloky ok i čepy o.k. Jen jedna spojovačka byla horší tak jsem ji vyměnil. Při výměně spojovačky jsem zkoušel axiální a radiální vule hřebenu a zdala se mi že tam nějaká je. Je tam nějaký kroužek - simering ? Který by mohl být vymlacený ? Jsem docela puntičkář a sebemenší zvuk který tam nepatří mě docela dost prudí :) Tím to bych Vás chtěl poprosit o radu event. opravu jak a co s tím.

díky :wink:
voTon
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od voTon »

muzes vymenit obe tahla kompletne (na kazdym jsou 2 cepy) a pak se podivat do motoru na tyc rzeni jsou tam gumovy silentbloky jestli nejsou trhly vic uz s tim asi nenadelas , krom vymeny ty prevodky...
Nevra
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Nevra »

táhla ? na řízení ? :?:
LadenaM3

#5 Příspěvek od LadenaM3 »

VoTon myslel kompletní spojovací tyče řízení (axiály i krajní čepy...). Doporučuju značku Lemförder, dělá originál díly pro BMW. Distribuuje to tu ELIT
Nevra
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Nevra »

... čepy, silenbloky, spojovačky, kosti...vše je měněné ! ..a pořád tam něco slyším ... ale nikde žádná vule :(
kosh

#7 Příspěvek od kosh »

Nevra píše:... čepy, silenbloky, spojovačky, kosti...vše je měněné ! ..a pořád tam něco slyším ... ale nikde žádná vule :(

horní uložení?
Nevra
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Nevra »

řeším tyhle 2 varianty ..bud skřínka řízení ( ale samotná vule ve volantu není) nebo horní uložení. ( daval se novej stavitelnej podvozek a uložení bylo ok) Já už fakt nevím :(
Nevra
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Nevra »

hážu schéma ...jedná se mi o to jestli tam je nějaký kroužek který by mohl být vymlacený. Tím padem bych chápal tu vuly ....je možný ale že tam nějaká vule vždycky?! je ....
Přílohy
řízení opr.jpg
řízení opr.jpg (38.47 KiB) Zobrazeno 4647 x
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#10 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

rep sada normalne v Autecu, tusim 1800,- jsou to 2 pytlicky stesti, delal jsem to na svem asi rok zpatky... a prosim nevolej mi, diky
“Ability is what you're capable of doing.”
Odpovědět