Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Rám E39 M5
Viděl jste už někdo takhle konstruovaný rám?Nepodařilo se mi zatím získat více fotek(Jak je udělanej na kastli, podle mého názoru by měl být chycen vzadu jako rozpěrná tyč) pokusím se z USA sehnat více fotek...Popřipadě někdo kdo by byl schopen tento rám konstruovat???Nějak takhle bych si představoval ve své E39...
- Přílohy
-
- rollbarnew10.jpg (29.48 KiB) Zobrazeno 1162 x
-
- rollbarnew8.jpg (30.36 KiB) Zobrazeno 1162 x
Samozřejmě vím jak vypadá rám podle přílohy, ale pokud by byl tenhle navařenej vzadu jako klasickej tak vyřeší zkrutnou pevnost vzadu dokonale, což se na nějakej ten driftík hodí.Dopředu bych dal kvalitní rozpěrnou tyč, a nemusím kuchat celý auto abych ho nechal vyvařit..A taky to pak nemusím přeskakoval při každým nastupování a vystupování...
Tak to potom jo
A ty jezdis v aute sam? Me by asi vadilo, ze nemuzu dozadu nikoho posadit
Jinak uz jsem nekde i videl, ze delali dozadu mezi tlumice navarenou rozpernou tyc, dopredu jak rikas ty dali taky jen rozperku a asi to samozrejme bude o neco lepsi aniz by jsi prisel o moc mista (pokud jde opravdu jen o tu zkrutnou pevnost)

A ty jezdis v aute sam? Me by asi vadilo, ze nemuzu dozadu nikoho posadit

Jinak uz jsem nekde i videl, ze delali dozadu mezi tlumice navarenou rozpernou tyc, dopredu jak rikas ty dali taky jen rozperku a asi to samozrejme bude o neco lepsi aniz by jsi prisel o moc mista (pokud jde opravdu jen o tu zkrutnou pevnost)