Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Vyškov M5 nevíte kdo jezdil sprinty :-)
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj tak ten nema už ridičák , po renocaru mu ho sebrali , tedka ho v tom vozí kamoš prej
na letišti ale asi jezdil on
jinak nejde poznat že to je M5 vůbeeeec

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
KOMA píše:Auto jsem viděl na parkovišti u kauflandu na Vídeňské, podle mě to M5 není, neorigo výfuky, náfuky dodělaný, celolak jakej si chameleon a sedačky sportsice, jestli jsem dobře viděl přes ty folie, dle mýho názoru, to bude nejspíš kurews.. potuněná 545i asi proto ty velký polepy M5.
tak to bohužel myslíš asi uplně jinou

E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
Tak snad jo, když si tam dal tabulku M5 jak kráva
Motor jsem neviděl, ale z venku se mi to auto nezdálo, hlavně jak to bylo celý dobastlený, v podstatě nic originál a ta nálepka M5 namě působila akorát, že to auto chce dostat někam kde není. Rozhodně bych takový auto nechtěl, ať to je M5 či nikoliv, původnímu stavu zdar

Motor jsem neviděl, ale z venku se mi to auto nezdálo, hlavně jak to bylo celý dobastlený, v podstatě nic originál a ta nálepka M5 namě působila akorát, že to auto chce dostat někam kde není. Rozhodně bych takový auto nechtěl, ať to je M5 či nikoliv, původnímu stavu zdar

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tvl nevím , ale jediny co je na tom aute bastl jsou vyfuky Eisennmann Race
ktery delaji kraval jako prase
interier vim ze je bíla kůžka , jako jinak uplně normální origo M5
kola z M6
jinak moc pekny auto
jinak prej povoláním syn

E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
MattyX píše:tvl nevím , ale jediny co je na tom aute bastl jsou vyfuky Eisennmann Racektery delaji kraval jako prase
interier vim ze je bíla kůžka , jako jinak uplně normální origo M5
kola z M6
jinak moc pekny auto
jinak prej povoláním syn
![]()
No jestli je to ta měňavková s oválnými koncovkami, vevnitř dodělaný karbonový obložení, tak pana "syna" může "těšit", že mu tatík koupil za 600 hadrů hezkou kasičku, která má cca. 2/3 výkonu zdravý E60 M5, spíš míň. Nechtěl jsem to nehdy šířit, protože prodejce byl sympaťák a cena byla v pořádku, ale motor v ní byl údajně měněnej a to auto prostě nejelo jak V10 M5 má, něco bylo špatně. Jestli se na tom srazu dělala nějaká výkonnostní srovnání, tak se to muselo projevit. Jinak bych ji tehdy i vzal, za ty prachy vypadala hodně pěkně, byly v ní spousty investic do vzhledu vč. laku a facelift optiky.
Mimochodem původní "dovozce" prodává teď i svou druhou M5 s Eisenmann oválama (ta už asi pojede a chce za ni milion), 650i Cabrio, nějakou přelakovanou 8mu a prodal sem na fórum i tu "krásně" osprejovanou/přebílenou E39 M5, ze který tu někdo udělal taxík, aby jí vzápětí prodal dál...

tak jsem ji náhodou našel, důvod prodeje odebrání řp http://auto.bazos.cz/inzerat/10449489/B ... -520PS.php
MYKY píše:tak jsem ji náhodou našel, důvod prodeje odebrání řp http://auto.bazos.cz/inzerat/10449489/B ... -520PS.php
Nějakej blb to za 700-750 určitě koupí...