Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW X5 E70 od zadni napravy mi fouka vzduch???
-
- vlastnemec
Ahoj jestli diagnostika nic nehlásí, tak já jsem tak jezdil téměř 6měsíců a potom jak začla hlásit až do úplného prasknutí, měnil jsem oba najednou jelikož vím jak jsem dělal předek v ten den co jsem vyměnil jeden jebl druhý. Když tak napiš mám borca co Ti udělá cenu na nový, druho výrobu neseženeš jen origo BMW, ještě to umí v USA repasovat, zkus goooglit. Nevím kolik stojí u e70 ale e53 stojí jeden 4000bez DPH.
- e53 3.0d -
- koktávka RS -
-
vlastnemec píše:Ahoj jestli diagnostika nic nehlásí, tak já jsem tak jezdil téměř 6měsíců a potom jak začla hlásit až do úplného prasknutí, měnil jsem oba najednou jelikož vím jak jsem dělal předek v ten den co jsem vyměnil jeden jebl druhý. Když tak napiš mám borca co Ti udělá cenu na nový, druho výrobu neseženeš jen origo BMW, ještě to umí v USA repasovat, zkus goooglit. Nevím kolik stojí u e70 ale e53 stojí jeden 4000bez DPH.
_Ahoj koupi bych i oba bude li treba v BMW rekli ze novy stoji nejak 4500 bez DPH mam najeto 109000KM tak mi posli ten kontakt diky______________
- e53 3.0d -
- koktávka RS -
- vlastnemec
721 35 99 33 udělá u nového vždy nejlepší cenu, zkus a uvidíš, jo pan Preclík, jeho nick tady jsem zapoměl. Bral už jsem toho více, chce napřed vložit peníze na účet, ale neměj strach, je to kvůli tomu, že díly nejdou vracet a pak to zůstane. Jinak bych to napřed prohnat diagnostikou a udělal kalibraci a jestli ještě nehlásí chybu, tak vem rozprašovač s jarem a postříkejto uvidíš kde uchází (kámoš to tak dělal u RangeRoveru), je možné že to je rychlospojak u měchu dělalo to u e39. Zadek není tak hroznej, jestli máš předek tam je to horší paleta.
- e53 3.0d -
- koktávka RS -