Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
kdo se vyzná v M3 E46 SMG v Praze?
Ahoj, je zde někdo z Prahy a okolí, kdo by se se mnou zajel podívat na M3 E46 SMG v Praze? Jedná se mi především o kontrolu celkového stavu - diagnostika, motor, převodovka, diferenciál, projížďka, ostatní důležité rady apod. V případě že ano, prosím, SZ, nebo volejte, piště SMS na 608 445 446. Díky Honza
S dovolením si tady přihřeju svoji polévku
abych nezakládal zbytečně další vlákno na téma SMG
Mám nabídku na M3 E46 2001 SMG, osobně z toho SMG jsem celkem dost na vážkách, jel jsem v jiné M3 s touto převodovkou a je to peklo, ale až se to posere tak se mi nebude chtít zcela určitě platit takový ranec co to vše stojí. Je nějaká pravděpodobnost že u auta s najetýma +150tis.km bude převodovka ještě OK
Značkový servis je nějak schopen posoudit /diagnostika,projížďka/ že je převodovka OK ? Díky

Mám nabídku na M3 E46 2001 SMG, osobně z toho SMG jsem celkem dost na vážkách, jel jsem v jiné M3 s touto převodovkou a je to peklo, ale až se to posere tak se mi nebude chtít zcela určitě platit takový ranec co to vše stojí. Je nějaká pravděpodobnost že u auta s najetýma +150tis.km bude převodovka ještě OK