Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
X5 3.0d m57n automatická převodovka
Zdravim, mám "menší" problém s automatickou převodovkou na bmw x5 3.0d , r.v.2004. Při průdkém zrychlení, automat podřadí o víc stupňů než by měl, otáčky motoru jdou až na omezovač, auto tím dokonce i zpomalí. Při normalní akceleraci-jízdě je vše o.k. Diagnostika píše: automatická převodovka - tření. Kdby nahodou někdo věděl, budu moc rád za každou rada.. Dikec
losik píše:Zdravim, mám "menší" problém s automatickou převodovkou na bmw x5 3.0d , r.v.2004. Při průdkém zrychlení, automat podřadí o víc stupňů než by měl, otáčky motoru jdou až na omezovač, auto tím dokonce i zpomalí. Při normalní akceleraci-jízdě je vše o.k. Diagnostika píše: automatická převodovka - tření. Kdby nahodou někdo věděl, budu moc rád za každou rada.. Dikec
dokážu repas cca do 40tis se zárukou, když mě jí dáš tak jí máš za týden hotovou

WinCent píše:losik píše:Zdravim, mám "menší" problém s automatickou převodovkou na bmw x5 3.0d , r.v.2004. Při průdkém zrychlení, automat podřadí o víc stupňů než by měl, otáčky motoru jdou až na omezovač, auto tím dokonce i zpomalí. Při normalní akceleraci-jízdě je vše o.k. Diagnostika píše: automatická převodovka - tření. Kdby nahodou někdo věděl, budu moc rád za každou rada.. Dikec
dokážu repas cca do 40tis se zárukou, když mě jí dáš tak jí máš za týden hotovou
SPRAVÍŠ KAŽDOU I S DEMONTÁŽÍ?
RostaD píše:WinCent píše:losik píše:Zdravim, mám "menší" problém s automatickou převodovkou na bmw x5 3.0d , r.v.2004. Při průdkém zrychlení, automat podřadí o víc stupňů než by měl, otáčky motoru jdou až na omezovač, auto tím dokonce i zpomalí. Při normalní akceleraci-jízdě je vše o.k. Diagnostika píše: automatická převodovka - tření. Kdby nahodou někdo věděl, budu moc rád za každou rada.. Dikec
SPRAVÍŠ KAŽDOU I S DEMONTÁŽÍ?
ne já to nemontuju, potřebuju od tebe skřín, a dát ti pak zase skří po repasi, montáž a demontáž si musíš zajistit sám...