ahoj,
na sauto jsem nasel tohoto modraska, neznate nekdo k nemu blizsi info?
nebyli jste se na neho mrknout?
na 90tis km dle fotek jsou sedaky "nejak" popraskany, ale stari muze hrat svoji roli.
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/bmw/m5/9018475
diky za blizsi info
Petr
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e39 M5 na prodej - neznate ji nekdo?
tak auto jsem videl a vypada na prvni pohled fakt pekne.
motor bezi krasne i studenej
spojka drzi
v kufru je dokonce i kompresor (ktery vetsinou z vybavy zmizel)
na spolujezdcove sedadle je maly vryp do bocnice sedaku
prave zadni kolo odrene asi od obrubniku
bohuzel pan majitel autobazaru mi pripada jako pohadkar. pry je to kamarad prodavajiciho, ktery bydli ve Svycarsku a sam auto prehlasil (velky TP jsem nevidel)
Nejdrive nebyl problem dohodnout schuzku s majitelem auta, ale po 14dnech ten problem nastal a doklady, ktere jsem potreboval videt, mi pry "nejak" zajisti. Napr. to ze byl menenej olej v motoru
auto je pry 2001, ale je to 12/00
auto pry nikdy nebylo svolano vramci zadne kampane - kazdopadne bez dokladu opet jen pohadka
auto je krasne tuhy, ale zadna ramena nebyla za 11 let meneny
jestli probehl nejaky SW update nevime
ma eisenmann vyfuk a pry i se svodama
samozrejme opet bez dokladu od kdyz tam je a dle meho je tam jen posledni cas - tzn. koncove tlumice...
Jestli se ho tykalo toto, take majitel bazaru nevi
- Recall Campaign 01V-206: Engine Auxiliary/Cooling Fan - E39, 5 Series from 01/16/2001 up to 08/31/2001 - prehral se el. system a zkolaboval jeho vetrak motoru
secteno a podtrzeno nabidl jsem z techto duvodu nizzsi cenu, na kterou zareagoval zpusobem "naschledanou" a ani se nepokousel obchodovat.
Takze kupuju E60
motor bezi krasne i studenej
spojka drzi
v kufru je dokonce i kompresor (ktery vetsinou z vybavy zmizel)
na spolujezdcove sedadle je maly vryp do bocnice sedaku
prave zadni kolo odrene asi od obrubniku
bohuzel pan majitel autobazaru mi pripada jako pohadkar. pry je to kamarad prodavajiciho, ktery bydli ve Svycarsku a sam auto prehlasil (velky TP jsem nevidel)
Nejdrive nebyl problem dohodnout schuzku s majitelem auta, ale po 14dnech ten problem nastal a doklady, ktere jsem potreboval videt, mi pry "nejak" zajisti. Napr. to ze byl menenej olej v motoru

auto je pry 2001, ale je to 12/00
auto pry nikdy nebylo svolano vramci zadne kampane - kazdopadne bez dokladu opet jen pohadka
auto je krasne tuhy, ale zadna ramena nebyla za 11 let meneny

jestli probehl nejaky SW update nevime
ma eisenmann vyfuk a pry i se svodama

Jestli se ho tykalo toto, take majitel bazaru nevi

secteno a podtrzeno nabidl jsem z techto duvodu nizzsi cenu, na kterou zareagoval zpusobem "naschledanou" a ani se nepokousel obchodovat.
Takze kupuju E60