Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
X5 E53 3,0i vymena baterie
Ahoj,chlapi řeším výměnu autobaterie, je tam sice origo BMW 90Ah,720A ,ale myslím, že v pohodě lze vyměnit za Vartu či jinou značku stejných parametrů nebo co doporučíte?
PS: představa, že v zimě nastartuju s vybitou baterkou přes startovací kabely z druhýho auta (otcův Ford Focus) vzala rychlé za své......motor se ani neotočil...........musel jsem dát jinou (slabší 53Ah ze služební škodárny) a navíc pomocí kabelů z otcovýho auta to nastartovat......trošku anabáze:))))
A to mám benzíňák........
PS: představa, že v zimě nastartuju s vybitou baterkou přes startovací kabely z druhýho auta (otcův Ford Focus) vzala rychlé za své......motor se ani neotočil...........musel jsem dát jinou (slabší 53Ah ze služební škodárny) a navíc pomocí kabelů z otcovýho auta to nastartovat......trošku anabáze:))))
A to mám benzíňák........
jakoukoliv baterii odpovidajici kapacity
lepsi je koupit nejakou vyssi radu ...
pokud chces startovat pres kabely, musis mit jen odpovidajici kabely ...
zapojit, nechat chvili auto bezet a zkouset az pak ...
pokud se ani neotoci, kable jsou slabe a neprenesou potrebny proud ...
taky je urcite potreba zvednout otacky motoru auta, odkud se bere stava ... at to altik podpori

lepsi je koupit nejakou vyssi radu ...
pokud chces startovat pres kabely, musis mit jen odpovidajici kabely ...
zapojit, nechat chvili auto bezet a zkouset az pak ...
pokud se ani neotoci, kable jsou slabe a neprenesou potrebny proud ...
taky je urcite potreba zvednout otacky motoru auta, odkud se bere stava ... at to altik podpori

-