Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
aké pneu na M3 E46?
Roman804 píše:Ahojte potrebujem poradiť aké pneu mám kúpiť,potrebujem rozmer 255/40 R18,ide mi o to aby boli také vyrovnané cena-výdrž-priľnavosť,neviem sa rozhodnúť kedže som ešte veľa druhov neskúšal díky
Dunlop Sport Maxx jsou slušný kompromis mezi cenou/výkonem.
Hodně dobré, hlavně na suchu jsou Micheliny PS2. Ty jsou jedny z nejdražších. Nicméně je to doporučená guma pro M3 i M5
Můžeš zkusit i nějaký Toyo, slušná cena a značka se slušným sportovním sortimentem.
Já osobně nemusím Bridgestony, drahý, hlučný a "nelepí"...
-
- Kontaktovat uživatele:
Roman804 píše:hlavné je za sucha,na mokro tomu aj tak nenakladám,michelliny vraj idú rýchlo dole,díky
Jestli chceš opravdu sportovní plášť, tak počítej s tím, že se sjíždí rychleji, kvůli charakteru směsi.
Michelin PS2 je doporučený výrobci pro Mka, 911 a opod., dokonce jsou varianty přímo pro různé sportovní značky.
Mimochodem, Michelin vyrábí i "nejtrvanlivější" gumy na trhu. Primacy HP či jak se tomu nadává.
Ale dej si tam samozřejmě co je libo, já jim agenta nedělám

radim2561 píše:Při prasečínkách to možný je .. ale zase člověk jezdící nonstop dveřma napřed musí s podobným opotřebením počítat ( a to u jakýchkoliv gum).. Zase může máš jistotu ,že je tak snadno neupečeš.. Ale jak říkám na mokro to není .. Na trošku unverzálnější požití bych bral spíš Proxes RA1
Nechci ti brát iluze, ale když jedu nonstop dveřma napřed, tak vydrží nové gumy okolo 10 - 15 minut.
-
- Kontaktovat uživatele:
Wertheim píše:radim2561 píše:Při prasečínkách to možný je .. ale zase člověk jezdící nonstop dveřma napřed musí s podobným opotřebením počítat ( a to u jakýchkoliv gum).. Zase může máš jistotu ,že je tak snadno neupečeš.. Ale jak říkám na mokro to není .. Na trošku unverzálnější požití bych bral spíš Proxes RA1
Nechci ti brát iluze, ale když jedu nonstop dveřma napřed, tak vydrží nové gumy okolo 10 - 15 minut.
Iluze mi nebereš