Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Tak a dieslové "M" je tu
-
včera jsem toto auto viděl na benzine v Novem Jičíně a vypadá to sakra hezky v realu. motor vubec nebylo při rozjezdu slyšet - borec tomu moc nenalozil, proste v poklidu odjel. co mě ale úplně fascinovalo, byl rozmer prednich brzdovych kotoucu a brzdovych trmenu...masakr
sem zůstal stát s otevřenou hubou a zíral. asi to opravdu nějaký koně má 

http://www.youtube.com/watch?v=g6g1Pdeu9MQ
test dopadl dobre, ale neni to muj salek kavy...nafta patri do kamen, to si radeji pockam na benzin s elektromotorem nez kupovat neco podobnyho... jako je M550d
test dopadl dobre, ale neni to muj salek kavy...nafta patri do kamen, to si radeji pockam na benzin s elektromotorem nez kupovat neco podobnyho... jako je M550d
Tak benzin je sice benzin... nicmene, kdyz to porovnam s Alpinou B5 biturbo(v nove M5 jsem nemel moznost jet).. tak kdyz si clovek odmysli koukani na otackomer... tak rozdil do 200 skoro 0,- ... a to svete div se - i ve zvuku... to siditko udelali opravdu promakane
Me tam spis trochu mrzi ta ctyrkolka.. doted sem jezdil zadokolkou a mit s tou 4kolou fun je o dost tezky.

Me tam spis trochu mrzi ta ctyrkolka.. doted sem jezdil zadokolkou a mit s tou 4kolou fun je o dost tezky.
KOMA píše:RamHam píše:Ma vin zacinajici WBA.
Díky za info, WBA je správně.
Vždycky jsem stál ryze na straně benzínu, stejně tak jako BMW, ale BMW už jde jinama tak i já se musím přispůsobit
ANO! tento diesel bych skusil
![]()