Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Omezovac rychlosti
-
Myslím že je to zbytečnej zásah do elektroniky motoru! Navíc pokud ti to neudělaj v bmw a M3 si koupil v D u autorizovaněho prodejce BMW, tak by si měl mít rok záruku, ale tímto neodborným zásahem ti záruka padne. Ale je to fakt na tobě a musíš sám vědět jestli budeš jezdit přes 250 a nebo jde jen o pocit, že to auto jede 280 km\h a ty to chceš zkusit
-
- Kontaktovat uživatele:
tayron píše:Jasne diky za nazory je pravda ze je velmi malo useku kde se da jet pres 250km/h proto do toho radsi nebudu vrtat a necham to tak jak to je...
ale na Slovensku ich je celkom dost... staci D2 Brno ---- Bratislava na Slovenskej strane krasna dlha rovna rovinka - ne ako ten vas tankodrom...
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Martinéz píše:Ja osobne bych hlavne s autem starsim cca 5 let pres tech 250 nikdy nejel.. ani z tovarny na to neni staveny a argumenty typu skvela kondice a udrzovany kus neberu, proste se v podvozku uz nekdo hrabal a jak vime, ani v autorizovanym servisu nemakaj 100%..
takze uz to svoje emko mam zahodit a jezdit s nim do 150...?neblazni:)to auto je presne na tohle postavene a podle toho musi dost:)
AM I RIGHT OR WHAT???
diesel-technik by to mel umet, me nabizel ze mi sunda omezovac rychlosti z 318IS, ale musel by si pucit jednotku a slitnout s ni do nemecka, tak nevim, ale prej 1500kc komplet
jinak co sem ted zazil, tak s M5 jde 250 skoro vsude, zalezi jen na provozu, tak proc ne s M3

jinak co sem ted zazil, tak s M5 jde 250 skoro vsude, zalezi jen na provozu, tak proc ne s M3
vlevo je matal
a vpravo Killca 

-
Jste ďáblové, lítat 300km/h na naších cestách?? A že si někdo koupí M3 aby jezdil "jen" 150km/h
Asi už jsem starý na M3 a budu jí muset prodat a koupit slabou naftu nebo nějakou 1.3 aby jsem vám nedělal ostudu pomalejší jízdou
Neříkám, že tomu někdy nešlápnu na krk, od toho je M3, to je jasné, ale 300????
Hodně štěstí a hlavně těm okolo vás.
To je ale asi deformace dřívějšího povolání, kdy jsem 8let dělal na nehodách a pár borců jsem hledal po kouskách na cestě a potom viděl tváře jejich matek a to bylo daleko horší!!!
Myslím že 250Km/h stačí až, až ne????

Asi už jsem starý na M3 a budu jí muset prodat a koupit slabou naftu nebo nějakou 1.3 aby jsem vám nedělal ostudu pomalejší jízdou

To je ale asi deformace dřívějšího povolání, kdy jsem 8let dělal na nehodách a pár borců jsem hledal po kouskách na cestě a potom viděl tváře jejich matek a to bylo daleko horší!!!
-
xxRobertoxx píše:Jste ďáblové, lítat 300km/h na naších cestách?? Asi už jsem starý na M3 a budu jí muset prodat a koupit slabou naftu nebo nějakou 1.3 aby jsem vám nedělal ostudu pomalejší jízdouNeříkám, že tomu někdy nešlápnu na krk, od toho je M3, to je jasné, ale 300????
-
- Kontaktovat uživatele:
xxRobertoxx píše:Jste ďáblové, lítat 300km/h na naších cestách?? A že si někdo koupí M3 aby jezdil "jen" 150km/h![]()
Asi už jsem starý na M3 a budu jí muset prodat a koupit slabou naftu nebo nějakou 1.3 aby jsem vám nedělal ostudu pomalejší jízdouNeříkám, že tomu někdy nešlápnu na krk, od toho je M3, to je jasné, ale 300????
1)nejde o ostudu, kazdy at jezdi jak se mu zlibi...ale myslim, ze koupit m3 a jezdit s ni pohodicku je zhovadilost:))
2)mel jsi spatne povolani..
3)v aute je to porad jeste relativne bezpecne...bez treba kouknout na dalnici d1 do bělotína...tam letíš ani nevíš jak a už omezovač zastavuje
-
fojtas píše:xxRobertoxx píše:Jste ďáblové, lítat 300km/h na naších cestách?? A že si někdo koupí M3 aby jezdil "jen" 150km/h![]()
Asi už jsem starý na M3 a budu jí muset prodat a koupit slabou naftu nebo nějakou 1.3 aby jsem vám nedělal ostudu pomalejší jízdouNeříkám, že tomu někdy nešlápnu na krk, od toho je M3, to je jasné, ale 300????
1)nejde o ostudu, kazdy at jezdi jak se mu zlibi...ale myslim, ze koupit m3 a jezdit s ni pohodicku je zhovadilost:))
2)mel jsi spatne povolani..
3)v aute je to porad jeste relativne bezpecne...bez treba kouknout na dalnici d1 do bělotína...tam letíš ani nevíš jak a už omezovač zastavuje
Ale to je jasné, jezdi si třeba 500km/h. Jen co jsi měl před M3???
To ze Daimler napsl, ze jel 300 neznamena, ze s ni jezdi takhle stale. Ja treba zkusil, kolik to da a 280km/h je masakr. nicmene jsem tak jel jednou - dvakrat a ak zpatky na 130-160km/h. Bezne jezdim 150, kdyz specham 180, ale jenom tam, kde je dobre videt a nic nejede. Myslim, ze nejsme magori, kteri ve 200 klickujou po dalnici. Jen pro info, M3 zastavi ze 100 na 0 za 2,7s na cca 37m, ale z 200 je to odhadem 4x tolik(mozna nekdo vi presneji). Osobne bych rekl, ze i 200 je az, az