Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kabely ke svíčkám M5 e34...

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Odpovědět
Zpráva
Autor
mikin88
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od mikin88 »

Zdravím, mám dotaz na majitele M5 e34 3,6. Kde kupujete kabely ke svíčkám? Objednal jsem je v Benexu nebo kdekoli jinde (zkoušel jsem to u třech prodejců) a vždycky mi přišli Tesla kabely, které seděli až na fajfky ke svíčkám, které byly moc krátké origo mají ty fajfky skoro 19 cm a od Tesly měli kolem 10 nebo 12ti. Tak jsem se +rozhodl, že je zkusim kontaktovat přímo v Tesle a ejhle zjistilo se, že kabely jsou chybné, takže teď sháním jinde a zatim jediná možnost je v origo BMW BERU, nebo z Německa BERU obojí celkem rana takže raděj zjišťuji alternativy. A ještě jedna věc myslíte, že je možné nahradit pouze samotné kabely a fajfky dát původní? Zjistil jsem totiž, že jsou šroubovací ty fajfky, tak by mě zajímalo zda je lze nechat a dát jen kabely nové například od té Tesly. Díky za rady a tipy. :wink:
mikin88
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od mikin88 »

Nikdo nesháněl?
BrutalniMonstrumWole

#3 Příspěvek od BrutalniMonstrumWole »

mikin88 píše:Nikdo nesháněl?

čau ještě to sháníš? pokud fajky nejsou poškozené, aby nekostřily na motor, tak klidně vyměn jen kábly.. taky sem to tak parkrát řešil a od tesly jsou velmi dobré, můžu doporučit.
mikin88
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od mikin88 »

Tesla mi teď vyšla hodně vstříc tak čekám zásilku od nich. Uvidíme jak to dopadne. I tak díky.
Odpovědět