Bude pasovat do e46 převodovka z e36 P-power??
Tady jsem četl že by to mělo pasovat a borec ji prodává za 18 000kč,-
Dík
Lion píše:Dle ETK sou převodovky totožné a už to lidi takhle dělali, takže nevidím v tom problém. Co se týče spojky, tak i pár věcí je tam stejných, a průměry sou stejné. Ale pokud by tam nesedla spojka z E36 perfektně což si nemyslím, tak neni problém vzít spojku z tvý vadný převodovky. Či koupit spojku novou. Ale vše bude logicky sedět pokud tělo převodovky je naprosto stejné.Samozřejmě spojka může být mírně jiná u E46 M3, ale je to jen ve smyslu upgradu. Něco jako kdyby sis v E36 M3 nechal vyměnit seriovou spojku za keramickou, taky už pak budu moc říct, že je jiná.
Asi takhle to měl ten prodejce na mysli.
WinCent píše:xxRobertoxx píše:"WinCente" - ty by si to měl vědět asi "nejlíp", už pár dílů na BMW jsi mi sehnal
je to těžký rozhodnutí, nejlépe ti poradí ten co to přímo dělal a to já nejsem, jen jsem se ptal technika v BMW a koukal do ETK a ta převodovka z e36 je jiná než do e46...
xxRobertoxx píše:WinCent píše:xxRobertoxx píše:"WinCente" - ty by si to měl vědět asi "nejlíp", už pár dílů na BMW jsi mi sehnal
je to těžký rozhodnutí, nejlépe ti poradí ten co to přímo dělal a to já nejsem, jen jsem se ptal technika v BMW a koukal do ETK a ta převodovka z e36 je jiná než do e46...
Volal jsem přímo do BMW Bohm - a ten řekl, že SMG jde namontovat, ale nebude chodit - řadit, ani po úpravě -úplně jiná koncepce
a e36 je taky úplně jiná a taky nejde!!!!
Dnes jsem se v bazaru pohádal a odjel, seru na ně, chcou to pořád opravovat - rozebrat - magoři!!!!!!!!![]()
Tak to budu muset opravit sám, budu hledat něco rozumného - cenu!!!
Zatím to jede a v zimě taky moc nepojezdím.
Dík
WinCent píše:xxRobertoxx píše:WinCent píše:[quote="xxRobertoxx"]"WinCente" - ty by si to měl vědět asi "nejlíp", už pár dílů na BMW jsi mi sehnal
Volal jsem přímo do BMW Bohm - a ten řekl, že SMG jde namontovat, ale nebude chodit - řadit, ani po úpravě -úplně jiná koncepce
a e36 je taky úplně jiná a taky nejde!!!!
Dnes jsem se v bazaru pohádal a odjel, seru na ně, chcou to pořád opravovat - rozebrat - magoři!!!!!!!!![]()
Tak to budu muset opravit sám, budu hledat něco rozumného - cenu!!!
Zatím to jede a v zimě taky moc nepojezdím.
Dík