covece, asi ne, mam rad, kdyz je to pohodlny, nehlede na to, ze u nas se blbe parkuje, dvacitky bych mel za chvilu dorvany jak prase. od velkejch kol me odnaucila e61ka, tam byly 18ky a bylo to tvrdy nepohodlny.. jeste k tomu ty zkurveny runflaty
mám na E70 runflaty na 19" a nepřijde mi to nějaký extra nepohodlný (lepší než 17" nebo 19" na E53). Až dojedu tyhle letní tak půjdou na zimu a na léto jdu do 20"
sibirnaya píše:covece, asi ne, mam rad, kdyz je to pohodlny, nehlede na to, ze u nas se blbe parkuje, dvacitky bych mel za chvilu dorvany jak prase. od velkejch kol me odnaucila e61ka, tam byly 18ky a bylo to tvrdy nepohodlny.. jeste k tomu ty zkurveny runflaty
Tak ta tvrdost na e61 byla hlavně v těch zku..ných runflatech,je to neuvěřitelný rozdíl. Bohužel X5ka 20ky na léto potřebuje jak píše Maca jinak to vypadá nemastně neslaně. Je to veliký auto s malýma kolečkama takhle.Ale 100 lidí 100 chutí já třeba zelenou barvu nemusím, ale LV mi nevadí Mě se líbí tyto
ty na te cerne jsou pekne, ale kdyz je vidim v realu, nemuzu se ubranit dojmu, ze je to nepovedena kopie vzhledu 19'' kol z e53
jinak: sibirnaya - gratuluju
edit: uprava .. ty kola jsou asi nejake dvoje ..
ty, co jsou nahore jsou paradni pak jsem kdysi na e70 videl podobne, ale nektere diry byly jakoby vyplnene ...