Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

X3 r.v2006 alarm na can-bus

Vše o E53, E70/E71/E72, E83, E84, F15/F16, F25/F26, F39, F48, G01, G02, G05, G06
Odpovědět
Zpráva
Autor
RadX3

#1 Příspěvek od RadX3 »

Ahojte!
Řeším nutnost domontovat alarm a nenašel jsem žádný , který by měl v seznamu, že komunikuje s X3. Můžete mi, prosím, někdo poradit? :?:
Fany1000

#2 Příspěvek od Fany1000 »

muzu ti poradit jen to ze vsechny alarmy can bus jsou super ze si nemusis davat praci s kabelazi ,ktera je odhalitelna ,ale zaroven je tim delaji i absolutne nejslabsi:-)
Kazdy dnes moderne vybaveny zlodej dokaze ve velmi male chvili zlikvidovat vse co komunikuje s autem a to hlavne kdyz si tupec nainstaluje alarm canbus ovladany originalem klice od auta.To je pak opravdu vyhra .-)to uz ho tam nemusite davat vubec:-)

Co se tyce alarmu se svymi okruhy a svym dalkovym ovladacem jsou na tom lepe jen do chvile nez je namontuje standartni firma na standartni misto a lehce dohledatelnou kabelazi. Sam jsem si montoval alarm do zadniho podbehu auta a kabelaz byla temer nedohledatelna to si myslim ze ma aspon trochu vyznam ,protoze vse co je vepredu pod volantem je otazka par minut .Kazdopadne vse je dobre jen do chvile nez prijde frajer ze scanerem a alarm za par minut rad otevre. Dalsi supr vychytavka je rusicka gsm (koupite jiz za 4000.- kč )a všechny alarmy co posilaji sms jsou razem nanic.

Takze co zbyva no moc toho neni a proti odtahovce je dnes kazdej kratkej:-)

tak co mate nekdo tip na supr zabezpeceni auta?

ja jo prodejme auta a budem jezdit na kole :-)
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#3 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

vsechna tahle temata jsou od doby vynalezeni instituce zvane POJISTOVNA trochu zbytecne... od doby co mam pojistene auto na nej prakticky nemysli, neresim, kde zaparkuju, ten klid za to stoji...
“Ability is what you're capable of doing.”
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#4 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Fany1000

#5 Příspěvek od Fany1000 »

jo to je pravda s tou pojistkou je to mozna lepsi , ale jsou i jine způsoby jak chranit auto :-)
Fany1000

#6 Příspěvek od Fany1000 »

:D
RadX3

#7 Příspěvek od RadX3 »

Nedělám si iluze o alarmech a i proto mám auto pojištěný - jenže právě pro slevu z pojistky mám mít alarm. Včechny alarmy jsem si zatím namontoval sám a nikdy jsem nevylepil nějaký samolepky typu "Pojď milý zloději jsem Gemini, Piranha nebo jablíčko a ty určitě chodíš na školení od Jablonce až po Zlín". Vždycky jsem říkal lidem, že lepší než známý alarm od firmy je tajný vypínač od sebe.
Ale musím tam něco dát a tak hledám i kombinaci , že bych si tím jedním hlídal rovnou vrata garáže což mě láká. Než projde vratama už mám SMSku a snad ho i pořádná siréna, ve čtvrti kde si hlasitě nesmíš ani kýchnout, odradí.
Jen jsem stále na vážkách s tím origo ovladačem, popravdě nechce se mi trhat kapsy dalším přívěskem. Jak moc to ulehčí práci nenechavcům.
Díky za další názory.
Fany1000

#8 Příspěvek od Fany1000 »

ja vim ze je to neprijemne dalsi klicenka ale muzu te uklidnit ze nabourani systemu auta nebo extra alarmu je stejne dlouha doba. Takze klidne ovladej originalnim klicem .

Jestli mohu poradit tak je ted novinka super kombinace tehle veci

http://www.kmautodoplnky.cz/autodoplnky ... -t-imo.htm

kde mas immo treba v penezence dosah je asi 2 metru a pokud v dosahu neni auto proste nejede :-) takze kdyz te na krizovatce vytahnou s auta a mas tuhle klincenku muzes se v klidu koukat jak zlodej ujede max 100metru a pak mu to chcipne:-) je to super maly a da se to hezky v aute ukryt a nestoji to moc ,takze pokud budes mit kombinaci alarmu a napriklad tohodle je to asi maximum co v dane situaci muzeys udelat . Pak uz jedine cviceny had uvnitr v aute treba kobra :-)))
mike-ee
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od mike-ee »

no ještě sem neslyšel že by se u nás tahali lidi z auta na křižotvatce :lol:

Jinak podle mně se dneska auto nedá uchránit. Kdo chce a jde přímo pro něj, tak si ho odveze. Podle mně jediné řešení je pojistka a nebo náhoda...

Představa že vlezu do auta, musím si odjistit řadící páku, pak třeba sundat z volantu tu blbost, pak použít immo a do 2 minut nastartovat a tenhle postup pak opakovat při ukončení jízdy, to je pro mně velmi vtipná představa :lol: a ještě podle mně bezúčelové zdržování...
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#10 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Já jsem si do E60 nechal dodělat origo. Cena je sice vyšší, ale zase to není žádnej bastl. V kombinaci s origo imobilizérem, Sherlogem a parkování v zabezpečené garáži zatím v pohodě. Can busovej alarm bych hledal na http://www.stualarm.cz - s dotazem na komtatibilitu nebo dnes dělá něco i Magicar i s pagerem
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#11 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

nebo tahle No.1 varianta, lze samo udelat i samodomo...
http://www.ravelco.com/index.html
“Ability is what you're capable of doing.”
Odpovědět