Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Omezovac rychlosti

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Zpráva
Autor
tayron

#1 Příspěvek od tayron »

Panove prosim o radu dovezl jsem si z Nemecka M3 E36 3,2 a nedalo mi to tak jsem si zkusil maximalku a 250... jde to odblokovat treba primo v BMW nebo to dela nekdo a jeste vaham jestli to ma smysl, poradte mi co a jak... Dik
xxRobertoxx

#2 Příspěvek od xxRobertoxx »

mám na to kluka v Brně, jestli ti to něco řeší, pošlu ti číslo a domluv si termín-ale rady nedává, je to mrzout. :twisted:
Kolikrát ale pojedeš víc jak 250?????????
Sondron

#3 Příspěvek od Sondron »

Myslím že je to zbytečnej zásah do elektroniky motoru! Navíc pokud ti to neudělaj v bmw a M3 si koupil v D u autorizovaněho prodejce BMW, tak by si měl mít rok záruku, ale tímto neodborným zásahem ti záruka padne. Ale je to fakt na tobě a musíš sám vědět jestli budeš jezdit přes 250 a nebo jde jen o pocit, že to auto jede 280 km\h a ty to chceš zkusit
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#4 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Tak s nástupem Prasat R36 u PČR bude každej kilometřík V-max dobrej
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od RuDoSh »

Vlasta píše:Tak s nástupem Prasat R36 u PČR bude každej kilometřík V-max dobrej

:lol:
tayron

#6 Příspěvek od tayron »

Jasne diky za nazory je pravda ze je velmi malo useku kde se da jet pres 250km/h proto do toho radsi nebudu vrtat a necham to tak jak to je...
Peppo
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Peppo »

tayron píše:Jasne diky za nazory je pravda ze je velmi malo useku kde se da jet pres 250km/h proto do toho radsi nebudu vrtat a necham to tak jak to je...

ale na Slovensku ich je celkom dost... staci D2 Brno ---- Bratislava na Slovenskej strane krasna dlha rovna rovinka - ne ako ten vas tankodrom...
kosh

#8 Příspěvek od kosh »

ja si 250 taky občas brnknu
fojtas
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od fojtas »

ale ostrava - brno s omezovacem by byla hrozna nuda...

timto posilam polibek tomu, kdo tu moji m3 kdysi odbrzdil..:)
Lion
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Lion »

No já si třeba ještě s Mkem 250 km/h ani nebrnk. Nejrychlejác sem jel cca 230 km/h. Spíš si užívám ten zvouček motoru a zrychlení než raketu ve vysoký rychlosti. 8)
xxRobertoxx

#11 Příspěvek od xxRobertoxx »

Rychle jede i Škodovka. M3 je pro mě o brutálním zrychlení, když se někdo lepí na paty,.... pak dá většinou pokoj a pochopí, že to byla hloupost :lol:
Martinéz

#12 Příspěvek od Martinéz »

Ja osobne bych hlavne s autem starsim cca 5 let pres tech 250 nikdy nejel.. ani z tovarny na to neni staveny a argumenty typu skvela kondice a udrzovany kus neberu, proste se v podvozku uz nekdo hrabal a jak vime, ani v autorizovanym servisu nemakaj 100%.. :?
fojtas
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od fojtas »

Martinéz píše:Ja osobne bych hlavne s autem starsim cca 5 let pres tech 250 nikdy nejel.. ani z tovarny na to neni staveny a argumenty typu skvela kondice a udrzovany kus neberu, proste se v podvozku uz nekdo hrabal a jak vime, ani v autorizovanym servisu nemakaj 100%.. :?

takze uz to svoje emko mam zahodit a jezdit s nim do 150...?neblazni:)to auto je presne na tohle postavene a podle toho musi dost:)

AM I RIGHT OR WHAT???
Killca

#14 Příspěvek od Killca »

diesel-technik by to mel umet, me nabizel ze mi sunda omezovac rychlosti z 318IS, ale musel by si pucit jednotku a slitnout s ni do nemecka, tak nevim, ale prej 1500kc komplet :-D

jinak co sem ted zazil, tak s M5 jde 250 skoro vsude, zalezi jen na provozu, tak proc ne s M3
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Návštěvník

#15 Příspěvek od Návštěvník »

Já myslím že M3 3,2 by měla jet s omezovačem 261kmh aspon ta moje i spoustu dalíš co jsem koukal na youtube. Nechal jsem si ju odblokovat a nahrát jiný softver a málá uprava a jede mi na 5tku 285 to tam je hned a na 6tku 300kmh ( to už malinko trvá ) je to dobej pocit ,když ti takto jede auto.
xxRobertoxx

#16 Příspěvek od xxRobertoxx »

Jste ďáblové, lítat 300km/h na naších cestách?? A že si někdo koupí M3 aby jezdil "jen" 150km/h 8O
Asi už jsem starý na M3 a budu jí muset prodat a koupit slabou naftu nebo nějakou 1.3 aby jsem vám nedělal ostudu pomalejší jízdou :lol: Neříkám, že tomu někdy nešlápnu na krk, od toho je M3, to je jasné, ale 300????
Hodně štěstí a hlavně těm okolo vás.
To je ale asi deformace dřívějšího povolání, kdy jsem 8let dělal na nehodách a pár borců jsem hledal po kouskách na cestě a potom viděl tváře jejich matek a to bylo daleko horší!!!
Myslím že 250Km/h stačí až, až ne????
xxRobertoxx

#17 Příspěvek od xxRobertoxx »

xxRobertoxx píše:Jste ďáblové, lítat 300km/h na naších cestách?? Asi už jsem starý na M3 a budu jí muset prodat a koupit slabou naftu nebo nějakou 1.3 aby jsem vám nedělal ostudu pomalejší jízdou :lol: Neříkám, že tomu někdy nešlápnu na krk, od toho je M3, to je jasné, ale 300????
To je ale asi deformace dřívějšího povolání, kdy jsem 8let dělal na nehodách a pár borců jsem hledal po kouskách na cestě a potom viděl tváře jejich matek a to bylo daleko horší!!!
fojtas
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od fojtas »

xxRobertoxx píše:Jste ďáblové, lítat 300km/h na naších cestách?? A že si někdo koupí M3 aby jezdil "jen" 150km/h 8O
Asi už jsem starý na M3 a budu jí muset prodat a koupit slabou naftu nebo nějakou 1.3 aby jsem vám nedělal ostudu pomalejší jízdou :lol: Neříkám, že tomu někdy nešlápnu na krk, od toho je M3, to je jasné, ale 300????

1)nejde o ostudu, kazdy at jezdi jak se mu zlibi...ale myslim, ze koupit m3 a jezdit s ni pohodicku je zhovadilost:))
2)mel jsi spatne povolani..
3)v aute je to porad jeste relativne bezpecne...bez treba kouknout na dalnici d1 do bělotína...tam letíš ani nevíš jak a už omezovač zastavuje
xxRobertoxx

#19 Příspěvek od xxRobertoxx »

fojtas píše:
xxRobertoxx píše:Jste ďáblové, lítat 300km/h na naších cestách?? A že si někdo koupí M3 aby jezdil "jen" 150km/h 8O

1)nejde o ostudu, kazdy at jezdi jak se mu zlibi...ale myslim, ze koupit m3 a jezdit s ni pohodicku je zhovadilost:))
2)mel jsi spatne povolani..
3)v aute je to porad jeste relativne bezpecne...bez treba kouknout na dalnici d1 do bělotína...tam letíš ani nevíš jak a už omezovač zastavuje

Ale to je jasné, jezdi si třeba 500km/h. Jen co jsi měl před M3???
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#20 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

To ze Daimler napsl, ze jel 300 neznamena, ze s ni jezdi takhle stale. Ja treba zkusil, kolik to da a 280km/h je masakr. nicmene jsem tak jel jednou - dvakrat a ak zpatky na 130-160km/h. Bezne jezdim 150, kdyz specham 180, ale jenom tam, kde je dobre videt a nic nejede. Myslim, ze nejsme magori, kteri ve 200 klickujou po dalnici. Jen pro info, M3 zastavi ze 100 na 0 za 2,7s na cca 37m, ale z 200 je to odhadem 4x tolik(mozna nekdo vi presneji). Osobne bych rekl, ze i 200 je az, az ;-)
Odpovědět